A hvala za info. A se lahko kje preveri kdaj je bil zadnji updejt ali pi?e do kdaj veljajo posodobitve ker mi najbolj ni jasno vse skup. Se lahko kje najdejo navodila za navigacijo v PDF formatu da bi si pogledal.Nekje sem zasledil da se lahko SD kartica hitro napolni.
Rabljeno Mazdo6 letnik 2015 imam sedaj en mesec.Prvi lastnik je bil v Italiji in imam vsa navodila v italijan??ini. Pojma nimam kje se nahaja SD kartica za navigacijo.Zanima me kje lahko pogledam,katera verzija je updejta. Bil sem v Budimpe?ti in me je to?no pripeljalo a samo pot nazaj domov me je hotela peljati preko avstrije,potem na Ljubljano.
Nimam pojma kje lahko nastavim,da mi naredi najhitrej?o pot oziroma da se izbere ali najkraj?a ali najhitrej?a. Na mazdini strani sem prebral da je avtomatska nadgradnja za 3 leta cerka 180 evrov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A hvala za info.
A se lahko kje preveri kdaj je bil zadnji updejt ali pi?e do kdaj veljajo posodobitve ker mi najbolj ni jasno vse skup.
Se lahko kje najdejo navodila za navigacijo v PDF formatu da bi si pogledal.Nekje sem zasledil da se lahko SD kartica hitro napolni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani