Tudi jaz sem za?el resno razmi?ljati, da bi nabavil tale xCarLinK (vsi ste tako navdu?eni, da sem se ?e jaz ?ist zapalil ). Je morda trenutno na voljo ?e kaka bolj?a varianta?
Nekje sem zasledil, da je pri M6 letnik 2004 potrebno na vezju avtoradia narediti en mosti?ek. Jaz imam sicer Mazdo3, ampak je ravno letnik 2004. Ali to pomeni, da se bom moral tudi jaz zabavati z mosti?kom ali mi bo to morda prihranjeno?
Ali lahko to kako preverim brez, da bi kupoval xCarLinK in razdiral radio? ?e trenutno pritisnem 2x zapored na gumb "CD", se ne zgodi ni? (oz. je enako, kot da bi pritisnil le enkrat).
pri 3 ne rabi? nobenega mosti?ka. to velja za xcar link, za druge modele ti pa ne morem re?t.
Pol ga prjav najprej na dav?no in to pronto. Valjda ne bo? pustu da te nateguje.
3 x si bil tam? ?as, denar, norca se je delou s tebe, pa ?e okradu te je... in o?itno nisi edini.
Par ljudi na ta na?in dela, verjemi, edino kar jih gane je, ko jih po ?epu udari?.
Problem je, ?e nisi navajen na tak na?in te malo zmede. Ko te parkrat probajo nategnit te tut zelo hitro mine.
Podobno kot taksisti, ki vsi poskusjo, ?e ti lahko ve? ra?unajo. Pri nas zaenkrat ?e manj, v tujini pa juhuhu, sploh ?e vidjo da si tujc. Pravilni odgovor: Samo po drobi? sko?im.
?e moja malenkost. moja je letnik 2004 1.6 z benz porabo od 7,5 do 8,5 pa tudi kak litr?ek ve? ?e jo ?ul?. to kar pa tebi pije je pa vsekakor nenormalno. kje si pa nabavu vuz?
moja je letnik 2004 HB, isti motor. Avto ima ketno. v dveh letih kar jo imam sem naredil dobrih 50k kilometrov in stro?ki so bili samo redni servisi, ter menjave ?arnic za kratko lu? - H7 dokler nisem popizdil in dal noter xenonke, ter menjava senzorja za AIR BAG katerega so mi menjali pod garancijo ker je palo pod serijsko napako - stik senzorja in kabla ni zalit z smolo pa mi je v de?evnem vremenu svetila lu?ka. Poraba se giblje od 7 - 8,5 l. Lansko leto je sem dal pa ?e predelavo na LPG. Nimam kej re?t, za moje pojme je avto za ?ent , pa ne mislim v tem smislu da ga pol ne more? prodat
20.000km stari pozabi na dizla razen ?e ti je pa? traktor u?e?.
Druga?e pa pozdravljen na forumu
Kot lasnik gta-jke ti bom rekel samo : ''ni mi ?al da sem jo nabavil''
Kar se pa ti?e porabe kombinirana vo?na in z ob?asno te?jo nogo je poraba med 8.5 in 9l Seveda ?e bo? res vozil po omejitvah kot pravi? jo lahko spravi? na 8.2l/100km/h preverjeno! Kak?na je moja poraba si lahka ogleda? tukaj: Aja vozim se pa skoraj vsak dan iz Rakitne do Dom?al(?e ti je poznano bo? vedel kak?na je cesta)
?e pa primerja? porabo M3 z 1.6 motorjem pa vidi? da ni dosti man?a s tem da jo mora? priganjat da kam gre
jst mam Dunlop Sport sp-01 205/ 55/ 16. zadeva dr?i cesto sm glasna je pa kot pes. tko zdej ko mam zimske je kr relax. na laguni sem mel 225/45/17 dunlop sportmax in so bile zelo tihe. tko da za letos ?e razmi?ljam : vre? ?e dobre gume in se znebit cca 350e , al pr?parat pa radio bul navit.
Vozil sem 1.6 bencinarja na plin in se pelje krasno. Tudi lastnik je zelo zadovoljen in ni nikoli pojamral, da mu manjka mo?i ali navora. Moja sestra ima 1.4 Hondo s 1200kg in 81 KM pa ni nikoli pojamrala, da nima dovolj mo?i. Res je krasno imeti V6 pa LPG. Vendar, ?e bi moja MX3 imela 1.6 motor bi pravtako vgradil LPG in sem prepri?an, da bi bil povsem zadovoljen. Vozniki smo si zelo razli?ni in ve?ini je 100 KM pod pokrovom povsem dovolj za svoje potrebe. Kar naenkrat pa 1.8 in 2.0 motorji niso dovolj mo?ni za LPG. Take nasvete okol dajat se mi zdi ?ist neumestno, ?e ne pozna? voznika in njegove potrebe.
