Skoči na vsebino
Klju? od Mazde 6
Napisano

Kaj pa ima? to zaeno zadevo? A je to kak?na poceni kitajska roba,ali kaj bolj kvalitetnega? menda se tiste pri tistih poceni variantah hitro pokvari vzmet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AuxMod
Napisano

Pozdravljeni!

Vsi mazda?i, ki si lastimo kak?no novej?o mazdico, klejemo, ker enostavno z osnovnim radiom ne gre in ne gre predvajat MP3-jev. Vsem, ki bi si slu?ajno zamislili to stvar re?iti sporo?am, da te dni naro?am: AuxMod . Cena z vsemi stro?ki nebi smela prerasti 50?. ?e pa nebo nobene frke s po?tninami in carinami, pa bi se mogla ustavit ?e nekje pri 45?. Vsi, ki ste zainteresirani za skupni nakup, mi to javite na: mk.stajer@gmail.com.

Upam, da naredimo ?im ve?ji nakup, da dobimo ?e kaj dodatnega popusta.

p.s.: Vezje se priklopi na zadnji strani originalnega radia, kamor lahko pove?emo izhod iz recimo mp3 predvajalnika... zadeva se aktivira s 'media' oz. 'md/tape' gumbom.

p.s.2: lista kompatibilnosti (Pa ravno jaz sem med vpra?ljivimi =))

Objavljena slika

lp, Ale?.

Kwa pa vem ?e je tole smiselno, ?e dobi? tukaj www.audio-link.eu vmesnik s katerim ti delajo vse komande, pa e mp3 playerja ne rabi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.