Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Res pisec ?lanka malo ?udno tolma?i te cene. Glede na to da vlade preko tro?arin in dajatev odlo?ilno vplivajo na cene goriv, je po moje v to vpletena politika. Okoljska politika in zmanj?evanje onesna?evanja verjetno s cenami goriv ho?ejo s?asoma ?imbolj zmanj?ati ?tevilo dizlov. Podnebni sporazumi. Mogo?e kdo ve koliko je razmerje v porabi dizla osebni avtomobili vs. tovorni promet? Da ne govorim koliko izpusta naredi ena tovorna ladja ali avion....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava olja
Napisano

Je avto ?e star eno leto? ?e se ne motim, mazde skyactiv (bencin) sploh nimajo variabilnega intervala, temve? fiksnega: 20.000 km oz. 1 leto, kar pride prej.

Pol leta ima. Bom pa v navodilih preveril, ?e imam variabilen interval (CX 5 paket revolution). Preveril sem koli?ino olja in je nekje na polovici med min in max oznako na ?ipki za kontrolo nivoja. Tudi po barvi izgleda za take kilometre ?e vedno OK.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Sem hotel ?e en BMW combo narest pa je ?e kar dolgo?asno, zato so zdaj na vrsti kolesarji.

V ljubljani je pa? normalno, da se vozijo brez lu?i

Ma ni ta bolezen doma samo v Ljubljani. Je kar povsod tako. Pa ?e temna obla?ila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon vs LED
Napisano

OK. Hvala za info. Ker je tu ravno tema o lu?eh, me zanima ?e nekaj:

Kak?na je razlika med ALH in AFLS ?arometi? Oboji naj bi v zavoju dodatno osvetili notranjo stran? Je kaj razlika glede na preklapljanje dolge/kratke lu?i? ALH imata bolj opremljeni verziji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano

Malo gledam nem?ke CX-5. Za njihov trg imajo druga?ne pakete opreme kot za na?. Prime, Center, Exclusive in Sport Line. Nikjer ne najdem podatka, kateri paket opreme ima radarski tempomat? Exclusive Line = Revolution oprema? Nem??ina mi je bolj tuj jezik :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.