ma? res!! samo kaj ki zdej so vsi fancy in kaj bojo s starimi jajci s popup lu?mi, in kritizirajo na polno tiste ki jo imamo, potem pa se pelje en giro pa kr postane hudd avto
sicer pa si ve?ina raje kupi z3 za 5000 eur letnik 1996 kot pa tole ker je pa? bmw. moh, sem ga vozil ve?krat in so meni osebno jajca za se peljat.
moja ?elja je imet ?e eno NA saamo ni ?ans z ? trenutno
alfa je zakon ?e ima? preve? denarja odve? in jo ima? kot nedeljski avto (za kako gta govorim) ostalo pa jajc. kolegica kupla novo 147 so ji dobesedno padla vrata na parkingu dol, kolega ima vsak teden te?ave z motorjem, sodelavec na 156 2.4 jtd crknila turbina 2x kljub rednemu servisiranju itd.itd. malo bolj?i fiat
mislim da ja, letnik 1991, sploh nevem ?e je tisto katalizator al samo kr neki gor sem vozil eno to z 95 konji in je res razlika proti moji kot no? pa dan. sicer pa euro 1,2 al 3 me ne briga samo da gre
to sem hotel tudi jaz kupit, samo nisem je ?el niti pogledat potem ker sm rumeno vzel.. samo me ?udi, zgleda ful lepa samo ne gre in ne gre jo prodaja ?e 2 leti.
ja hvala za odgovore. sej jest s konji nebi pretiravov sm mislu dvignt za ene 4okm bi blo pomoje cist kul ker opazam da mi zmanjka lih ene 30 do 40km recimo za eno solidno pospesevanje na avtocesti.
drgac pa edina stvar k mi je kar se tice tunninga vsec so samo lambo vrata in nc druzga:)
pa glede na to da ma na ketno pogon ne rabm menat jermena a ne symon
drgac pa ja 180km pri eni toni teze avta ni slabo.
ketno? zobati jermen ima miata, on pa je mislil daljsi jermen za kompresor..
hmm, sm klical gospoda, pa pravi da zbira ponudbe, kao jih more 5 zbrat, no reku je da je zdej dobu ponudbo za 2200 eur...moh...kr drago tole, sm mislu da bo manj..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od nekdaj lep? so Miate slovele,
a lep?e od moje bil? ni nobene.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani