Mene pa zanima ena zadeva. Imam Mazdo 6 140 diesel. ?ez teden se vozim v slu?bo cca 3 km v eno smer. Najmanj 2-3 krat na teden pa po pribli?no 100km. Vmes pa ?e kak?ne slu?bene poti, tak da mese?no nardim prbli?n 2-3000 km. Vmes seveda ?e kdaj v trgovino, kar je pa redkokdaj 20 km. Ali mislite da lahko pri?akujem te?ave z filtrom trdih delcev? Letno tko nardim prbli?ni 30.000 km. In kolikokrat lahko prbli?n spucajo filter na servisu, ker sm zvedel da stane nov 4500 eur. Pa ne vem kdaj lahko pri?akujem ( z grozo) kak tak stro?ek.
Lp
s takimi relacijami tedensko se nimas kaj bati, pa na relaciji ne se bat dat gas - spucaj avto
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja samo kilometri pa letijo za oba enako in potem ?e tanka? bencin enkrat na mesec vmes pa naredi? x kilometrov na plin nima? neke realne porabe za bencin. A ne?
Glej...
tankas plin na novo recimo pri 2000km
vmes tankas benz na na novo 2300km
naslednjic tankas lpg pri 2500km
benz pri 3300km...
torej na lpgju vpises koliko si tankal LPGja in razdalja bo 500km
pri benzu pa vpises koliko si tankal in spet ti bo zracunal 1000km
kje je problem? S tem bos dobil porabo benza na 100 in porabo lpgja na 100 1+1=2. Ti v miru vpisuje? samo kilometre in litre - ampak mogo?e me nisi razumel, jaz sem imel na porabi 2 avta vpisana CX7 LPG in CX7 Benz in vsakega posebej vodil kot 2 avta, druga?e je lagalo
S tem da poraba.com ne racuna ce ne tankas polno.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bi znal bit, ker na golfu nikakor ne morem ugotovit kdaj se regeneracija izvaja - se pa precej vozim relacijsko, tako, da je verjetno to?no to kar pravi?.
?eprav so to zelo zakomplicirali imensko, a ni aktivna med vo?njo in pasivna ko more sam sforsirat regeneracijo
zadnjo plinsko rundo v puli sva s stajercem mela se nenapovedano srecanje. )
sem pa bil cist paf ko sem sel domov in sem sel tankat plin, odvil pokrovcek od bencina in ga POZABIL NA HAVBI (kar se mi ni prej ko sem tankal bencin niti 1x zgodilo)
mi je pa plin malo hecno delal vmes, mi je avto crknil ko je presaltalo na plin :ne vem: in to 2x zapored, ko je bil se hladen.. sem ga pol fural par km na benz pa je blo ok. mislim da mam na 30 stopinj nastavljeno
Mogo?e malo prenizko
Imam Mazdo 6 in me zanima ali je mo?no na kakr?enkoli na?in nastavit oz. sprogramirat, da bi z daljincem odpiral in zapiral okna, tako kot je to obi?ajno pri novej?ih modelih?
Na?eloma ne vidim nobenega problema pri tem, ampak o?itno, da je, saj nikjer na internetu nisem na?el re?itve.
Je pa Mazda letnik 2004.
lp
m
Tole je nekaj tem nizje mar ni?
Zelo zanimivo branje na strani 32 - TDI ima v bistvo aktivno in pasivno regeneracijo - tudi za mestne vo?nje, in to v bistvu spro?a ECU ali ro?no na servisu
?ak, kaj? Na VAGu lahko ti sam za?ene? regeneracijo al kaj?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok rde?e polje ni optimalna vo?nja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani