All over the place, delalo mi je regeneracije na 90 km, sej po regeneraciji je prišlo oboje do 0, sam pole Gen ful hitreje naraščal, pa pri cca. 3 je kar skočilo na 5 in spet regeneracija.
Pregledal je celotno Mazdo, naredil prisilno regeneracijo, menjal olje in filtre pa EGR off + posodobitev celega sistema.
Po pa potrebno spucati sesalno koleno in vse, ampak za prvo silo je.
Od njega do doma (130km) mi ni naredilo regeneracije, PM DSD je na 1.84, PM Gen 2.25.
Mi je pa desni zvočnik začel hreščati, celo pot si nisem mogel nabijati muzike.
Danes sem razkopal vrata, vzel zvočnik ven in itak, znana napaka, odstopila je tista plastika na zvočniku zadaj - malo superattacka in sedaj dela kot se šika.
Mimo kamnoloma pri Solkanu je omejitev 40. Ampak, ja, nisem ravno zgled, pa ker sm kmet an s hribu doma - gojzarji so težki, pa pritisnejo pedal malo bolj kot kakšne sandale - in sem šel tam mimo 50. Dohitim enega kolesarja in, čeprav je polna črta, se ga odločim prehitet. Takrat pa trobla na polno in me prehiti nekdo... Čez polno črto in krepko čez omejitev, ker sem že jaz prekoračil...
These wheel nuts are constructed to keep your wheels connected while providing dependability and strength. They are also known as lug nuts, and each one is manufactured for increased strength and uniformity...
V ponedeljek ko sem prvič peljal k vulkanizerju in je bila "pizdarija" pri sprednjem desnem kolesu, nismo probali vseh koles sneti.
Včeraj mi je mehanik popravil in sem peljal nazaj k vulkanizerju, da damo na letne.
In itak, zadnje desno kolo - ista štorija - vijak se ustavil na sredini 😅
Sicer mu ga je uspelo dati dol, ampak bo potrebno spet peljat k mehaniku še za zadnjo gumo haha.
Aja pa vijaki niso isti kot original, in mi gre blazno na živce. Iščem po slo, ne najdem nikjer. Dobim na Ebay.co.uk in sama sreča, da sodelavka pride iz UK v Slovenijo v ponedeljek, tako da mi bo prinesla 2 original vijaka.
Res komedije, v ponedeljek je polna luna in zgleda seče na polno haha 😄
Vse lepo in prav, dokler nismo prišli do matice na sprednjem desnem kolesu, ki ni in ni hotel popustiti. Do sredine je šel, potem pa ne naprej, ne nazaj.
Nazadnje je uporabil "kamijonsko" pištolo in pač odlomil. Naročili smo novo matico in tisto palčko (pridejo jutri).
Sedaj se vozim s 4 šraufi in še vedno na zimskih gumah
vzelo mi je uro, ker sem bolj počasne sorte haha - vmes mi je šrauf padel za klimo, mater me je spotilo, jebeš vse lekadole. Priporočam da nastavite pod konzolo eno krpo, da če vam pade vam na krpo in ne v globine avtomobila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, sta mi pa 2 "ušla" ko sem stavil nazaj gor. In potem ponovi vajo
So kar raboustni, ti "ta beli" moram rečt, ker sem jih kar z veliko silo pulil iz vrat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani