Tilen5 6.975 Napisano 13. marec Testi ostalih avtomobilov Napisano 13. marec Jaz sem srečen če nrdim 650km z mojo dizlco Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 13. marec Gume Napisano 13. marec pred 10 urami je Bini napisal: A so zastonj.... 🤔🫣😉 Kake neumnosti govoriš, premium performance nikol ni bil zastojn. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 12. marec Gume Napisano 12. marec (urejeno) jaz bom naslednje šel nazaj na Toyo Toyo Proxes Sport 2 - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM Will the toyo Proxes Sport 2 suit your car? Find the best tyre for your car read 5 reviews for toyo Proxes Sport 2 and compare to other Ultra... Popravljeno 12. marec od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 12. marec Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 12. marec Vrni mi feltne prosim nazaj Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 12. marec Mazda CX-30 Napisano 12. marec Jaz mam zavesice na 6ki pa čisto nevpadljivo zgledajo ker so res take minimalne,..sploh nevem če je kak + od njih. Kake so na cx-30 pa nevem. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 11. marec Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 11. marec Mislim mal poglej forum, vsaka druga tema posrana z vašimi rusi,..veš kam si jih lahk vtaknete Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 11. marec Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 11. marec pred 6 minutami je Boss napisal: Tud, če začnemo pri EU politikih bo še bolj zaleglo. Brez zamere @Boss, ti bi moral kot moderator mal poskrbet da je vsebina primerna naslovu teme. Ne pa da aktivno smetiš zraven... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 11. marec Mazda CX-30 Napisano 11. marec pred 2 urama je Bini napisal: Čestitke za nakup cx-30 in veliko bolj kot ne umirjenih kilometrov. V resnici pa tudi teh 140 konjev je dovolj za današnje razmere na naših cestah. 👍 Rdeča barva je pa za mene druga najlepša in najdražja Mazdina, najlepša pa tale.... No no no,.. pa itak se ve, da je najbolj redka pa najlepša mazdina barva "Blue Reflex" 😛 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 11. marec Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 11. marec V vsako temo siliti politiko in vojno 🤢🤮🤦♂️ Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 10. marec Sprememba cene goriv Napisano 10. marec Dol s Holobom! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 9. marec Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 9. marec 🙈 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 7. marec Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 7. marec pred 14 urami je Deeyan napisal: Tut js se nic, je pa zanjo neki prispelo po posti 😁 Hude, kater model je to? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 2. marec Pohvale servisov - serviserjev Napisano 2. marec Jaz vozim tudi na servis, ponavadi s kolesom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 26. februar Elektromobilnost Napisano 26. februar Super ja da si dal link od notranjosti..🥴 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 24. februar Sprememba cene goriv Napisano 24. februar Dol s Holobom! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 17. februar Elektromobilnost Napisano 17. februar pred 23 minutami je Slivka napisal: Ponujam brezplačen odvoz dizlov, če te zanima... Da se ne boš mučil z njim, glej, sem se pripravljen žrtvovat in se bom jaz namesto tebe mučil z njim - in to zastonj... Menjam za BT-jko in lopato, matr se bo pol gonilo po Nanosu + folk na forumu bo bolj varen potem. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 16. februar Prigode v prometu Napisano 16. februar (urejeno) @Slivka ja sej to so te koordinate, ki sem jih dal 😛 Popravljeno 16. februar od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 16. februar Elektromobilnost Napisano 16. februar pred 16 minutami je godlike napisal: Mogoče da dpf naredi zadnjo regeneracijo, preden gre v reko. 🙃 Nevem če je sposoben... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 16. februar Elektromobilnost Napisano 16. februar Jaz bi se pa najraje z dizlom zapeljal v Sočo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 16. februar Prigode v prometu Napisano 16. februar (urejeno) dne 14. 2. 2025 ob 19:17 je Slivka napisal: So ga izruvali in zdaj čaka na razrez... V živo od blizu je prav klavrno za videti... 45.91793994901547, 13.705957972909223 Popravljeno 16. februar od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 14. februar Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 14. februar pred 7 urami je Janez007 napisal: Priložnost, da ma kratko našteješ glavna popravila/vzdrževanja ... ketnica oljne pumpe že zamenjana? Kolikokrat pa čiščene saje kolektorja? Itd. Zmanjkalo papiraja za vse napisat gor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 13. februar Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 13. februar Ne danes, ampak včeraj jajca od dizla obrnila 200k,.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 7. februar Sprememba cene goriv Napisano 7. februar Dol s Holobom! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 7. februar Prigode v prometu Napisano 7. februar Bel polo star mk3, fanta policaji držali na havbi, sem se ravno peljal mimo po krožnem, je bu kar sred krožnega prkiran Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.975 Napisano 5. februar Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi Napisano 5. februar pred 22 urami je SpEkTr napisal: 2014 je tvoj letnik? Ko vsaj le ne bi bila Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Jaz sem srečen če nrdim 650km z mojo dizlco
Povezava za deljenje
Deli na druge strani