Skoči na vsebino
serviserji-šalabajzerji
Napisano
pred 12 urami je godlike napisal:

Hmmm. To ti za Z govoriš?

Sem šel gledat za kolegovo 3 190 dizl xdrive in na autodocu je sam par sprednjih pakn s konektorjem, zadnjih pa nič.

Alfa je to imela komplet. Je pač to šparanje. Alfa je imela amortizerje na haubi, Passat za 50k€ pa jih nima, samo palca.

Vsak tak droben detajl stane. In pol so vsi pljuvali po moji Alfi. Čakam zdaj koga, ki bi rekel, da je rabla amortizerje na havbi, če se je toliko kvarila.

Ne, imel sem že na 2000 letniku 318i E46, če se ne  motim so imeli to že tudi generacijo ali 2 prej v 3-ki, ma nima veze.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviserji-šalabajzerji
Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Kaj T-Roc ima senzorje na paknih?

To je do sedaj imela samo Alfa. Niti Focus in Mondeo, Polo, Passat, i20n....

BMW ima tudi to že zeeelo dolgo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Ja, 8-9 l/100 je dan danes varčno. 😊😊

Enako. Sem pa opazil tudi to, da odkar  tankam na molu in ni več omv, je poraba padla za 0,2-0,3 dcl. Tako, da sem imel ta vikend porabo do Milana in okolica (1100 km) in nazaj  v povprečju 5,9 l/100.Večinoma avtocesta, tempomat od 135-140.Szper, premium poraba. 👍

Si prepričan, da lahko trdiš, da je za "desetinke decilitra", kot navajaš, kriva razlika v kakovosti goriva? Ker to so pa takšni detajli, razen, če si se zatipkal in mislil 0,2 do 0,3 litra in ne decilitra?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Trenutno je za mene najboljša letna pnevmatika Veriga Lesce...

Baje, da konec tedna pa lahko naredim "premontažo"...

Pozabil si za uvod napisat, da si kmet in s hribou doma in stalno z lopato v roki, za lažje razumevanje snežnih razmer, kdor te ne pozna. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dobro se je spomnil ime podjetja BOSANC :)

Sicer ne vem kaj bo kdo zgolj z eno gumo, razen če je ravnokar eno preluknjal, heh.

Dobro se je spomnil ime podjetja BOSANC :)

Sicer ne vem kaj bo kdo zgolj z eno gumo, razen če je ravnokar eno preluknjal, heh.

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

4 gume eno na drugo. Ne vem če se to sme. Jaz bi v tem primeru enkrat na mesec menjal zaporedje: tako da tista ki je spodaj pride na vrh, ostale se zašiftajo za eno navzdol.

Tole se bere kot da zorimo nek ekstra kvaliteten sir, oblika je podobna, kot hlebci sira in še če je treba gume obračat. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Pa gremo s tvojim Alfistom nazaj.

Če se že gremo španat.

156, 159, 33, 166 vse niso Alfe, prave Alfe so imele zadnji pogon. Torej od novih (pod Fiatom), je edino Alfa Giulia.

Naj raje pove, da mu SUVi niso všeč. Tu se tudi jaz podpišem.

Cel svet prodaja SUVe, tudi Alfa jih more, da komaj preživi.

Nisem prepričan, da sta imeli tudi 155 in 164 pogon zadaj, dvomim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.