Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 3 urami je pob napisal:

Ima kdo izkušnje s čim podobnim? Tele gume mislim, da bi ble kar dobre za mene, razen, če ima kdo kej preveč negativnega za povedat. :) Cena se giblje nekje cca 170 eur po komadu, kar mi je ok. 

WWW.TESTPNEVMATIK.SI

Hankook Winter i*cept evo3 W330 je bila večkrat testirana v avtoklubih (AUTOBILD 2024, AUTOBILD 2024, ...) - v naši temeljiti analizi smo povzeli rezultate, jih združili z mnenji strank in jih postavili v kontekst -...

Kaka je pa cena Danlopk v tej dimenziji🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Jah, glej, meni so tako razložili: znamka avta se vidi na daleč, opreme pa ne, zato avto kupuješ za sosede, opremo pa zase. Očitno tudi gume kupuješ "zase"... Kupiš "Kitajske", pa voziš malo počasneje in previdneje, pa je... 

Sicer pa, ali so Dunlop ali pa HiFly, oboje je narejeno nekje v Aziji...

Tele Danlopke od letos so nemške... 🤗😉

Screenshot_2024-11-26-14-29-00-911_com.android.chrome.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je Jaka32 napisal:

Za gume žal ne moreš dobiti lizinga, za avto pa. Zato si marsikdo ne more privoščiti novih Michelink za svojem X5.

Oh, ubogi ti ljudje...

Kasko pa tako imajo tak, da nimajo problema vozit na cenenih gumah... :nevem:

pred 2 minutama je Boss napisal:

Ene jih lahko ... na fafing.

Kako pa veš.... 🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sem v nedeljo hotel na Rogli malo sprobat kak so kaj 3 leta stare Kleberce še v formi pa je bila kopna cesta..... 😵‍💫🥴😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ljudje imajo vedno manj denarja in poceni gume so zelo dostopne glede na drage zveneče znamke. Ko pogledaš najdražjo gumo za moj avto, ki je 200€ in najcenejšo za 60€ se kamot odločiš za 3x cenejšo, če nimaš znanja kaj pomeni taka poceni guma.... :nevem:

Realno bi morale vse gume opraviti testiranje na cesti in šele potem dobiti certifikat o ustreznosti na našem trgu! 

Garantirano jih 50% odpade, sploh zimskih..... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 10 urami je sportman333 napisal:

To je ugodno, kar pomeni da se niti Kleber ne splača, če je to pod-znamka Dunlop-a......

Ko se jaz tri leta nazaj kupoval Kleberce so bile moja dimenzija 215 55 18 ,103€ Danlopke pa cc150€. Zato pa sem letos kupil za Proceeda Danlopke ne Kleberce, ker so cenovno enake pa "verjetno" po karakteristikah boljše gume.... 👌😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍

Screenshot_2024-11-23-22-36-58-808_com.android.chrome.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Danlopke na Proceedu sprobane, baje se držino ceste v snegu vrhunsko.... 👌👏😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je skritikrt napisal:

Drži😂,in tudi nima turbo luknje😯...samo ta je deugačen,k je na elektriko na 12v🙄...

Ja, nima turbo luknje je pa za polnit luknje.... :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda najbol zanesljiva znamka 2021
Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Da ne odpiram nove teme, saj se v bistvu ista tema, le leto je drugo...

WWW.ZURNAL24.SI

V javnosti se v zadnjih letih in desetletjih ustvarilo prepričanje, da so japonski avtomobili bolj vzdržljivi kot evropski. Pa je to res tako enostavno? Preverili smo pri mehanikih in prodajalcu rabljenih vozil.

Nič novega le, da manj rostajo... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Slivka napisal:

Dobro, mi imamo 16˝ gume, ampak to ne more biti taka razlika. Imamo pa dodatno ventilacijo, ki skrbi za "sveži zrak" tudi v tretji vrsti sedežev (tako, kot imaš v avtobusu pod stropom kanal in zračnike). Tudi električno ogrevano vetrobransko steklo imamo, pa gretje sprednjih sedežev in volana, pa... ... ... ...

Pa je vse skupaj, vključno s štirikolesnim pogonom, 40.000€.

Res je, da imaš skoraj vse a ti vse bolj napol dela za tistih 40k€🥴 No upam, da ti že dela kot je treba po vseh teh pripetijah.... :nevem:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

To je bilo takoj po odblokadi, ki so jo naredili Srbi na cesti okoli Obrovca in Velebita, avgusta 1990 leta ponoči! Bilo je vse prazno do Karlovca, naprej je pa tako AC.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 10 urami je jacques33 napisal:

Jaz sem tudi danes do vrha natankal in to prvič pri Shellu, pa da vidimo, kako se bo zdaj občutil navor. 😄

Nič ne boš opazil... :nevem:

Le poraba bo mogoče malo manjša.... :whatever:

Jaz tu in tam na MOL-u tankam 100tko,ker imam 10c popusta pa se mi še to nič ne pozna... 🥴

Imam pa še kar 6.0 porabo, če mogoče koga zanima.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Hixxy napisal:

Nekje sem zasledil da ti lahko policaji tezijo za platisca in je pametno zamenjati srednje pokrovcke, tako da ne pise vec momo oziroma karkoli ampak je znak od mazde.

Koliko je resnice v tem?

Če so prave dimenzije po homologaciji ti ne. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.