Skoči na vsebino
Skupno naro?ilo zlo?ljivih klju?ev
Napisano

Izkazalo se je, da klju? nima rezilo ?isto pravih mer - stranski kanal?ek je malenkost preve? odstru?en, tako da ga je treba na vsakem klju?i zamenjat (vse druge mere pa so ?isto ok) - ?e kdo ho?e zadevo vrnit oz. odpovedat ni problema, druga?e pa je najbolje da se po?aka na re?itev, verjetno bo treba nova "rezila" za klju?e zrihtat, bom sporo?il kako bo ?lo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mislim da sem precej jasno napisal da sem v LJ precej redko da najraje v MB / CE zadevo odlo?im, zna pa se zgodit da bom ?el skozi LJ ?ez en mesec, ?e lahko po?aka? do takrat.. meni ni problema.

Na ZS mi sporo?ite detajle da vas pokli?em jutri tisti ki imate ?as prevzet v MB.. okol 5ih popoldne pri novem merkurju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No ne boste verjeli.. ampak tistih 8 je ?e pri?lo (express TNT paket).. Tisti 1 pa o?itno gre po navadni po?ti.

Zdaj dobil sem 8 komadov, ampak enemu manjka mazda logo & nalepka, zravem pa sem dobil 1 toyota O_O znak.. dobro bom zjutri poslikal, pa se zmenimo za naslednji teden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jernej, tistega ki je vi?ek bi mel jaz, ?e seveda ni ?e oddan ?

Ker pa imam do MB 2,5h vo?nje bi vse eno prosil, ?e bi ?lo po po?ti

lp

Uf.. dajmo po?akat da zadeve najprej pridejo, bomo se potem zmenli za tisti 1 extra ok?

Eto.. poslano:

we will arrange to ship by EXPRESS and normally you will receive the item within 7-9 working days,thanks.Have a nice day

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Podobno daljinsko zaklepanje kot je je ?e JernejL prilepil link!

http://www.bolha.com/oglas3077332/daljinsk...je-v686tr-kljuc

Zanimivo, samo to je komplet za avte brez daljinskega zaklepanja.

?e ima? tega do katerega si dal link na bolhi, dobi? za mazdo "rezilo" klju?a naprimer tu, tisti ki ki je ?e gor verjetno ne pa?e v mazdo:

http://shop.accessory4you.com/05-chanpin/p-001-1.asp?id=2233

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jernej, ne me narobe razumet, fajn da si dal pobudo, zanima me samo ce si izkoristil Make offer opcijo na e-bayu za 12kos? Fajn je vedeti ce bo se kaka skupina za tak interes

ko sem imel jaz group buy za smart turn je spustu 30% in pa tudi v feedback profilu vidis da je dal vec kosov po 10 dolarjev.

LP

Na ?alost se nisem spomnil.. kupljeno je bilo preko buyitnow.. :( se vidi da sem nov kar se ebaya ti?e.. :blush:

?e se spravimo naro?at ?e enkrat.. bom ?el preko make offer, samo naj prvo ti prispejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e zmeraj me zanima kako to zrihtat pri mazdi 323f ki ima naknadno vgrajeno daljinsko zaklepanje!?

PeW: ne vem.. glej slike tu, ?e tvoj daljinc ustreza tu not: http://shop.accessory4you.com/05-chanpin/i...7key112-2AA.jpg

Moram re?t.. da imam prav problem najt klju?avni?arja ki bo naredil kopijo klju?a, zaenkrat:

Maribor:

eleclerc - ne dela ve? kopij

obi: ne ve ?e mu bi uspelo narest dvostransko kopijo

europark: ne upa ve? kopirat avtoklju?ev odkar je enega zlomil

Nazadnje so me napotili na eno avtobusno.. samo tam je bilo danes ?e zaprto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nadaljevanje tega topica:

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=170160

Objavljena slika

Pravila:

?e nimate paypala lahko naro?im, samo ne mislim pa si delat stro?kov z razva?anjem oz. po?iljanjem okoli: Prevzem v celju ali mb.. cena 12? + stro?ki carine (?e se jim ne dopade paket znajo v?asih obdav?it.. ).

Trenutni seznam:

milky1976: 2 kosa (Prevzel)x-layer 1 kos (Prevzel)

boj?: 1 kos (Prevzel)bucek 1 kos (Prevzel)

krco22: 1 kos323f speed 1 kosjagoda 1 kos

7 total, naro?eno 18.1.2010

Napi?ite kdo ?e ho?e met, naro?im pa enkrat sredi naslednjega tedna (ne morem predolgo ?akat ker sredi februarja kitajska po?ta neha delat zaradi kitajskega novega leta in zna vse skupaj trajat ?e dosti dlje).

?e naro?eno.

Samo da ne bo kakr?nekoli pomote.. ti klju?i niso original mazda, so brez transponderja in brez elektronike - da ne bo komplikacij..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vidim da je interes za te zlo?ljive klju?e, par ljudi je izrazilo zanimanje za naro?ilo teh, ?e bi radi naro?ili in nimate paypala lahko naro?im, samo ne mislim pa si delat stro?kov z razva?anjem oz. po?iljanjem okoli, prevzem v celju ali mb.. cena 12? + stro?ki carine (?e se jim ne dopade paket znajo v?asih obdav?it.. ).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ce dobis se en komplet bi ga jaz takoj kupu ker se mi je ze en dalinc razletu! Pa bi kr prov prsl seveda ce si za!

:bravo::blush:

Ko pride.. bom sporo?il pa se zmenimo.

Druga?e meni obi?ajno roba iz kitajske pride v kak?nih 2 tednih z dealextrema, izjeme so okoli praznikov ter "carina faktor"

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pardon, prej sem napisal da sem z yatachi-shop imel probleme, zgleda da je dejansko poslal in sem ga dobil od njega in ne od 2. prodajalca - ?eprav ima yatachi o?itno ogromne probleme z komunikacijo ker ni nikoli na ebayu potrdil da je zadevo poslal in ne zna odgovarjat na maile.. zgleda bom zdaj dobil ?e en komad.. ko prispe javim ?e koga zanima je ista cena kot sem dal za njega - 12?, pride verjetno v kak?nem tednu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aless: super, sem tudi jaz v?eraj dobil, in grem po?asi vrezat klju?, super bi bilo, ?e ima? kak?ne informacije o izrezovanju transponderja iz original klju?a bi bilo super-uporabno.

PeW: mislim da imata 323 in 626 isti klju? in daljinec kot moja zgodnja 6-ka, tako da je verjetno kompaktibilno tudi z tistimi modeli.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekateri se ?e vozimo z zgodnjimi 6-kami, ki nimajo mo?nosti dokupa tega originalnega prakti?nega zlo?ljivega klju?a, sem pa na netu na?el tole aftermarket ?udo:

http://shop.accessory4you.com/05-chanpin/p-001-1.asp?id=2190

Objavljena slika

Zanimiv princip.. torej klju? dam vrezati, transponder izre?em iz klju?a in dodam elektroniko iz daljinca (v teoriji).

Kupil sem 2 komada na ebayu. 2x razli?ni prodajalec, prvi "yatachi-shop" nekako spi ?e 3 tedne brez potrdila in ?akam na paypal da povrne pla?ilo, drugi pa je od prodajalca "a-suntek", ta ima tudi ?ez webshop od katerega sem zgoraj dal link, suntek je zadevo poslal in predvidoma pride v par tednih, ko bom lahko kaj napisal ?e je zadeva kvalitetna, vsekakor je vsaj zanimiva, in za 12? se seveda spla?a poskusit.

?e je ?e kdo od vas nabavil tole ?udo, naj o tem tudi kaj napi?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OBD diagnoza...
Napisano

?e dalj ?asa me mika da bi si dobil OBD dongle za na laptopa, ampak kaj lahko sploh od tega pri?akujem? rad bi na ?im kraj?e intervale dobival podatke o porabi, kapaciteti rezervoarja, prevo?enih kilometrov, itd.. za "micromanagement" vo?nje.

Ampak niti nikjer ne vidim nekih spodobnih aplikacij, mi lahko kdo poka?e kaj je na voljo preko obd diagnoze za mazdo6 (2003), in kak?en dober program za to?

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klju? od Mazde 6
Napisano

No, sipi se ni ve? oglasil kako se je njegov klju? obnesel..

Sem pa danes skoraj po nesre?i naletel na tole ?udo:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16641

In me mika.. za mojo 6-ko, ker ti preklopni klju?i so presneto bolj "udobni" v ?epih, ker je daljinec in klju? v enem, pa tudi plastika ne . teh klju?ih je ?e precej zrabljena (gre za prvo generacijo klju?ev 6-ke..)

?e vedno pa tu manjka drugi del ohi?ja ter elektronika za daljinsko zaklepanje.. pa tudi, kako je z tem transponderjem? je kdo ?e kupoval dodatne klju?e na mazdinem servisu in zna opisat potek ter mogo?e tudi cene?

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Vzel sem Mazdo 6 (5vrat) CD 140KM s 6.-stopenjskim ro?nim menjalnikom in opremo GTA.

Cena 27.990?

Kovinska barva 490?

Nadgradnja na full webasto z daljincem 800?

SKUPAJ 29.280?

Ne vem kje si ti pobral to mazdo, gledam pa cenik:

http://www.selmar.si/mazda/subpages/mazda/...K%20260908n.pdf

Povej prosim kak?en motor in kateri model si to?no mislil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.