Skoči na vsebino
airbag
Napisano

Zgleda, da noben ne ve, kaj ?e bi sprobal sam :D

Tud pri ?estki se ne vidi, kje naj bi se odprlo tako, da bi bilo najbolje, da se oglasi? na kakem servisu pa ti naj povejo, kje je luknja.

Ja... ocitno ni druge kot da grem na servis vprasat.

Ah... do poletja je se cas :)

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

airbag
Napisano

Pozdrav!

Najprej se opravicujem, ker se sedaj ne vem pod kaj spada ta tema.

Ko bodo vsi planeti stali v ravni vrsti bi armaturko pri Mazdi3 oblekel v usnje. Seveda bi pa rad obdrzal tehniko, ki skrbi za varnost, pri delovanju.

A mi zna kdo povedat (oz. narisat) kje nastane lunknja pri odpiranju sovoznikovega airbega (frontalni)?

Objavljena slika

Hvala za pomoc!

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Tocno to!

Jaz sem tud sel na servis, ces da mi avto "sajta". Pol sem pa pogruntal, da je treba volan drzat v rokah :D

Kar se tice dimenzij platisc, si poglej pod leva vrata na etiketo.

Ce nimas zeljene dimenzije homologirane, ti ostane dvoje; da se odpoves zeljam ali pa da sanje uresnicis :)

Srecno!

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 Sport
Napisano

Tako je...

Nekdo prodaja spoiler, ki zgleda zelo podoben originalu za Mazdo3.

Z barvanjem te pomojem pride kaksnih 45-50kSiT.

Jest trenutno se risem svoj koncnik za avspuh. Ko bo montiran, bom tud objavil.

Me je pa strah, da ne bo to letos; izpitno obdobje... in pol studij.. in pol.... fik fak... je Novo leto.

Drzite pesti :whatever:

:D

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 Sport
Napisano

Jep.... mislim, je premer 45mm. Zadnjih cca. 10 cm je jeklo. Dugace cela izpusnja cev je iz ognjevarnega zeleza.

Ne se sekirat; das gor kaksen lep koncnik. Jest sem tako naredil. Lahko kupis tudi original Mazda. Mislim, da je cca 17kSiT.

Lahko kupis kaksnega tipskega :)

LP

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 Sport
Napisano

Vse kose se dobi.... napacno vprasanje <_<

Originalni stresni spoiler je svinsko drag - cca ?400... poglej kaj drugega.

Pri TX paketu je obi?ajna velikost izpusne cevi. Ponovno ti predlagam, da pogledas tipskega.

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

smola z MAZDO
Napisano

Pozdravljeni!

Mnogi se pritozujete nad okvarami. Jest, trikrat potrkam po lesu, nisem imel se nobenih problemo z avtomobili. Razumeti pa je potrebno, da statisticni torti enostavno moram nekdo "najebat". Ce kdaj slisis "Ce vzames tega in tega, ti nikoli ne bo kr'pal", to pomeni, da sklicujoc na statistiko bo imel lastnik veliko manj moznosti, da bi se mu kaj podobnega zgodilo.

Poskusajte razumet, da ja v avtomobilu veliko sistemov in veliko le teh temelji na tehniki. In potem je potrebo vzeti se v zakup kompromis z stroski.

Se vedno pa je treba priznatm, da nekateri se vedno padejo na izpitu... :)

LP

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Presek 65 na domenzijo pnevmatike 185 je najbolj smiselen. Sej morda zgleda malce previsoko; se posebej ce je cilj styling :) ampak pri tej dimenziji pnevmatika pobira precej vibracij z stikom z podlago. Pri manjsem preseku pnevmatike je delez vibraciji vecji na strani vzmetenja.

LP LEnuh007

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mestno Redarstvo
Napisano

Pozdravljeni!

Ze iz naslova je moc sklepat, da sem "fasal" obvestilo mestnega redarstva Ljubljanskega. In to ne enega, ampak dveh. Zjutrej, ko sem odsel na fax, cca. ob 9h sem moji masinci zagledal obvestilo. K avtomobilu se sicer nisem odpravil, ker je bila nekoliko vstran parkirana glede na mojo smer hoje proti faxu. Ko, sem se vracal okorg 16h, sem sel pobrat obvestilo. In glej ga zlomka. Bile sta ze dve obvestili; isti dan isti kraj.

Skratka 40.kSiT bi bilo treba dat.

Pri starem zakonu si se v pritozbi skliceval na to, da ti kazen ni bila vrocena osebno?

Kaj pravi novi? Je to se mogoce?

Hvala za pomoc,

Lenuh007

LP Lenuh007

m3cw8.jpg

wrcwn2.jpg

slobg8.jpg

9526mg9.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.