Vse kar so fantje napisali in svetovali je res ampak,če si kupil Mazdo si jo verjetno zaradi izgleda in zato daj gor 18tke neglede na vse,ker avto mora zgledat ok čez celo leto ne samo poleti😉👍
Potem pa pišejo vsi meseca marca,da komaj čakajo da menjajo 16ke za 18tke na M3 ali ( 17ke za 19tke na M6) ,ker jim avto zgleda češko😆😂 Meni je pila 6.3 do 6.6 kar ni veliko in tisti deci,dva ne boš niti opazil😊👍
Če ti cena gume in feltne ne predstavlja velik strošek se odloči za 18tke,da ti ne bo žal,16tke boš tudi težje prodal čez par let,ker nebo več nobenga avta na 16tkah!!!
Za svojo Mazdo 3, letnik 2016 imam dovoljene pnevmatike in platišča - 205/60 R16 92V in 215/45 R18 89W.
Zanima me, katere bi vzeli vi in zakaj? Oz. ker je to verjetno stvar osebne preference, me zanima - kakšna je funkcionalna razlika (trdota vožnje,...) in kakšna estetska med tema dvema dimenzijama?
So pa sedaj tudi v Evropi in Latinski Ameriki popularne rikše.
Za kardaširanje je precenjena nemška sveta trojica in Tesla.
Z poševnookimi nimaš šans ; so pa primerni za odklop in če iščeš nekaj kar ni pozerskega in ne rabiš pogosto obiskovati delavnic razen ob rednem servisu.
Če pa želiš biti pravi gretovec nabaviš kakšnega skandinavskega elektromobilca za po cesti.
Zakaj s posevnookimi ni sans, kaj pa kaj Lexus, pa Infiniti...
Selmar pa res same pohvale, če rabiš samo kak nasvet, da kej sam postoriš z veseljem pomagajo, marsikdo ti bo reku samo pripelji sem pa bomo pogledal...
Kateri bencinar ali dizel pa ima tak doseg z enim rezervoarjem? Pomoje doseg ni tak problem... bolj to, koliko casa traja, da nafilas baterije za tak doseg ... Ko bodo ta cas skrajsali na recimo 10 minut... bo to ze kar velik dosezek... tudi ce bo doseg samo realnih 400 do 500 km ...
ja sej, ravn zato, ko bom naredu lahk v enem susu tolk kilometrov ga lahk dam prez skrbi filat, ker sm prsu na svoj cilj, pa se lahk pol cel dan fila, ce se hoce
Mislim, da ja... KIA ga je tržila pod svojo znamko, saj je bil licenčen in z nekaj spremembami. Nekje na glavi motorja je bil lepo še odtisnjem Mazda logo kar je nakazovalo, da so tkrat verjetno tako blok kot glavo dobivali direkt iz Mazde. Recimo 2.0 motor, ki je bil ravno tako v Clarusih pa je bil cel kupljen v Mazdi in so jih samo še not metali.
Jaooo, kua nism tega prej vedu, js pa takrat za 323c isku ko zmesan ta 1.8 BP motor 🤦♂️ ta motor ma potencial 😊
Bodobno kot js, prvi Avto Daihatsu Charade 1.0, prvo Mazdo zacel s 323c, pol sel na 323F GT, umes bil en Mitsubishi, pol Mazda 3 CD110, pa Mazda Demio 1.3, Mazda 323F 1.5i, pa spet umes neki drugega, Nissan Primera, pol sm sel na Alfo 159, zdej sm pa spet na Mazdi 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
men je blo pa 19" felg škoda za uporabo pozimi 😔
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani