Jah, jbt ga, uzitki so dragi kaj nej recem. Ce bi dal pa not navadn motor bi pa avto ceu smisel zgubu, ze sam zarad tega ker ma zdej odlicno lego in handling na cesti, z navadnim motorjem bi biu pach navadn sportni avto
msn in skype ne dopuscata tko dobre uporabniske izkusnje multipogovorov v realnem casu. Za msn in skype mors poznat stik, na ircu pa tud neznanci lahko med sabo debatirajo
Ce koga zanima lahko pride pogledat na IRCnet na kanal #mazda , kjer lahko v "zivo" recemo kako besedo. Ce kdo ne ve kaj je to irc naj gre na www.mirc.com in si zdownloada mIRC. Po instalaciji ga pach odprete vpisete not svoj nickname itd. vsa tista grda polja, daste ok, pol pa v statusno okence oz bilokero vpisite not /server irc.arnes.si enter al pa
/server irc.triera.si enter
pol ko vas poveze na streznik pa napiste /join #mazda
ne sej je kul, dobro, mal je pretiravu pri zadnjem spojlerju, sej ni formula pa nizkoprofilne gume bi lahko dau, pa ene 100 konju vech (da bi meu zadnji spojler kej efekta)
ja, rdeca s preizkusnjo ja, do torka mi vela, pol pa taprave tablce gor, pa druge gume dobim drug teden, tko da zdej mal slajdam skoz postojnska krizisca ))
Madmax, ne vem ce vesh en jo ma v pivki, ena dohtarca jo ima u postojni in se jst sm jo zdej kupu. Torej u postojni so dve rx8. Drgac sm pa Marc, ce me poznas ) Kar se tice pa slik pa tega pa drugic, zdej se mi ne da slikat, sej vsi veste kak zgleda
Yo. Uglavnem, stvar je taka, moja mazda ma vgrajeno navigacijo navtech, karta evropa, vendar ni Slovenije. Slisal sem, da se ne da dobit slovenske navtech navigacije za mazdo rx8. A mogoce ve kdo kej vech o tem? Pomoc zazeljena. hehe
Ma navor je cist dober, jst jo furam lahko u 5. brzini 50, 60 kilometru na uro, pa dam gas pa cuts ku mal vlece... ne vem kak navor bi vi radi zvok motorja je pa itak formula
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pach ne razumes pointa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani