Ima kdo izkušnje s čim podobnim? Tele gume mislim, da bi ble kar dobre za mene, razen, če ima kdo kej preveč negativnega za povedat. Cena se giblje nekje cca 170 eur po komadu, kar mi je ok.
Hankook Winter i*cept evo3 W330 je bila večkrat testirana v avtoklubih (AUTOBILD 2024, AUTOBILD 2024, ...) - v naši temeljiti analizi smo povzeli rezultate, jih združili z mnenji strank in jih postavili v kontekst -...
Jah, glej, meni so tako razložili: znamka avta se vidi na daleč, opreme pa ne, zato avto kupuješ za sosede, opremo pa zase. Očitno tudi gume kupuješ "zase"... Kupiš "Kitajske", pa voziš malo počasneje in previdneje, pa je...
Sicer pa, ali so Dunlop ali pa HiFly, oboje je narejeno nekje v Aziji...
Ljudje imajo vedno manj denarja in poceni gume so zelo dostopne glede na drage zveneče znamke. Ko pogledaš najdražjo gumo za moj avto, ki je 200€ in najcenejšo za 60€ se kamot odločiš za 3x cenejšo, če nimaš znanja kaj pomeni taka poceni guma....
Realno bi morale vse gume opraviti testiranje na cesti in šele potem dobiti certifikat o ustreznosti na našem trgu!
To je ugodno, kar pomeni da se niti Kleber ne splača, če je to pod-znamka Dunlop-a......
Ko se jaz tri leta nazaj kupoval Kleberce so bile moja dimenzija 215 55 18 ,103€ Danlopke pa cc150€. Zato pa sem letos kupil za Proceeda Danlopke ne Kleberce, ker so cenovno enake pa "verjetno" po karakteristikah boljše gume.... 👌😉
V javnosti se v zadnjih letih in desetletjih ustvarilo prepričanje, da so japonski avtomobili bolj vzdržljivi kot evropski. Pa je to res tako enostavno? Preverili smo pri mehanikih in prodajalcu rabljenih vozil.
Dobro, mi imamo 16˝ gume, ampak to ne more biti taka razlika. Imamo pa dodatno ventilacijo, ki skrbi za "sveži zrak" tudi v tretji vrsti sedežev (tako, kot imaš v avtobusu pod stropom kanal in zračnike). Tudi električno ogrevano vetrobransko steklo imamo, pa gretje sprednjih sedežev in volana, pa... ... ... ...
Pa je vse skupaj, vključno s štirikolesnim pogonom, 40.000€.
Res je, da imaš skoraj vse a ti vse bolj napol dela za tistih 40k€🥴 No upam, da ti že dela kot je treba po vseh teh pripetijah....
To je bilo takoj po odblokadi, ki so jo naredili Srbi na cesti okoli Obrovca in Velebita, avgusta 1990 leta ponoči! Bilo je vse prazno do Karlovca, naprej je pa tako AC....
Nekje sem zasledil da ti lahko policaji tezijo za platisca in je pametno zamenjati srednje pokrovcke, tako da ne pise vec momo oziroma karkoli ampak je znak od mazde.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaka je pa cena Danlopk v tej dimenziji🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani