Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

ima kdo info katera je zadnja verzija infotainmenta za m3 2017?

trenutno imam to:

OS version 59.00.449 EU N

Music database version 00.07.000

Fail safe version 59.00.449

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

meni je na tr?a?ki dal predra?un za 2. redni servis cca 290?, potem mi je dal nekaj popusta na olje in je bilo ?e zmeraj okoli 270?

potem sem ga vpra?al, ?e lahko prinesem svoje olje, je rekel da lahko, vendar ra?unajo 20? neke ekolo?ke takse

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

danes sem dobil vpoklic na servis za nek rele za brisalce, ki se lahko okvari in posledi?no brisalci ne delajo..

je ?e kdo imel ta problem? (mazda3 2017 g165)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

?e je ?tirivaljnik, res nikakor ne.

pa ?e je 36 valjnik ne bo imel dobrega zvoka, pa pustmo fake zvoke dizlov, ki se zadnja leta vgrajujejo...

dizli (pa sem jih imel v 19 letih kolikor imam izpit par tudi sam) ne bojo nikoli ?portni avtomobili, pa tudi ?e imajo 15.000Nm navora in 2s do 100kmh, enostavno ni to to, ve se kam se tanka nafta..

vsakemu ki je vsaj malo petrol head-a je to jasno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Itak da ni racunice. Je mazda premala, da bi mela svojo sport linijo.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

kle se ne gre, da bi firma ustvarjala nevem kak?en profit s ?portnim oddelkom (ustvarjajo ga z drugimi modeli), gre se za nek luksuz, da lahko nekaj ponudi? kar imajo drugi.. in tut konkurenca ne ustvarja dobi?ka s temi modeli, verjetno jih je prodanih kak?en promil glede na "navadne" modele..

glede majhnosti mazde, letno ima cca 30mrd? prihodkov in cca 1,5mio prodanih vozil, mislim da niti ni tolk majhna firma, da si to nebi mogla privo??iti

so pa ?e nekaj cajta govorice, recimo:

https://www.avto-magazin.si/novice/mazda3-mps-dobiva-naslednika/

upam da mazda ni premajhna za kaj takega..

aja ?e to mitsubishi in subaru sta manj?a od mazde in vsi vemo po kak?nih modelih so poznani v svetu oz. so bili do nedavnega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

tudi teh 180hp na skyactive-x ne bo nevem kako ?portnih, dokler ne naredijo 2.0 ali 2.5 turbo, 3-ka ne bo konkurirala ostalim hot hatchom, ki so na voljo.. (kje so ?asi mps-ke)

glede na to, da skoraj vsaka znamka ponuja nekega hh, bi se tudi za mazdo spodobilo, da jo naredi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

torej dober serviser za Mazdo (predvsem profesionalen odnos in delo) v ljubljani ali okolici je Pelko?

glede poobla??enih servisov je tako, da imajo tamkaj?nji mehaniki (ponavadi) najslab?i odnos do dela, zato se jih razen v dolo?enih izjemah izogibam.. plus tega je cena servisa x2 ali x3; pa ne mi zdaj ?e ima? vreden avto toliko in toliko in ti je te?ko dat 250? za servis (kjer je materiala za recimo 70? in pol ure dela, je pa vpisano v digitalno servisno), garancija pa vemo da velja tudi, ?e se avto servisira pri nepoobla??enih serviserjih, ki imajo servisno dejavnost, npr.: https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/garancija.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.