Zanimivo, nisem vedel, da kupci Mazd dobimo takšno darilo.
Lepo, gre na najbolj vidno mesto v vitrini. Dopis pa v okvir in na steno. 🤣😁
Ja, od časa do časa te male pozornosti spreminjajo vsakih par let. Pred več kot 20 leti sem dobil dežnik, 7.let nazaj obeske za ključe, nazadnje rdečo šalčko in sedaj že kake 3 leta dobite kar dve šalčki....
me bo pršlo na koncu 149,49€ na komad, not bad
Aja in zakaj sm si premislil? Zato ker sem še enkrat pogledal in sta dva parametra boljša pri 6, bremzanje na mokrem in tišja je. Bomo toliko več gonli PS4S raje
Za nissana pa PS4S sem tudi dobil ugodne cene.
Še malo pa nam bojo za celotne gume dal nazaj.... 😵💫😉
Dobro se zavedam. Ampak če nočem postat dekadentni, bo potrebno pazit na poreklo in sebe podpirat.
O tem je že bila debata...." bo treba pazit in sebe podpirat" Kdo, koga, kaj, zakaj...?
Industrija iz Evrope-(kapitalist) je pa že cca30 let nazaj selil proizvodnjo na Kitajsko zaradi poceni proizvodnje tukaj pa izdelke prodajal s 5xdodano vrednostjo in je s tem koga podpiral? Z izjemo Kitajcev in predvsem sebe! Nezaposlenost tukaj pa naraščala... 😡Mi pa naj bi zdaj te iste podpirali, da ne propadejo.... 🤔Malo morgen, treba bo preživet in se znajdit tako ali drugače...
Ja, bo treba v akcijo in menjat gume, so zimske že postale glasne in to je prvi znak, da je čas za menjavo! Seveda je potrbno še upoštevat marsikaj drugega....
A vi kar rinete, četudi ne gre? A to samo v primeru, ko imate raje podrsano desno platišče kot razbit levi del avta? Ali pa morda ne obvladate dimenzij svojega avta? 😁
Je pa res, da sem tudi sam zadnja leta na ozkih cestah večkrat naletel na nasproti vozeč avto, ki se je zelo komot peljal z nezmanjšano hitrostjo po svoji sredini, brez da bi se kaj oziral na nasprotni avto (name). Še nekaj sem opazil. V avtu (večinoma dražjem) je bila največkrat mlada voznica, ki je gledala naravnost, brez da bi se želela z mano sporazumeti, kdo in kako bi se umaknil, da bi bilo za oba najbolje, da ne bi prišlo do težav. Ni mi drugega preostalo, da sem se preventivno sam ustavil, čimbolj desno in upal, da me ne oplazi.
Jaz takim ful zaplozam čeprav sovražim pipkanje, ampak vseeno vsaj sliši, da ga je nekaj zasrala, drugače misli, da je taka vožnja normalna....
Tale oglas se je danes pojavil in danes izginil ... verjetno se bo pojavil nazaj čez par dni, ampak ga ne bo prodajal Zoran, niti ne bo 15.990, ampak verjetno okoli 19.000. 🥲
Kitajski energetski in avtomobilski velikan BYD je napovedal "ultra hiter" sistem polnjenja električnih vozil, za katerega pravijo, da je skoraj tako...
Z vsem se strinjam, samo zadnjemu stavku ne verjamem.
Res da je uporaba določenih snovi danes prepovedana, vendar nisem prepričan, da do vsi hlapi, ki se sproščajo, nedolžni, niso škodljivi, niso strupeni.
Recimo v novem kinu, nekaj tednov od odprtja, v Supernovi sem sam komaj izdržal 2 uri, tako me je dražilo-žgalo v sinusih. Drug primer, nekoč se je sodelavka skoraj zadušila, ko so ji v pisarno položili nov tapison. Lahko da obloge, ki so "dišale" po novem, res niso oddajale strupenih snovi, so pa bile vsaj alergeni, kot je recimo cvetni prah, 100% BIO.
Da zaklučim, če je komu všeč vonj nove avtomobilske kabine, OK, meni ni.
Drugače pa imam generator ozona, ki v starejših avtih nevtralizira vonj po starem. Gre za drug problem, ki je posledica razpadanja premijskih materialov (za razliko od stabilizacije novih materialov).
Torej smo prišli skupaj, meni ni po zažgani elektroniki ampak rahlo po novem. 🤗
Verjetno ni bila toliko frišna kot je tvoja, ker takrat je bil še KOVID in MAZDA je imela takrat dobro zalogo v primerjavi s kakimi ŠKODAMI, ko so motali čakati na avto po 1.leto.Te G140 dino so zdaj kot sveže žemljice, odličen avto za dobro ceno! Zato pa tako bolj smrdi-diši..... 😚
Če je tak vonj komu všeč lahko kupi celo "dišavo", ki diši po novem....
pred 17 minutami je MazdaBoy napisal:
Čestitke za nakup, srečno vožnjo, veliko varnih km
Lepa 👍 Po mnenju mnogih članov foruma tukaj, je to najlepša barva 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdaj lahko veseli palček prične proizvajat lunarna vozila.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani