Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja Mali, tole glede 2. lastnika je velikrat prov sme?na scena! <_<

Ker ko se avti prodajajo ima skor vsak napisan da je 2. razen ?e ima listine, kjer pi?e da je neizpodbitno 1., pol jasno to napi?e, ?e je pa v resnici 34. lastnik bo pa ?e zmer napisu da je 2. :whatever:B)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oktan
Napisano

Jaz tudi mislim, da je vsekakor popestritev na?e scene, sicer pa najla?je je nekaj spljuvat! <_< :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?igaM, pri tejle seriji motorji niso lih problemati?ni, ?e pa gre? kako gledat, bodi zelo pozoren na rjo, ker gnijejo vse po vrsti, ?e je kera brez rje, se jo spla?a vzet! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Danes me je impresionirala BGF 1.6i 16v, poraba pri sicer res ekonomi?ni vo?nji (ni sicer blo relacije, ampak samo obrati tam do 4.000) - 6.54! :ljubezen::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Bi bilo pa res zanimivo narest kak?en test... ?e posebej zanimiv bi recimo bil pospe?evanje v ?etrti prestavi od 60-120km/h al pa v peti od 80 - 160km/h. ;)

Boss, tlele pa ?e imata podobne konje, ni ?ans za Benzinca, ker vem kok je "posko?en" v V. pri 80! :whatever::hohoho: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

Ne vem zakaj ste se sploh za?el neki prepirat, ?loveka pa? zanimajo karakteristike avtomobila, pa se mi zdi precej logi?no, da ?eli ?imve? informacij zbrat, v ?im kraj?em ?asu! :ne vem:

Zdej ?e se nekdo obrne name, mu sku?am v okviru svojih zmo?nosti pomagat, ne pa ga neki napadat! <_<

Kokrkol, naj ?ivijo razli?na mnenja, sploh pa naj vsak vozi kar ?eli in kolkor mu "to?l" dopu??a! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.