Skoči na vsebino
Va?a mnenja o nakupu
Napisano

V?eraj sem videl neke reklame za Mondeo, ki naj bi bil ?e od 19.000 ? dalje, kar pomeni, da se bo tudi mazda zagotovo kaj pocenila. Mi je pa osebno Mondeo celo lep?i, sam je pa Ford, kar pa spet ni neko ?udo od avtomobila! <_< :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Va?a mnenja o nakupu
Napisano

Soleil - kaj pa ?e bi od?la kar v ?vabarijo po novga stroja, konec koncev smo sedaj znotraj ?engna, tko da verjetno ne bi smelo biti nekih ovir! :ne vem:

Ve? ti bo verjetno vedel povedati LabiGT! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 GTA - predelana na plin
Napisano

Kdor se veliko okol vozjaka, se mu absolutno izpla?a zadevo vgradit, lahko pa bi malo bolj ?e spustili ceno UNP, pa ?e ?tevilo plinskih bencinskih bi se moralo malo pove?at, trenutno je ?e precej?nja su?a! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nam bo letos ratalo pre?iveti na cesti?
Napisano

Kolega mi je neki razlagal, da imajo npr. v Nem?iji in morda ?e kej, globe za prekr?ke prilagojene "?epu" prekr?karja, se pravi, ve? kot ima? denarcev, ve? odkarta?, ne pa da nek bogatun, se samo nasmeje, ko dobi kazni 100 EUR! :D

Kaj tacga bi bilo smiselno tudi pri nas uvesti! :danzoman::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

?e vedno pa je bil to izbor za samo SLOVENSKI avto leta!

Svetovno gledano je fejst drga? :jupiii:

Ja torej to pomeni da je golfivc samo 1. na vasi in najhitrej?i med lokalnimi Zetor & Co. :hohoho:

C5 oblikovno pa res :rispekt: , samo gledam kadar mam priliko ga sre?at, res noro! :ljubezen::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Boss, odli?na primerjava! :bravo::rispekt:

Tolk o Golfu in cenovni dostopnosti, sam spet se bo marsiker na?u, pa bo reku, za kva vraga bi usega boga dopla?val, sej ne rabim tega, se prav pa je pol mazdula tok in tok dra?ja! <_<

Sicer se pa Mazdojci ful noro odrezujejo na telih lestvicah! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Se strinjam, pa tudi za feltne in sploh gume ni dobro, da jih dvakrat letno vulkanizer dol "mesari", poleg tega, ?e ima? dvojna plati??a, si jih lahko v cca. pol urce (odvisno pa? od motori?nih sposobnosti in pripomo?kov) sam premontira?, s tem prihrani? na ?asu, ?ivcih ter tudi denarcih! :bravo::P

Se je pa dobro pozanimat ?e sploh gredo gor 15, da nima morda prevelikih diskov in je najmanj?a mo?na dimenzija 16 (samo ugibam)? B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

nekaj nad 6

mislm da 6 oz. neki ?ez, pa pri brzinah, kot navaja? (160 - 180, ponekdo celo max.), da nobena ma?inca ne pije zgolj 6L! :ne vem: <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Pri vle?enju v neko stran, najprej preverte na kolk mate gumenjake nafilane (moja izku?nja). Ne dolgo nazaj mi je koreto vleklo v desno, pa sem ?e mislu jet optiko delat, nakar se najprej na Petrolu ustavm, preverm ter nafilam gume, vse izena?im, pa je ?lo naprej pol :ljubezen::jupiii::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Tudi sam imam zelo dobre izku?nje z AGIP benzom, sicer ne opazim nikakr?ne razlike med 95 in 98, je pa tudi odvisno kje ga tanka?, tako vsaj pravijo drugi, da npr. ni ista kvaliteta na Rudniku ali pa na Letali?ki! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zobat jermen ali ketna
Napisano

?e svoj ?iv dan nism sli?al, da bi kdo zaradi ne-airbagov padel tehni?nega! Vedno so problem izpuhi, pa neenakomernost zavor, svetilnost lu?i, dimenzija in obrabljenost gum, morda ?e kaj, o airbagih ni bilo nikoli govora. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.