Skoči na vsebino
I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

Jah, jbt ga, uzitki so dragi kaj nej recem. Ce bi dal pa not navadn motor bi pa avto ceu smisel zgubu, ze sam zarad tega ker ma zdej odlicno lego in handling na cesti, z navadnim motorjem bi biu pach navadn sportni avto :P

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

#mazda "kanal" na IRCnetu
Napisano

Ce koga zanima lahko pride pogledat na IRCnet na kanal #mazda , kjer lahko v "zivo" recemo kako besedo. Ce kdo ne ve kaj je to irc naj gre na www.mirc.com in si zdownloada mIRC. Po instalaciji ga pach odprete :P vpisete not svoj nickname itd. vsa tista grda polja, daste ok, pol pa v statusno okence oz bilokero vpisite not /server irc.arnes.si enter al pa

/server irc.triera.si enter

pol ko vas poveze na streznik pa napiste /join #mazda

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 navigacija
Napisano

Madmax, ne vem ce vesh :) en jo ma v pivki, ena dohtarca jo ima u postojni in se jst sm jo zdej kupu. Torej u postojni so dve rx8. Drgac sm pa Marc, ce me poznas :)) Kar se tice pa slik pa tega pa drugic, zdej se mi ne da slikat, sej vsi veste kak zgleda :)

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 navigacija
Napisano

Yo. Uglavnem, stvar je taka, moja mazda ma vgrajeno navigacijo navtech, karta evropa, vendar ni Slovenije. Slisal sem, da se ne da dobit slovenske navtech navigacije za mazdo rx8. A mogoce ve kdo kej vech o tem? Pomoc zazeljena. hehe :D:P

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.