Skoči na vsebino
Rjavenje novih (novejsih) mazd
Napisano

Takoj ko bom najdi cas bom poslikal :) ma sej avto je za vozit. Moj ima ze 10 let.. nekej je dal ze skozi. Ne pricakujem da bo kot nov.. itsk pocasi se ta abto poslavlja od mene. In ga bomo imeli kot 3 avto pri bajti.. skoda mi je prodajat k vreden itak ni nevem kok sam pelje se pa prov lepo... pa vzdrzevan je..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda EPC online?
Napisano

Zgornje kungota ali nekej takega. Ja takrat sem jst dal za lonc pa da mi je majster vse skupaj sestavil zrihtal 145e. Original lonc pa mislim da je bil okol 400e.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda EPC online?
Napisano

Uh jst sem tako naredu da sem samo pozagal in zasvasal en Y vmes. Lonec je pa od nekega drugega avta. Nosilce sem nove zasvasal itd.. drugace pa imas nekje na stajerskem nekoga ki ima par 6 razbitih pokvarjenih gres do njega in kupis. Vem da mi je ponudil za 100e oba lonca.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je ene 3 leta nazaj, ce bi meril po stevcu od avta je ene 1000-1050 km, ker gps in stevec nikoli nista enaka. Avtocesta ni se dokoncana se nekej jo manjka. Tisto kr je je pa ravnina in majka za vozit.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jst sem prsu do makedonije za 7 ur. Z vmesnin postankom in in preckal 6x mejo.naredil cca. 1000km. Tako da vrjamem juresu.. pa iz kocevja do trzica sem prsu za 50min in to s kangujem 1.4 bencinar :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Uh ta elektricna rocna je pa od hudica, zadnjic je bratrancu kar od enkrat spustila, avto je bil v leru in avto veselo po dvoriscu navzdol k sreci se je avto ustavu na ful velkmu grmicevju drugac bi audi drajsal po steni cca. 40metrov in bi imel celo levo stran podrajsamo.tako da na koncu ni bilo niti praske..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene mazde 3
Napisano

230 000 nikoli me ni pustil na cesti ali pa karkoli drugace, pelje se super navor mi cist prevec pase.

Noben bencinar me do zdej ni preprical do sedaj tako s porabo kot s stroski.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.