Skoči na vsebino

V 2# Mazda magazinu sem zasledil tole. Ker pa smo ?e v preteklosti videli, da mazda motor slovenija v tem magazinu objavlja zavajajo?e trditve (pranje ?arometov pri vseh modelih z led lu?mi in podobno) me zanima, ali v kontekstu posodobitve pomeni vgradnja tistega modula na servisu, ki pride 200 in nekaj ?, ali je dejansko ?e mo?no samo nadgraditi software, kot da bi recimo posodobil mazda connect? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni!

Po pregledu ostalih tem, ?e nisem zasledil tak?ne, v kateri bi med sabo delili izku?nje lastniki Mazda Skyactiv vozil, prevsem imam v mislih koliko kilometrov ste prevozili s svojo Skyactiv Mazdo (in kak?ne morebitne izredne stro?ke ali okvare ste imeli), in kdo na forumu jih ima najve?. Za?eleno je, da bi izku?nje delili vsi tisti, ki imaste mazde s skyactiv tehnologijo, torej nekje od 2012 naprej, seveda pa ne bomo jezni na ostale, ki izstopajo z velikim ?tevilom prevo?enih kilometrov, in jih bodo pripravljeni deliti z nami.

Pa da kr za?nem - M3 2018 G165, 1500km :D ?e dolga pot me ?aka do high mileage statusa :D 

Lep vikend vsem skupaj! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Joj no, potem avto raje v garazi pustite....pa radkape na lite feltne da ne bo prask...ko bo treba to dol vlecti bo pa joj.

Nenazadnje imate parking v kasku a ne....

Ti si pa verjetno najve?ji nabija? na forumu... Obvoz prosim

x2. Jaz sem se ?e zdavnaj nehal sekirati zaradi prask in manj?ih udrtin. Seveda vedno pazim, da ne delam ?kode na svojem in zraven parkiranih avtih, sekiram pa se ne ve?, ?e odkrijem kaj manj?ega na svojem. 350 EUR soudele?be pri parkingu mi pa ni vredna nobena praska. Drugo je, ?e manjka pol avta. :)

?ivljenje je prelepo oz. toliko ve?, da bi se sekiral zaradi nepomembnih stvari.

X2 na to, kar sem napisal juresu. Kaj je res tako te?ko samo povedati, nimam s tem izku?enj, ne vem, kot pa vsiljevati svoje mnenje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Jaz bom pri naslednji Mazdi za??itil sprednji odbija? in haubo s prozorno folijo ti so najbolj kriti?ni deli, ker se pozna vsak kamen?ek, predvsem pozimi...

Pozna? koga, ki bi to lahko kvalitetno naredil? Bi mu takoj peljal mojo mazdo, zdaj, ko je ?e nova... 

Po hitrem guglanju sem odkril tega izvajalca - http://fazer.si/sl-SI/52578/zascitna-folija

in pa http://www.nevidna-zascita.si/ 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

?e je barva tak problem pri tem avtu, oziroma Mazdah nasploh, a pozna kdo mogo?e kak na?in, izvajalca, bilokaj, da bi se lak oziroma barvo dodatno za??itilo? O tem razmi?ljam zadnje ?ase, ko berem o slabi kakovosti Mazdinih barv.

Kaj pore?ete na to? - www.poliglob.si (link ne deluje, vpi?ite poliglob v google)

Ta izvajalec ponuja kerami?no za??ito laka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Pa da ?e jaz svoj piskr?ek pristavim. 

Trenutno sem ?e v fazi utekanja avta, nasploh pa se z njim vozim zelo malo, saj sem v mesecu dni, odkar ga imam, naredil dobrega tiso?aka kilometrov, poraba po potovalnem ra?unalniku 6.4 litra, kar se mi ne zdi veliko. Je pa res, da so vse fure bile 20+ km, torej ni bilo kratkih razdalj. Razmerje avtoceste/regionalke pa nekje 70/30. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.