Dejstvo je, da se z LPG vozi? ceneje in ?isteje.
Dejstvo je, da so bencinarji zanesljivej?i.
Dejstvo je, da so novi traktorji tako komplicirani, da stalno neki ?trajkajo.
Dejstvo je, da je servisiranje traktorjev dra?je kot bencinarjev.
Dejstvo je, da so traktorji dra?ji kot bencinarji (novi ravno za ceno LPG instalacije).
Dejstvo je, da ima bencinar z LPG vi?jo ceno kot brez (kar pri povra?ilu investicije vsi pozabljate).
Dejstvo je, da LPG zmanj?a prtlja?ni prostor in nekaj mo?i.
Dejstvo je, da ima traktor bolj?i navor in gre bolje v klanec.
Dejstvo je, da traktor bolje pospe?uje pri prehitevanju.
?e vozniku ve? pomenijo zgornja dejstva je zanj LPG prava izbira.
?e vozniku ve? pomenijo spodnja dejstva je zanj traktor prava izbira.
Evole, sam sem tudi lastnik M3 2.0 GTA, ?e slabo leto, druga?e pa Mazda? po srcu ?e kar nekaj let, po Japoncih (tapravih Made in Japan) pa ?e malo ve?.
Druga?e tako kot pri Uklopko-tu. Avto tanka?,redno servisira? in skrbi? zanjga ter bo delal. Res manjka 6 prestava (nova 3 GTA 2.0 jo ?e ima), vsa oprema v avtu dela tip-top, pa ni je malo, ?ri?kov sam nisem ?e sli?al , poraba od 8 litrov pa tja do slabih 10 litrov (tole zadnje velja pozimi,kratke razdalje 5-6km - mestna vo?nja), relacijo ima? BP 8-8,5 s hitrostjo nad omejitvijo , ?e jo fajn ti??i? prileze tja do 9,5 litrov. Pri vi?jih hitrostih je malo glasno notri, ampak ni panike Kar je znano za M3 in M6 je da rade rjavijo pri blatnikih, je bil poklic in ?e vedno je ter zadevo za??itijo, pri nakupu poglej ?e je zadeva ?e urejena. ?e ima ?e original gume, Bridgestone, znajo tulit ko sto mater, prvo sem mislil da so le?aji ?li, ampak so gume krive. Upam da dobi? preverjeno,ohranjeno in nerazbito GTA-jko, z vsemi papriji, ter servisirano na poobla??encu. Sploh 2006 je lih na koncu garancije tako da je morala biti servisirana. ?e je z avtom vse OK ti mora delati kot se zagre.
Kje si pa na?el 2006? Ker na avto.netu je nisem zasledil. ?e ima pa notri bele ?tevce, nad vzvratnim ogledalom ?e zaslon?ek za pasove, je ?e "remake" in ta ima ?e nekaj malenkostnih dopolnitev.
lahko malo ve? pove? kaj je z tem "poklicem" za za??ito blatnikov. moja je letnik 04.
ja ocitno bom ostal na julki ker ste tukaj sami nesposobnezi in nevljudnezi...(except grega),mal si poglejte po drugih forumih pa vam bo jasno zakaj...
uklopko bilo bi fajn ce bi imel cajt da jo malo pregledas ja vem kolk pride nova,saj zato se mi tud zdi da je dost poceni.samo ne vem kako je s temi usnjenimi sedezi-trajnost,kvaliteta?ja mislim da imajo te mazdice ze ketne
Xcarlink imam zmontiran v Accordu, dela res super in sem zadovoljen, ............bom verjetno dal tudi v mazdo samo bi vseeno rad mel tudi navadne cd-je
kak pa preverim ce rabim kodo?????
najla?je je seveda ?e ga odklopi? in ponovno priklopi?. ?e ga je prej?nji lastnik zakodiral bo? rabil kodo. ?e ga pa ni pa ne. original fabri?ko je radio brez kode. najbolje da preveri? pri prvem prej?njem lastniku. Itak pa bo? videl ko bo? menjal akumulator.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pri 3 ne rabi? nobenega mosti?ka. to velja za xcar link, za druge modele ti pa ne morem re?t.
bit podgurc je luksuz!
ni ga vitamina ?ez liter vina!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani