Skoči na vsebino
?ri?ki M6 4vrata
Napisano

Ma sej se ve? al manj vsem to dogaja - to so extremen temperature in je plastika trda ter nevoljna se zvijat pa ?klopota, vibrira, tol?e ipd.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Simon mi je povedal - velik servis, ?e makina nima DPF je 550 ?.

?e zraven dela ?e menjavo bakrenih podlo?k in pa ?i??enje "mre?ice" karterja je skupaj 700 ?. :bravo:

Na koncu da ra?un in pa podpi?e garancijo! :jupiii:

?e kdo rabi cifro, mu jo po?ljem na Zasebno sporo?ilo. Aja kdor ?e ne ve, govora je o podjetju Avto Pelko d.o.o.

LP!

B.

Kolk pa ?e ma DPF? Oziroma kaj je druga? pri jermenu al je z DPF al brez :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... sramezljiv ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem:

sej ?e dost dolg ?asa nepremi?no strmi? v svinjarijo baje, da sama dol pade - sam nisem imel tolk ?asa, da bi sprobal tko, da so to le hipoteze :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Boss, toliko enih besed o manipuliranju oz. zavajanju s strani novinarjev, potem pa to isto po?ne? ti.

Oemvejeva cisterna na fotki ni pripeljala goriva na Petrol pumpo, tja je ?la tankat ker ima Petrol bolj?e gorivo. :P

A si opazil, da poleg slikic nisem napisal nobene trditve - namenoma :harhar: ampak sem samo dodal slikice potem naj si pa vsak sam razlaga kako in kaj. :hudicek:

Ja valda je na OMV bolj?e, a ne vidi? jim na Petrolu kurilca to?ijo... :D

No, no ne more? bit tak... to je samo tank za webasto napolnu. Webasto, ?e ima? posebej tank lahko tanka? kurilca pa ti noben ni? ne more saj gre za gorivo za ogrevanje :hudicek::hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

Boss, ne vem zakaj bi raj?i imel jermen, saj kar nekaj vozil obratuje z verigo BP in to s 300, 400 ali ve? tiso? km, vedno pa obstajajo "?rne ovce", ki pa so prej izjema kot pravilo! :ne vem:

Sej sem napisal malo ironi?no - si pa preberi post takoj pred tvojim, ?e te zadeva doleti po garanciji je dra?je kot 3 menjave jermenov ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Bravo pisun?ki novinarski - sam ?e ?akal sem da bodo nametali podatke kolk je drugje ceneje in dali v primerjavo dana?nje cene s cenami drugod izpred meseca dni kot so to navedli v ponedeljkovem prispevku.

Odli?no pa sej bi lahko delal kot vede?evalec

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/bodo-g...-se-drazja.html

Zadnjo podra?itev so primerjali s podatki o cenah goriv drugod skoraj izpred 14 dni, ki so jih o?itno pobrali na AMZS-jevi strani.

Pa tolk mal filozofije je tukaj notri - pogleda? http://oil-price.net/ , pa te?aj dolar proti evru, vzame? povpre?je cen nafte zadnjih 14 dni ter primerja? s prej?njimi 14 in ?e gredo cene gor lahko pri?akujemo rast goriv na pumpah, ?e vlada ne spremeni tro?arin, kar verjetno ne bo naredila, ker so volitve mim in so odpisani pa se ne rabijo it populizma z zni?anjem tro?arin. :hudicek:

Sicer bo pa Majer zrihtal vse sam, da se zavihti na prestol. :danzoman:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Golf 5 v R Srbiji
Napisano

@Boss, takrat ko se mu je fajn mudilo (ve?erne ure), je potem klical na Brnk (Rent a car dela do 22.ure), kjer so mu ponudli nekega Mehana, kateri pa v primeru kraje v Srbiji ne bi bil zavarovan in bi moral kasneje poravnat polno ceno vozila. Tako da ni tak?en pasulj vse skupi. :ne vem:

ja shit vseskupi... se prav je Srbija ?ist preve? rizi?na, da bi celo rentarji pu??al stranke tja :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Golf 5 v R Srbiji
Napisano

jeba je to, zanimivo pa je da je absolutni zmagovalec Renault.....(deli?)

Jep, kolega ravno v?eraj ostal brez Cliota letnik 2005 - ?isti minus, ker nima kaskega - se baje ne spla?a ve? :ne vem:

Sre?a v nesre?i je to, da ima parkrat ve?je prihodke kot je povpre?ni OD v na?i dr?avi, tako da bo la?je prebolel izgubo kakor pa bi jo nekdo, ki bi imel pla?e npr. samo 1000 ali ?e manj ?. :bravo:

Ja zakaj pa pol ni vzel renta-a-car, ?e je tolk pri denarju... pa ?e boli te za avto. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.