Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 4 urami je ignacij napisal:

Sem enkrat imel nokian zimske, mislim da D4, pa sem bil razočaran.

Finci pač delajo gume primerne za svoje razmere. Tistih njihovih -1000 Stopinj... :D

Za naše razmere mora biti zimska guma dobra v mokrem. Ker tiste prave zime, v stilu "finske", pri nas ne obstajajo (več).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Poglej malo na tire reviews mnenja.

Ja zsem vedno GY F1 ali pa kako Potenco. Zdaj sem pa 3 leta lahko letne probaval med GY Effgrip in Nokian X-line (teh ne delajo več). Pa sem mislil, kako so GY vrhunske gume. V dežju in suhem ni razlike, pa po plundri/snegu (spluženo seveda), samo wtf. Kar pleza avto in pleza. Tako bom te dni za oba avta kupil letne Nokian. Da sprobam zadevo od novega pa do smrti... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, strižejo ovce. Ljudje sami pa tudi trapasti, ker ne pogledajo malo naokrog...

Letnik 2020, model za slovo IV generacije, oprema ni dani. Se tale trojka niti približno ne more primerjat s temle v oglasu. Razlika za novega, 11 let mlajšega, samo x2

1030331.jpg
WWW.AVTO.NET

Renault Clio TCe 90 Generation, letnik:2020,9990 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 11 urami je SpEkTr napisal:

Aisin z rahlimi modifikacijami emoji16.png

No, potem je pa pravo olje Typ IV, ker ga Toyota konstruira za uporabo tega olja. Typ III pa povzroča odpovedi!

Isti menjalnik pri Toyoti/Lexusu dela BP, drugod pa se pojavljajo odpovedi, ravno zaradi uporabe Typ III olja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hodim okrog avta kot mačka okrog vrele kaše, ker ne morem nič dokončati! Samo gledam... :( Je pa menda železje na poti...

Po večkratnem obhodu, sem pa na BJ še izčrpal servo olje. Sem za agregat Briggs&Stratton kupil eno smešno in poceni vakuumsko črpalko za olje/gorivo. Ja, tale B&S agregat nima vijaka za izpust olja. Predno sem to dojel, v skoraj celem letu, sem pregledal in prebral kup (nekoristnih) stvari. Vsak dan nekaj novega :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 21. 2. 2021 ob 14:57 je Alex napisal:

Ne vem, katere znamke avtov si vozil prej a pri Mazdi definitivno ne bodo izgledali usnjenisedeži tako, kot na sliki. Jaz sem jih na prejšnji 6-ki mazal z vsem mogočim pa so kar popokane. Na voznikovem sedežu se je kar razparalo na pol. Nivea je pa ena izmed slabših možnosti. Ni strojeno in barvano usnje enako kot naše roke. 😉

Tole v mojem primeru je bil kompleten MOMO usnjen interier. Res bi si želel še kdaj tako kvaliteten interier!

V Škodi Felicii L&K pa je bil interier tudi usnjen, ampak ne v celoti. Zato je bilo vse skupaj bolj greznica.

Sem pa uspel v večini pripraviti zadeve za zamenjavo prednjih zavor pri 323 BJ! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz se mza usnjen interier vedno uporabljal samo krpico in mlačno vodo, da sem očistil sedeže. In celih 1x je sedeže zdajšnja žena namazala z običajno Niveo za roke. Nikoli nisem eksperimentiral s kakimi žaubami, ker se je uporaba vedno poakazala za strel v koleno. Enako je z raznimi motornimi aditivi.

Spodaj slikici sedežev enega mojih bivših avtov. Stanje pri takrat malo manj kot 250k km.

Drugače pa pripravljam zavore zamenjavo. Sem "surove" diske in bobne za 323f BJ prebarval, da ne rjavijo spodaj, Je nagravžno to gledat :D Slike sledijo...

19304408_z.jpg19304410_z.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.