Skoči na vsebino
Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano
pred 21 urami je amusic napisal:

koliko bi bila zate realna za moje vozilo?

Ne vem, nisem strokovnjak. Se pa ponavadi, ko se prodaja pogleda ostale oglase in določi ceno.

Glede na cene torej za mojo trojko dobim 13000 - 14000. Res? Pa sem dal leta 2018 za isti letnik z 30k km 15000€, sedaj imam 102 000km. Je to normalno, da v 5 letih avto izgubi 1000 do 2000€?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19031717&display=Mazda Mazda3

Pa imam poleg vseh tu naštetih menjanih stvari še navigacijo, nekaj originial dodatne opreme in zimske gume na original 16 col.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Original je zakon. Sam sem za nadomestnega uzel Varta, pa že po dveh letih redko dela i-stop (je pa res da večinoma vozim kratke razdalje cca. 5km).

Original je bil Yuasa, mislim da tale..

https://www.yuasabatteries.com/battery/ybx7035/?vehicle_type=car-truck&vehicle_make=mazda&vehicle_year=2016&vehicle_model=3&vehicle_id=44025

Zdržal pa je od leta 2015 do 2021, na ženini trojki od 2015 do 2020 (čas korone ga je uničil)

https://www.yuasa.co.uk/batteries/automotive-view-all/ybx7000-efb-batteries/ybx7053.html

Popravljeno od toto89
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano
pred 16 urami je Boss napisal:

Ej 165KM 2.0 bencinar N/A - a sploh veste kolk cajta rab to do doma. 🤪

Pojdi kdaj v realnost, na slovenske avtoceste, ko gre s težavo 100 po levem pasu, al pa v tunelu 80, umaknat se pa ne..

Italjani sploh radi vozijo kr čez 2 pasa..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kolikor sem opazil, je v nedeljo iz seznama izginila ena siva za cca. 25k

WWW.AUTO-SCHNICKERS.DE

Autohaus Schnickers GmbH Gebrauchtwagen, breites Angebot von gebrauchten Fahrzeugen verschiedener Marken. Entdecken Sie die...

Je pa malce čudno, da se še ni pohvalil z nakupom, če je šla z njim :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 urami je hermelin napisal:

Bi ti po 2020 še kar bežal? :) 

Sej vsak nov ali dokaj nov avto je v redu, tut Dacia. Pač stvar okusa je za kaj se odločiš in kak budget imaš.

Pokvari se lahko pa tudi še tako "ziher" mašina. K temu lahko pripomore lastnik, lahko pa enostavno nimaš sreče z nakupom avta, loterija je..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 urami je hermelin napisal:

Še enkrat googlam in... pojma nimam več. Težko je dobit mere prtljažnika na isti strani za oba avta. Mogoče sem ravno zaradi tega zajebal, ko sem nazadnje to gledal. Tko da evo, grem v petek/soboto oba sprobat, če najdem v ljubljani in bom zmeril. :)

Še tu se malo potrudi, če te že tako zanima delovanje asistenčnih sistemov 😁

WWW.CAR.INFO

466 registered specifications for Mazda 6 Wagon. Engine & Performance, Dimensions & Weight, Exterior, Interior, Features, Safety...

WWW.CAR.INFO

359 registered specifications for Ford Focus Active Combi 1.5 EcoBoost SelectShift, 182hp, 2019. Engine & Performance, Dimensions & Weight...

mazda-prt.jpg

focus.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ja čiščenje se da zaračunat. Sicer pa bi reku, da velika večina za tak poseg sploh ne ve in samo vozi avto.

Recimo: čiščenje sesalnih komor (po komori) - 45€

WWW.CSS-TUNING.COM

chip tuning, povečanje moči, dynostar, dyno, chip, tuning, css performance, čip tuning, ćip tuning, chip tuning vozil, car, truck...

WWW.CSS-TUNING.COM

chip tuning, povečanje moči, dynostar, dyno, chip, tuning, css performance, čip tuning, ćip tuning, chip tuning vozil, car, truck...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.