Skoči na vsebino
navigacija ZA SLO!
Napisano

?ivjo!!

imam v m6 original navigacijo,in sicer imam cd navtech TI000-6976, ta mi pokriva tujino,rad pa bi dobil cd,ki bi mi deloval za Slovenijo,in Hrva?ko po mo?nosti.kaj mislite kaj naj kupim in kje. na servisu so mi rekli da naj vzamem garmin. sam to je pa kr precej drago. a je kej cenej?ega in kje.

lep pozdrav!!!! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6
Napisano

ja obvezn se pozanimaj na servisu, naj ti prodajalec po mailu po?lje ?t.?asije,po pa sam na en servis in ?e ma? vso zgodovino avta.cena bi mogla bit najve? 11000. tko da zglihej.je pa lepa videt vsaj na sliki.

upam da bo vse ?timal,in da bo ?e en mazda?!! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

le preberite si!
Napisano

ojla

jest morm sam povedat da ?e mate te?ave z xsenom pejte do YavarYe X6V6 pa vm bo zrihtal res tko k je treba ,pa ?e lepe hribe bote vidl,pa kej novga nau?ili,k fant res neki ve.men jih je zmenjal pa zdej svetjo tk k pravite da mora svetit. :jupiii: . aja SEVEDA CENA VS TUD GOTOV ZANIMA ! POL CENEJ K PA NA SERVISU,tko da ni kaj za premi?ljevat sam v avto pa hitr zamenat. Za nagrado pa ?e nalepko dobite od foruma.

HVALA YavarYe X6V6!!! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rosenje ?ip
Napisano

kako hitro se vam odrosijo ?ipe znotraj, jest nap. zve?er ko grem iz ?ihta v?gem avto dam na hitro odrosenje,in ?akam 8 min da se lahko odpeljem,da kaj ven vidim,se pravi spucam vse ?ipe ki so zmrznene od zunaj,pa ?e ?akam v avtu. ?e pa vklopim klimo avtomatsko,je pa ?e slab?,ob vklopu mi gre lestvica na 2 ?rtice,tko da skor ni? ne piha.

kaj mislite da je to narobe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arica
Napisano

Model za manj kot pol cene pride? z lahkoto skozi, monta?a je ve?teta. :bravo:

no kam naj se pa obrnem rade volje ga pelem tja?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arica
Napisano

Ammm,kaj ?e bi o ?arnicah nadaljeval v prej?ni temi........ <_<

ma sory ?e ne obladam glih najbol ta forum

ma sory ?e ne obladam glih najbol ta forum

baje jih je boss menjal in jih je kupu pri Mateju za 70 evrov. Jest bi jih tud? Sam po rabm pa ?e enga da mi jih zamena.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arica
Napisano

oj! evo mene dons sm ?u na mazda servis Mo?nik pa so mi rekl da je ena ?arnica tko,tko,ena pa je ?e ?ist pr konc. da je najbol da zamenam.sam to pa je pri njih 150 evrov. me zanima ?e se to da ke kej bol cnej zrihtat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xsenon ?arnice
Napisano

No,pa ?e predstavi? lahko ta tvoj stroj z slikicami in besedo. ;)

m6 combi 136 modra dizel kr lepa saj zame,kako pa se bo obna?ala bom pa vidu,l 2004, sam nima pa kljuke vle?ne. glede porabe pa ?e ne vem to?n predvidevam da bo kr 8litr?kov,pa nimam cegla na pedalu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xsenon ?arnice
Napisano

No,ta vijak na vsaki lu?i je za fino regulacijo vi?ine lu?i.?e se ne dvignejo in nima? ve? garancije je pa hudi?.

?e na en na?in se lahko preveri,?e deluje avtonivelacija.To storimo tako,da damo kontakt in pri?gemo xenonke.

Nato pritisnemo z ob?utkom na blatnik ob lu?i navzdol(narahlo,da ne zvijemo blatnika ;) )in takrat se mora sli?ati motor?ek,ki se aktivira.Svoji dragi,ki je bolj tehni?nega tipa re?emo,da gleda spredaj v lu?i(ne direktno,ker so xenonke zeloooo mo?ne in direktno gledanje od blizu lahko po?koduje o?i!!).V glavnem,snop mora vedno svetiti ravno,oziroma se prilagaja vi?ini sprednjega dela avta.?e ni zvoka bzzzznn,alora je motor?ek fu?.Tako preverjajo na hitro motor?ke tudi na uradnjih servisih. :D

ja tenks spet sm se neki nau?u, :ouje:

ja tenks spet sm se neki nau?u, :ouje:

sm nov na tem forumu,k sm si mazdico kupu,je res huda sam tale forum je pa tud hud,zlasti k bere? od Alexsa in bossa,kar pou?no ni kaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xsenon ?arnice
Napisano

kako ste kej zadovolni s xsenom ?arnicami,men se zdijo dolge ful dobre,sam kratke pa se mi zdi da zelo slabo svetijo,?e tvingo ma bol k ma navadne.a mislite da je kej narobe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.