Mnogi se pritozujete nad okvarami. Jest, trikrat potrkam po lesu, nisem imel se nobenih problemo z avtomobili. Razumeti pa je potrebno, da statisticni torti enostavno moram nekdo "najebat". Ce kdaj slisis "Ce vzames tega in tega, ti nikoli ne bo kr'pal", to pomeni, da sklicujoc na statistiko bo imel lastnik veliko manj moznosti, da bi se mu kaj podobnega zgodilo.
Poskusajte razumet, da ja v avtomobilu veliko sistemov in veliko le teh temelji na tehniki. In potem je potrebo vzeti se v zakup kompromis z stroski.
Se vedno pa je treba priznatm, da nekateri se vedno padejo na izpitu...
Presek 65 na domenzijo pnevmatike 185 je najbolj smiselen. Sej morda zgleda malce previsoko; se posebej ce je cilj styling ampak pri tej dimenziji pnevmatika pobira precej vibracij z stikom z podlago. Pri manjsem preseku pnevmatike je delez vibraciji vecji na strani vzmetenja.
Ze iz naslova je moc sklepat, da sem "fasal" obvestilo mestnega redarstva Ljubljanskega. In to ne enega, ampak dveh. Zjutrej, ko sem odsel na fax, cca. ob 9h sem moji masinci zagledal obvestilo. K avtomobilu se sicer nisem odpravil, ker je bila nekoliko vstran parkirana glede na mojo smer hoje proti faxu. Ko, sem se vracal okorg 16h, sem sel pobrat obvestilo. In glej ga zlomka. Bile sta ze dve obvestili; isti dan isti kraj.
Skratka 40.kSiT bi bilo treba dat.
Pri starem zakonu si se v pritozbi skliceval na to, da ti kazen ni bila vrocena osebno?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja... ocitno ni druge kot da grem na servis vprasat.
Ah... do poletja je se cas
LP Lenuh007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani