Mazda | mazda CX-60 | marec 2025 | prenova |
mazda 6e | poletje 2025 | nov model |
To so vsi novi avtomobili za Slovence v letu 2025
A to bo dejansko tudi v SLO ali globalno in to bo elektificirana mazda 6?
sportman333 2.983
po takih cenah z vsemi motorji bi morali prodajati tudi v EU pa bi bilo to super....ampak EU birokrati gonijo svoje...
sportman333 2.983
Z umetno inteligenco se je z neplačano cestnino skoraj nemogoče izogniti kazni
nekaj casa nazaj je bil prispevek na rtvslo....
sportman333 2.983
pred 24 minutami je Bini napisal:Spet neka subjektivna odločitev uradnika, ki se odloči kakor se odloči in spet izogibanju plačilu kazni nekaterih, ki nimajo pravi časa kupit letno vinjeto. 😉
Ta uradnik ima med drugim diskrecijsko pravico😉, tako da ni ravno tako kot pišeš😉
sportman333 2.983
pred 1 uro je Janez007 napisal:
Ne izgleda slabo. Te mika?
malo, in sicer ker je SLO, 1.lastnik in praktično nič kilometrov (šibedaha ne rabim, enako električno nastavljivih zicev.....usnje mi ni všeč, idealna je alcantara, ampak tega skoraj da ni več.....to sem imel v prejšnjem Accordu in to je top material, alcantara in ob strani usnje), za ceno je pa seveda na koncu stvar dogovora, a glede na to kar si objavil cenik je bila ta oprema cca.38k€ torej je seveda 30k oglaševana cena, in ......bom še malo počakal, zdaj so prazniki in se mi ne da s tem ukvarjati, bom videl kaj bom premislil v jan.2025 ....in na koncu sem seveda objavil oglas, ker sem mislil, da bo kdo še kaj pametnega povedal
in ne samo "forumsko" jing-jang dopisovanje
sportman333 2.983
preveč negativnih mnenj in negativnosti :), očitno bom še nekaj časa samo bralec foruma mazda :).....
Napisano
Tole je pa že skoraj za pop-corn time
Izmenjava mnenj in izkušenj je vsekakor dobra in dobrodošla, po drugi strani, pa se mi zdi da se eni preveč razburjate v eno ali drugo stran, konec koncev je vsak zase najbolj pameten in ve kaj mu ustreza in mu je všeč, zato nekdo vozi dizla, drugi bencinarja, tretji električarja, četrti hibrida....saj ni (vsaj za enkrat) še take omejitve, da ne bi imel vsak dovolj izbire kar meni, da najbolje ustreza njemu....mojih 5 centov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani