Skoči na vsebino

Včeraj sem bil pri strokovnjaku @miha20

Vsaka čast za strokovnost in tvoj čas.

Pregledal je celotno Mazdo, naredil prisilno regeneracijo, menjal olje in filtre pa EGR off + posodobitev celega sistema.

Po pa potrebno spucati sesalno koleno in vse, ampak za prvo silo je.

Od njega do doma (130km) mi ni naredilo regeneracije, PM DSD je na 1.84, PM Gen 2.25.

Mi je pa desni zvočnik začel hreščati, celo pot si nisem mogel nabijati muzike.

Danes sem razkopal vrata, vzel zvočnik ven in itak, znana napaka, odstopila je tista plastika na zvočniku zadaj - malo superattacka in sedaj dela kot se šika.

Potem sem rekel, klinc jo še operem, si zasluži.

Tako da sem jo še opral :)

IMG_5971.jpg

IMG_5973.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Mimo kamnoloma pri Solkanu je omejitev 40. Ampak, ja, nisem ravno zgled, pa ker sm kmet an s hribu doma - gojzarji so težki, pa pritisnejo pedal malo bolj kot kakšne sandale - in sem šel tam mimo 50. Dohitim enega kolesarja in, čeprav je polna črta, se ga odločim prehitet. Takrat pa trobla na polno in me prehiti nekdo... Čez polno črto in krepko čez omejitev, ker sem že jaz prekoračil...

A je kakšna luna danes?

Luna je v ponedeljek.

Takoj ko so take prigode pogledam sledeče: 

WWW.LUNIN.NET

Oglejte si koledar luninih men za cel mesec in preberite razlago, kako lunine mene vplivajo na naše počutje,razpoloženje, aktivnosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Update:

Mazda je na 19kah in letnih gumah 🥳

Ni pa šlo brez zapletov.

V ponedeljek ko sem prvič peljal k vulkanizerju in je bila "pizdarija" pri sprednjem desnem kolesu, nismo probali vseh koles sneti.

Včeraj mi je mehanik popravil in sem peljal nazaj k vulkanizerju, da damo na letne.

In itak, zadnje desno kolo - ista štorija - vijak se ustavil na sredini 😅

Sicer mu ga je uspelo dati dol, ampak bo potrebno spet peljat k mehaniku še za zadnjo gumo haha.

Aja pa vijaki niso isti kot original, in mi gre blazno na živce. Iščem po slo, ne najdem nikjer. Dobim na Ebay.co.uk in sama sreča, da sodelavka pride iz UK v Slovenijo v ponedeljek, tako da mi bo prinesla 2 original vijaka.

Res komedije, v ponedeljek je polna luna in zgleda seče na polno haha 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se namenil menjat gume.

Vse lepo in prav, dokler nismo prišli do matice na sprednjem desnem kolesu, ki ni in ni hotel popustiti. Do sredine je šel, potem pa ne naprej, ne nazaj.

Nazadnje je uporabil "kamijonsko" pištolo in pač odlomil. Naročili smo novo matico in tisto palčko (pridejo jutri).

Sedaj se vozim s 4 šraufi in še vedno na zimskih gumah :(

Nimaš kej :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Covid projekt done

vzelo mi je uro, ker sem bolj počasne sorte haha - vmes mi je šrauf padel za klimo, mater me je spotilo, jebeš vse lekadole. Priporočam da nastavite pod konzolo eno krpo, da če vam pade vam na krpo in ne v globine avtomobila.

Evo mazda je up to date z zadnjimi trendi

IMG_5446.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

mah sej je vse noro tukaj v tej Slolveniji, vsaj kar se cen tiče

res ne vem kam to pelje

da ne bom off topic

sam menim, da je Tesla 3 še vedno najboljši P/P

Popravljeno od Hixxy
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.