glede bencina, ni problem v tem da bi bil 1 eur cenejsi, ampak v glavah ljudje pocenitev, pa tud ce je za 1 cent je nekaj pozitivnega...tko da lahko bi pustili iste trosarine, lopovi
Bravo Labi,to je point vsega.Naj dajo vsaj mrvico,da bo folk gledal bolj optimisti?no.
Kot sem se jaz pogovarjal z nekom, ki kupuje razbite avte in prodaja dele, da so na trgu zelo zelo iskani CD136 motorji, ker radi zaribajo. Je rekel, da glede na razliko v konjih bolj priporo?a 120 konjsko potem, da naj bi ob rednem preverjanju nivoja olja dolgo predla.
Kolk pa je tega res, bo pa kdo drug povedal
(iz te ?estice, s katere sem jaz ?raufal ven usnjene komponente, je ?el motor (136 konjski) takoj, za 1.300 ? (7 let star avro)
lp
Tudi ma?ka rada snede ribo z mize,?e ji dovoli?.Tako je tudi z avtom;?e se od rednega servisa do drugega samo vozi? in pritiska? gas,brez da bi enkrat pogledal olje,potem ti "rad" zariba.?e posebej,?e ne ugotovijo
strokovnjaki na servisu,da je potrebno zamenjati te problemati?ne podlo?ke oziroma,?e pametujejo,da je to pa? nepotrebno.
In potem rad pada nivo olja,in ?e bolj.In,?e ne ugotovi? pravo?asno,da je olje pod minimumom,se rada pri?ge rde?a STOP lu?ka.In takrat je ponavadi prepozno.
Druga?e pa ve? ali manj mislim da tukaj nismo neki zna?karji, meni je druga?e nenormalno v?el bmw 3, sploh remake...lepo ske?irat 320 xd karavana z M opremo pa gasa...
Bmw 320 karavan ima proti Mazdi zelo majhen prtlja?nik.Je bil tudi pri meni v igri samo ni ?el skozi prav zaradi tega.
Zanimivo, to?no tko bi tudi sam naredu "rang listo" ... japonci na za?etku, pol Korejca nato pa ?ele Nemci in proti koncu razni Francozi, Italijani, ipd
Se mi zdi, da je to nekak tudi tako splo?no prepri?anje med ljudmi - ?e pa samo ?tevilke gledamo pa je razlika le okoli 10% kar pomeni, da ne glede na lestvico ni neke bistvene kakovostne razlike.
Mislim,da je odvisno,kdo dela te razpredelnice.
In ne smemo pozabit,da so to napake,ki jih odpravijo na uradnih servisih.?e bi upo?tevali res vse napake na avtih,ki jih odpravimo tudi sami,bi bila situacija verjetno bolj zanimiva.
Naftni derivati bodo opolno?i presegli ceno 1,3 evra za liter, ?e vlada ne bo zni?ala tro?arin. 95-oktanski bencin bi se podra?il za 2,5 centa oziroma za okoli dva odstotka, dizelsko gorivo pa za 3,1 centa.
A zdej bodo tudi razna omizja pa oddaje o teh zvi?anjih vsak teden?Ali ni? in je to ?isto normalen pojav?
Pa jebemu, le kje sem to napisal :ne vem: ... samo javno sem se vpra?al a je res tolk brezperspektivno hudo, da se mormo na vsakem koraku cmerat. Predvsem pa za stvari na katere se ne da bistveno vplivat (cene goriv, surovin oziroma vsega kar se mora kupiti na mednarodnih trgih in kjer ne moremo vplivat na ceno).
Mah kurac, k otrokom moram razlagat - dale? od tega, da je vse fino in fajn, a ?e bomo nergali in tarnali bo pa kej bolj?e? ?e mi kdo zagotovi oziroma stavi svojo roko, da ?e zamenjamo oblast, da se bo vse uredilo sem prvi v vrsti, da brcnem trenutne oblastnike ?ez prag - no kdo je tak car, da si upa stavit, da ?e zamenjamo, da bo pol vse fino in fajn?
Nov slogan:
Slovenija de?ela depresivcev - ob?utite utrip ?alosti in obupa na son?ni strani alp.
Sem siguren,da bi bilo takoj opaziti spremembe na bolje.Ker smo na dnu,slab?e ne more bit.
Jaz tudi ne govorim na pamet.Eden moj biv?i so-muzkontar ?ivi v Bernu v ?vici.Dela v neki opti?ni tovarni in zaslu?i kar spodobnih 4500?/mesec (da ne omenjam dodatka za po?itnice,13 in 14 pla?e).
No,in sedaj zanimivost.Nima svojega stanovanja,ker ga ne rabi.Za najemnino 90 m/kvadrat pla?uje neverjetnih
400?/mesec.Le zakaj bi kupoval stanovanje,?e da eno desetino za najemnino?Elektrika je skoraj zastonj in voda ?e bolj.
Tepejo jih edino visoki stro?ki za ?olo.
In sedaj druga zanimivost.Ima bmw M3 in vsi njegovi kolegi tudi same benzinarje-(navite z ful konji).
Le zakaj?Ker je za njih sme?no poceni benzin-(tankajo 98 oktanskega po 1,40?).Pa si hitro ekonomisti izra?unajte,kolik?na je razlika med njimi in nami.
Le zakaj se emigranti v velikem loku izogibajo slo.?Ni obljubljena de?ela.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo povedano:Sej se jih kupuje za razkazovanje,a ne?Pa da bolj varno peljemo otroke v vrtec.
Ja pa ja.Kako,da ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani