Skoči na vsebino
Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

?e je ?el kompresom potem je sraje, to stane ?e ga ne dobi? kje ceneje oz. komplet klimo s kak?ne razbite.

323BA je najve? z 1.5 motorjem, tale 1.8 se prodaja ?e kar nekaj ?asa in ceno je ?e zni?al.

Ja ni?, zgleda bom morala iskat ?e naprej.... :(

Hvala za info....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Sj dele bi ?e nekak lah dobil, sam upra?anje kaj je ?lo pr klimi. Ponavad kompresor ribne, nov je pa okol 800? (pri poobla??enem). Upra?i ga zakaj je klima ?la, kaj je narobe, pa povej tuki na forumu pa bomo probal najdt to kar je crknlo.

Ja sej mensezdi, da je rekel kompresor.... Neki so kao ?e ven jemali, itd...

Tale 323F 1.8 se mi zdi, da se prodaja ze kar dolg casa...

Eni so prilepili link na ta forum ze dolg casa nazaj pa se mi zdi, da je ta...

Bi ti priporocil gledat za 1.5

Ja, zgleda no?e cene zni?at... <_<

1.5 jih je bolj malo .... po cesti jih ful vidim, ampak za prodajo pa ni? skor.... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Ne ni hiba, sam deli za klimo so ponavad dragi, potem je tu ?e slabo vzdr?evanje avta, pa smo kjer smo. ?e same cevi za klimo so drage ko hudi?, ?e ne dobi? rabljenih delov se (ponavad) ne spla?a to rihtati pri poobla??enem servisu.

Kaj pol predlaga?? Da se raje izognem tej Mazdi? Ker ?e do zdej ni porihtu, ne vem zakaj bi zdej vlo?u ke?, k prodaja....Sicer mi je reku da bi pol za toliko zni?al ceno, ampak jz ne vem kok to ko?ta??? :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Za ta denar verjetno lahko dobi? vse omenjeno, vendar en model starej?o, ki je po mnenju cca. 95 % folka veliko lep?i kot tale od kerga si dala bli?njico, so ga pa delal do l. 1998!

Primer;

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1749314 :ljubezen:

Najprej hvala za odgovor.

No, potem sem pa najbr? ?udna, ker meni je tisti tadrugi model bolj v?e?. :unsure:

Poleg tega mi je tale, od katere si dall link, ?isto mimo... oglas nepopoln, brez slike notranjosti, itd... :ne vem: sumljivo.... ziher je bolj zgonjena kot pa ohranjena. :wacko:

?e bi ?e gledala ta model, mi je tale zanimiva... <<KLIK>>

What do U say?? :blink:

EDIT: med tem ?asom sem tega zadnjega ?e klicala in je kao vse ok, razen klime, ki ne dela, oz. je nekaj narobe. To je ?e drugi model 323F oz. 323C, ki mu klima ne dela. Je to kak?na hiba tega modela??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Kaj mi je pri avtu najbolj pomembno: 1 varnost, 2 zanesljivo delovanje, 3 var?nost (popravila, deli, poraba), 4 izgled, 5 oprema, nad vsem tem pa bedi cena (tako kot vedno).

Ojla! :)

Tudi jaz sem nova na forumu in me zanima nakup Mazde 323 F. Naprimer tale <<KLIK>>

V?eraj sem ?la eno gledat, pa je po moje par let stala, ker je ?kripalo vse ?ivo, jermen, bremze, itd. :( Vendar pa ne mislim obupat, ker sem sli?ala ?e veliko dobrega na ra?un tega modela Mazde....

@Eagle80: si ?e kaj nabavil?

No jaz sem pripravljena dat cca. 3k? in pa tudi mi je pomembno pri avtu tisto, kar je navedel Eagle80.

Kriteriji: klima, airbag, ABS, ma?ina 1.6. oz. do max. 80 kW, pa ne pretirano veliko km. Pa seveda, da ni bila zbita, al pa kaj podobnega.... (ja, saj vem, vse bi mela, ampak to se najbr? ne da)

Imate kak?no idejo?? Poznate koga, ki prodaja? Bi pa od letnika 97 naprej.....

Hvala za pomo? in kakr?nekoli informacije! :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.