Sem pa razmišljal, da mogoče najprej malo olja čez spusti da spere morebitno svinjarijo na dnu? Potem pa zašraufa čep in dolije do prave mere. Samo razmišljam😁
Uh, danes je bilo pa velik narejenga 🙃 Pelko porihtal sprednje diske in ploščice (je kar čuden občutek ko avto ne trese pri zaviranju 😁), pobarval čeljusti (zlata, imam še en sprej viška če bi kdo imel - plastidip), čistil oljno sito, menjal olje, menjal podložke na injektorjih, menjal olje v menjalniku (rabite ga 2,5L, samo za info 🙂 v navodilih piše da ga je 1,7L).
Povzetek: avto bremza skoraj sam, šalta se občutno lažje in bolj tekoče, mogoče po občutku tišja mašina.
V četrtek sledijo vzmeti in distančniki (trenutno še zimski komplet, Italijani si pač čas vzamejo za proizvodnjo), ta update pa bo objavljen v temu primerni temi 🙂
Moram pa rečt da je Pelko kar legenda, tip ima parkiranga Audija Q8 pred delavnico, očitno sem foh falil 🤣
Tega se moraš lotiti sam. Je bolj zabavno. Kakšne barve pa boš pobarval ti čeljusti, glede na to, da imaš tudi ti Mazdo z najlepšo red soul barvo?😊
Eh to jaz rajši mojstrom dam, da ne bojo še diski pobarvani na koncu 😄 saj veš kakšen je bil tvoj prejšnji podpis glede delanja stvari in plačevanja 😁 za barvo pa nisem siguren. Do torka se moram odločiti
Flikal sprednjo šipo 😤 in kmalu potem dobil nov kamen. A se samo meni zdi ali so Mazda vetrobranska stekla zelo krhka. V enem tednu sem 3 kamne dobil v šipo, eden jo je rahlo počil da je bilo potrebno flikanje, 2 sta jo pa brez problema okrušila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Menjalnik je že pravi, sam zdaj si ugotovil da imaš pol litra olja premalo v menjalniku 😄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani