Skoči na vsebino
Nakup mx-3
Napisano

ovkej, tkole zgledajo vizualne napake avta ki sm ga gledal( sm pa dans najdu enga, ki prodaja kr neki delov za mx-3, pa mislim da bi mi lahk fajn uspelo pokrpat zadevo):

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

no zdj pa mnenje, je avto preve? zdelan, al kaj ve? ne morem pri?akovat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

ma ?ist vse bi pre?ivu, sam havbo ma neko adijo, ?ist neka prebledela barva, pa to sm ?e parkrat vidu pr rde?ih mx-kah :S

sj sm reku, ?e mi pre?prica havbo pa 300? spusti(itaq pi?e da je gotovinski popust :hohoho: ) pa ga vzamem :hohoho:

lahko pa mojo kupi? je ta mo?na samo ni V6 :P samo je ?koljka v slab?em stanju!

kok pa zgleda to zate, da je ?kolka v slab?em stanju, konkretno kaj, ali celotna ?kolka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

morm re? da ma? dobr natrenirano oko, ko sm zdj pogledu zadevo tut js mislim oz sm skor prepri?an da je bla zaletena, sj sm fotku pa bom dal gor fotke "pomanklivosti" ko bom mev ?as!je pa bla vsekakor ful bol? ohranjena kot pa ona k sm jo dopoldan gledu, v notranjosti sam mal natrgan voznikov sede? ostalo pa ful dobr ohranjen!bomo vidl kk bo, v glavnem, js ta avto ho?em, me je ?e skor minl, sam ko sm se dans pelu z njim, sm 100% zihr da je to to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

tko kot sm ?e prej reku, avto itaq grem v ?ivo pogledat, sam je tolk mal teh mazdic, da je verjetno kaka mo?nost, da bi jo pa? kdo poznal!

po ?em pa sklepa? da je bla zaletena?itaq grem zdle odrolat do avta(je par metrov od mene ta avtohi?a) pa bomo vidl kk je.

pa ve kdo kolk bi stal uvoz mx-3?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

seveda se gre avto v ?ivo pogledat sam mnda ni greh vpra?at za mnenje, mogo?e, mogo?e ga pa le kdo pozna.no dejansko itaq ni ve? va?n, ker sm ga ?ov dans pogleat pa je avto kr blizu katastrofe.pozitivno je bla sam ma?ina, k avto res pi?i ko nor, ampak ohranjenost pa tist opis, jaooooo!!!

kao pi?e, "avto v odli?nem stanju"- seveda je, ?e pri tem ne upo?tevamo:

- po?kodba sprednjega levega blatnika(parkiri??e)

- po?kodba skorajda cele leve strani kar se ti?e luknjic od kamen?kov(nekatera pa? niso od kamen?kov ampak ?e od skal :hohoho: )

- obrabljen voznikov sede?, sicer so ?portni sede?i ampak ?e cvetijo

- "zgri?en" oz mnda res zgri?en volan :hohoho:

- razpoka pod zadnjim spojlerjem

- pokvarjeno ozirom kr odlomljeno stikalo za voznikovo ?ipo odpirat(je reku, da itaq ma klimo pa ne rabi? neki okna odpirat, verjetn tud klima pomaga ko je treba cestnino pla?at, da ni treba ?ajbe odpirat, sam pa? ne vem glih kako :hohoho:

poleg vsega, avto je od prvega lastnika, oz. lastnice(sestra od modela k mi je pokazu avto), me prav zanima kaka ?enska to mora bit, da tko zgrize volan pa strga sede?

ful mi je blo ?al, k mi je avto fenomenalen(ne doti?ni, ampak mx-3 na sploh, da nebo pomote), sam hvala lepa, takega avta pa? nebom mev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

jst bi reku za po?en servis z delom vred okol 300? (ampak da se nardi ornk servis, vodna pumpa, benz filtr, olje in vsi jermeni...)

si me prestra?u, sm mislu da bo cifra za pol avta, ne pa 300?.pol mi ?e ni take sile, to je pr normal serviserju al kakmu poznanemu taka cifra
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

am, kaj pa mente o 1.8 v6 motorju.

kak so kj stvari kaj se ti?e porabe?styling se da nabavt v sloveniji za po?ten dnar al treba v tujino it?

pa kok kj zadeva le?i v ovinkih, nism glih norc na brzino, sam pa rad stisnem po gasu ?ez ovinke :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

Lep pozdrav!

Na ta forum sem se prijavil, ker se zanimam za nakup mazde mx-3, pa bi rad izvedel malo ve? o njem.Najbolj od vsega me zanima, kolik?ni so kriti?ni kilometri pri katerih se tega avta ne spla?a kupit, saj sem do sedaj naletel na same z okoli 180k km prevo?enih.je kak?en razlog da se prodaja ta avto pri teh kilometrih ali pa? naklu?je??e v naprej se zahvaljujem vsem za odgovore!vsak info o avtu je dobrodo?el!

hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.