Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

A ta starga fi?ota? NI blema,koj kazga zrihtamo...sam je pa zelo zaje... pri prodaji! Me je ?e pri branju oglasa minil vse skup... Izbir?en pri kupcih! :P:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izku?nje z uvo?enimi avti
Napisano

V Celju se izogibaj preprodajalca ?argi Ki?o-ta, ta po moje nima en avto, ki ne bi imel kilometrov dol zbitih. :angry2:

Ta je tko al tko slovensko vse znan, pa mislim,da zaradi repjutej?na skoz spreminja ime firme,da ja lahk kej proda :hudicek:

Lahko se pozanima? tudi pri JOMI iz Kamnika,ta tut ve?inoma avtov uvozi na vsake tok ?asa JOMA.SI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Piskajo?i zvok v Mazdi 323F
Napisano

Hehe,sem jest 1x v preteklosti podoben problem in to pri jugotu, k je kar naenkrat po zvo?nikih za?el ?pilat motor...je blo sli?at k motorji na prvem soundblasterju :P

Al pa je tok kul radio, da lovi tut frekvenco motorja :bravo:

kaj ve? ti pa ne morem pomgat, k nism tak avdiofil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

niti ne...no fu? menjalnik, sam je bilo ?e velik govora o njej, ker se ponavadi prov fino nastavlja, ?e se pelje? iz brnika proti mostam :D ne mor? da fali? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup novega vozila
Napisano

Temu bi jaz rekel podpis s hudi?em :hudicek: Se pa avtohi?e ?edelje ve? poslu?ujejo tega trika z navezo na kako lizing hi?o :( Vse tiste mamljive cene in med njimi tudi popusti se navezujejo le ob nakupu avta na lizing ali na kako tak?no in druga?no obliko nakupa, tko da nisem presene?en, da trgovc res debrlo pogleda, k ho?e? s ke?om pla?ati vozilo :bravo: Recession time is over baby :punk::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5 letnik 2000
Napisano

S klimo jo bo? pa res zelo-zelo-zelo te?ko dobil na na?em trgu :( Razen ?e bo? mel sre?o in bo? na kako special edition naletel :D Serijsko so mijatice klimo dobile ?ele z NC izvedenko :P Je bilo ?e veliko o tem napisano v preteklem letu, k je kr vsak hotu met emiksko :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5 letnik 2000
Napisano

Aha, torej po?re?na zadeva... No ja, saj kilometrov ne bo veliko :bravo: .

A mi lahko kdo napi?e vse tri deklarirane porabe pri tem motorju (izven mesta, mestno in skupno?) Potem zelo hitro precej natan?no vem koliko bo zadeva ?rla pri meni.

Sam si sicer ne lastim tega cukra, samo ta podatek je bl tko tko no...raj?i se naloni na izjave tistih,ki si lastijo omenjeni avto?ek in imajo ?e spodobno kilometra?o za sabo...?e ti bađet omogo?a raj?i i??i emiksko z 1.8 motorjem (so redke pri nas; glej tudi tujino-ve? izbire); bo? verjetno la?je ?paral z benzom ;) ker navsezadnje se tvoja noga ne bo ozirala za porabo, ko bo? u?ival v vo?nji z njo :blush:

Drga? pa welcome na na?em forumu ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Verjetno ma zimsko obutev gor...je pa to dokaj riskanten nakup, glede na to da ima ?e 100.000+ prevo?enih km in ker vemo kako je s tem motorjem nekje pri teh kilometra?ah :bravo:

Je pa lepa ?eprav feltne izgledajo prav majhne. blush.gif Rjava notranjosti pa tudi ?e nisem videl in pa?e sprememba. happy0158.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.