No, danes je tudi moj akumulator zaštrajkal in ni hotel več zagnati avta. Glede na to da je ves čas vžigal v prvo, sem mislil da še imam nekaj mesecev do nakupa novega. No, ni bilo tako.
Minus dol, plus dol, nov akumulator noter in minus gor, nato še plus gor. Sicer v navodilih zraven akumulatorja piše, da najprej plus gor pa potem minus.
Skratka, resetiralo mi je samo trip 1 & 2, pa povprečne porabe in hitrosti.
Pribljubljene od radia so ostale, navigacija in vse ostalo tudi.
A je to tisti "šment" ki ste ga obravnavali v eni temi, kao za pravilno vgradnjo start stop akumulatorja?
Če je samo to, potem se res ni splačalo pogovarjat o tem 10 strani.
Koliko je bil star aku? Kašnega si kupil in po kakšni ceni?
Zato ker, ko daš za avto toliko denarja pa s podvozjem res ne bi bilo smelo biti takih težav. Lahko je slab lak, tudi ogledala se lahko ne poklopijo, čeprav jim jaz tudi tega ne bi odpustil, ampak takih težav s podvozjem si pa res ne bi smeli privoščit.
Ta hardware kit katerega lahko dokupis (kabel) je misljeno, da kamera uporablja parking mode, ko zazna pred avtom oviro oz. neko gibanje. To ne pomeni, da snema 24/7. Torej bojazni, da bi se akumulator izpraznil ni. Je pa tudi tako narejeno, da se samodejno izklopi, ce zazna, da ima akumulator nizko vrednost.
Do you know about the Power Magic Pro? This hardwiring kit is the Parking Mode enabler for your dashcam. Although a Pittasoft/BlackVue invention designed to take advantage of...
Electronic Power Controller EU englische Version Das speziell für die Blackvue Dash Cams entwickelte Gerät macht die Überwachung des geparkten Fahrzeugs möglich. Power Magic...
Ja sem gledal kako si imel. Pa bi to šlo s 70 mai kamero?
Odvisno kaj zelis. Jaz imam priklopljeno na 12v in se avtomatsko vklopi ob zagonu avta in izklopi, ko ugasnem avto. Lahko dokupis kabel (hardwire kit UP02) in priklopis tudi na stalno 12v napajanje in ima kamera opcijo tudi parking mode. Torej se aktivira, ko zazna gibanje pred avtom. Ta kabel imas isto na tem linku.
Kaj se pa da dobit, da se slučajno akumulator ne sprazni v parking mode. Oz.kakšna je verjetnost, da bi se?
Na aliexpressu jo dobis za 150 € (njihova uradna trgovina). Jaz sem v preteklih letih narocil dve in je za moje pojme best price/performance. Ce ne rabis zadnje kamere je cena se nizja.
Uf, te bridgestonke na cx30 so res smrtno nevarne v deževnem vremenu. 😕
Vsakokrat, ko dežuje ali so ceste mokre se ponovno lahko prepričam, da to niso varne gume. Še nikoli nisem imel tako slabih gum v mokrem. Edino Fulda mogoče.
Da, za suho vrsto so (kakor večina gum) v redu, a dobra guma je dobra, ko nima bočnega splavanja pri nizkih hitrostih v ovinku. Še to sezono bodo gor nato pa gredo v smeti. Močno odsvetujem te gume vsakemu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
My mistake😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani