Nema problema. Jedino bi ja volio da je u novoj cx5 jednaki laser kao u prvim mazdama, koj zaslijepi policijski laser.
Jer ovo je obrazac pona?anja:
Sudski vje?tak za cestovni promet Goran Husinec me?u prvima se provozao novim rotorom.
Dok se s novinarima provozao kroz tunel, naglasio je kako je "malo nerealno voziti 40 ovdje, a ?ak je i opasno voziti ovdje brzinom od 40, a na izlazu je radar". - Ovo nije fer od policije da su tu stavili 40 i tamo radar - rekao je.
Navigacija radi i dalje... samo se ne moze napraviti update kartografije...
Kopiranje nove kartice milsim, da nema smisla, jer je subscription pohranjen online kod providera softvera... a upgrade je vezan na VIN vozila i serijski broj kartice... Bez registracije ne mozes napraviti upgrade...
Ni?ta ne ko?ta da ja i dalje isprobavam, jedino mi nedostaje jedna nekori?tena kartica ili image kartice i serijski broj kartice.
Ako se provajderu pojavi moj VIN na drugoj kartici, to mu ne bi trebalo smetati.
Nekon ?to sam napravio prvi upgrade, na kartici su se stvorile dvije nove datoteke pod imenom Not Used
Kada sam ponovo pokrenuo upgrade (po drugi puta) dobio sam poruku Prvo stavi karticu u vozilo.
Udaljeni sustav ju je vidio kao nekori?tenu. Pitanje je kaj bi bilo da sam pobrisao VIN. U oglasima ima more kartica koje se prodaju za 60 Eura. Nekako ih kopiraju. Kako se ja ne mislim ubaciti u "biznis", ne ?elim potro?iti 60 Eura.
Ne ku?im google translate: Keep moving, you can't update cartography ...
Mislim da ka?e? kako upgrade ne dela nakon 3 leta.
Ako napravim backup nove kartice i pohranim original, a koristim backup 3 godine.
Nakon 3 godine backup bacim, a sa originalom se spojim na navteq upgrade, on bu "mislil" da sam kupio novu karticu kod mazda dilera.
Nije navteq upgrade jako napredan. Kad sam se spojio sa mazda sd karticom, po e-mail adresi je mislio da ?elim a?urirati Renault. e-mail sam prije 6 godina koristio za a?uriranje navigacije u Renaultu.
Kada je krenuo upgrade nasilno sam prekinuo, zamjenio sd kartice, i nastavio upgrade. I ta kartica radi.
Podvalio sam karticu da datotekama s interneta, dvije stvari sam napravil: broj kartice promjenio da bude isti kao original, i presnimio sam direktorij sa svojim licencama.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisam ?ital da je tko spomenuo, CX5 se ljulja puno ja?e nego Mazda 6.
Po centru grada, na oko ravna podloga (asvalt) tamo gdje Mazda 6 ide ravno, CX5 se ljulja, dobije? morsku bolest.
Ipak glasam za CX5.
A o barvi, da se svima svi?a ista barva, druge se ne bi proizvodile. Meni se svi?a ?uta metalik koju vi?e ne rade.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani