Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Dejmo mal druga?...damo mu 100 dni + tistega pol leta - bo ?ist dost. ?e tko smo preve? popustljivi.

Jaz stavim, da ne bo ni? iz tega in da bodo 20. novembra 2012 ?e vedno vse hi?ice.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambolirana Mazda 6
Napisano

Odbija? mam celo jaz nekje na zalogi :blush:

Krco a ti resno, da se da dobit celo lu?, blatnik, odbija? za 350?? Tri leta nazaj so cenili samo lu? na 500? pa odbija? 300? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambolirana Mazda 6
Napisano

Vpra?anje ?e ima kasko - druga? pa tole je ?kode ve? kot za tri do ?tir jurje, ?e se bo ?lo z original novimi deli, kar tud kasko ne pokrije saj gre za ekonomsko totalko. :ne vem:

?e se pa potrudi pa sam poi??e dele bi ?lo ceneje sam pod dva jurja si te?ko upam napovedat, da bi zneslo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Karambolirana Mazda 6
Napisano

Tole je premajhen udarec in preve? pod kotom, da bi se spro?ili airbagi, kar je popolnoma pravilno. Druga? je pa tole kr neki ?kode, glede na to kaj je vse razbito :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?aki, ?aki - odbija?, blatnik in roka??? Pa to sploh ni toliko, da bi sedaj kar adijo avto....

A je celo lu? cela?

?e bo? dajal gor nove dele ne bo tok zelo poceni - sicer pa brez slik lahko vsi sam pametujemo. ?imprej slike gor in tud na avto net, ker takole brez slike te kej dosti ne bodo klicali, ?e pa ?e, bo? pa pol ure rabil samo z razlaganjem po?kodb.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Boss, 100km vec nardim z bencinskim tankom. Dej mal logike uporab :blink: Torej na 5 tankanj zgubim v zivljenju 5 min ! ZOMG :)

Recmo da te razumem ?e se tok sekira? za usakih 5min zgubljenih v zivljenju :hudicek:

?e vedno ne razume?..gre za primerjavo tankanja plina z normalno velikim kestlom proti dieslu z normalno velikim kestlom. Ti naredi? ene 400km s tankom jaz recimo 900km. Mene obisk pump prav ni? ne veseli in vsaki?, ko ne grem tja sem sre?nej?i. :hudicek: Govorim zase, k mi gre tako al tako tank na teden al pa ?e celo prej. S plinom bi bil vsak drugi dan na pumpi al z drugimi besedami "skoz na pumpi". Sploh je zdele fino bit na pumpah, k je usrano po tleh od plundre in soli, k jo pol veselo ?e v avto znosi?. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Hmm ja... sem napovedal dva dni nazaj :whatever:

Kolk je pa zdej na Verov?kovi... ne verjamem, da so oni pa kr imuni na podra?itve. :ne vem:

Je pa zanimivo, da ob zadnji podra?itvi goriv niso spet kokodakali, kako mamo med najdra?jimi gorivi v EU. AMZS je namre? popravil cenike v drugih dr?avah na novej?i datum in glej ga zlomka diesel je pri nas takoj za Luxemburgom najcenej?i v EU. Ubogi novinarski pisun?ki le s ?im bodo zdaj primerjali in nergali - z recesijskim padcem goriv leta 2008?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Za plin ni? ne re?em, ker ga nimam... za diesel v slu?benega ne dajem nobenga aditiva pa gre presenetljivo dobro, ?eprav je TDI 2.0 (tist motor, k naj bi mel najve? te?av pri VAG-u).

V svojega pa vsak drugi al pa tretji tank ruknem 10ml (en zama?ek) tko, da ne vem :ne vem: Sicer je pa res, da sem enkrat (en tank) mel rahlo pocukavanje na Petrolu ampak sem ga me en tankl tud na OMV-ju in na Agipu. Edin pri MOL-u ni blo nikol ni? nepredvidenega. Zdej pa nej bo ?lovek pameten, ?e je lohka. :closedeyes:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.