Se strinjam z Binijem, vzemi to pri Selmarju. Je pa ta motor mogoče res mal prešvoh po mnenju ostalih.
Žal avta s tem motorjem (G165) še nisem imel priložnosti vozit. Vozil sem samo CX-3 G121 in CX-30 G150, kako je CX-5 G165 primerljiva z njima?
Kako pa je z obstojnostjo karoserije pri CX-5, ali kaj rjavijo? Čeprav nov model je zunaj komaj 6 let, me bolj zanima kaj je po 12+ letih. Sem slišal, da so stare Mazde imele probleme z rjo. Kako pa je z novejšimi?
Pozdravljeni! A ve kdo mogoče za kakšno dobro CX-5, ki se prodaja? Iščem bencinarja z ročnim menjalnikom, torej G165, letnik 2018-2020. Na avtonetu so te tri:
Pozna kdo katero? Predvsem mi je zanimiva ta od Selmarja. Koliko bi bila poštena cena? Je treba biti pri nakupu CX5 na karkoli posebej pozoren?
Hvala vnaprej za odgovore.
pred 2 minutama je gregor2137 napisal:
Pozdravljeni! A ve kdo mogoče za kakšno dobro CX-5, ki se prodaja? Iščem bencinarja z ročnim menjalnikom, torej G165, letnik 2018-2020. Na avtonetu so te tri:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Žal avta s tem motorjem (G165) še nisem imel priložnosti vozit. Vozil sem samo CX-3 G121 in CX-30 G150, kako je CX-5 G165 primerljiva z njima?
Kako pa je z obstojnostjo karoserije pri CX-5, ali kaj rjavijo? Čeprav nov model je zunaj komaj 6 let, me bolj zanima kaj je po 12+ letih. Sem slišal, da so stare Mazde imele probleme z rjo. Kako pa je z novejšimi?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani