Mam eno vpra?anje in sicer kolega (Golf SDI majstr) je resno zainteresiran za tole ma?inco, kaj si mislite o avtu? Med drugim vidm da dajo pisno garancijo za kilometre, se prav jih lohk za?ije? k zmaje, ?e se ugotovi, da je nateeeg!
Sem mu pa svetoval, da je tale motor 100 KW ful u redu in bolj?i kokr potem od Fejslifta 89 KW (?e se ne motim se potem za?nejo te?ave z DPF, medtem ko do FL tega ni blo)?
Kak?ne izku?nje imate s vinjetami ki se prodajajo na ?rno za cca 70?? Sicer imajo 2 napaki ki se vidita ?e jih primerja? z originalom... Jih je ?e kdo kupil?
Evo jaz sem jo mel vceraj v rokah pa nove vinjete se vidu nisem pa me ni prepricala je nisem vzel! :ne vem:
Sem dal danes raj se zravem 20? pa se vozm brez skrbi!
Ker kazni so kar velike pomoje se ne splaca za cirka 20? sreco izivat!
Aja men jo je prodaju za 75? eden iz nasga konca! Jih je mel se 8kom!
Pardon, prej sem napisal da sem z yatachi-shop imel probleme, zgleda da je dejansko poslal in sem ga dobil od njega in ne od 2. prodajalca - ?eprav ima yatachi o?itno ogromne probleme z komunikacijo ker ni nikoli na ebayu potrdil da je zadevo poslal in ne zna odgovarjat na maile.. zgleda bom zdaj dobil ?e en komad.. ko prispe javim ?e koga zanima je ista cena kot sem dal za njega - 12?, pride verjetno v kak?nem tednu.
Ce dobis se en komplet bi ga jaz takoj kupu ker se mi je ze en dalinc razletu! Pa bi kr prov prsl seveda ce si za!
?e se igra? samo pazi, ker ta elektronika je fina, ?e je kot drsenja normalen, do 45 stopinj glede na smer vo?nje. ?e gre? ?ez ima? pa lahko sranje, ker ne bo znal ve? lovit in te bo zaviral tako, da te bo do konca zavrtelo in tudi dovolil ti ne bo, da z dodajanjem plina re?i? zadevo.
Za ro?na party raje izklopi DSC.
Cist res je sm sprobu to elektroniko je fajn zadeva dost pomaga sam k pa preteras te pa tut ukul obrne
Tut brez dsc-ja sm probu je se bol zanimiv rocne pa dons sploh rabu nis sam volan mal bol cuknu pa sm ze drsel bocno
Seveda tam kjer ni bilo nevarnosti za druge!!
se pa spet vidi, kako smo ljudje neodgovorni, saj se nekateri vozijo s po 10 cm snega in z majhnimi linami na steklih, kjer se komaj skoz vidi...
P to z majhnimi linami na steklih ne mislis mene :ne vem:
Ker jaz sm mel sipe ociscene!
Res pa je da si nekateri sam krogce nardijo na sip da naprej vidjo jih zgleda prevec zebe da bi cel avto spucal
Evo pa imamo spet sneg tokrat sem sel mal da sprobam elektroniko v svoji mazdi kako se kej odnese na celem snegu
Ker je bilo pri nas ob 8.00 zivtraj ze cirka 10cm snega in zimskih sluz od nikoder je bil uzitek se tolk bolsi seveda prometa pa tut nobenega da ni bilo ogrozanja udelezencev v prometu ! No sreca za ene ki uzivamo v taki voznji!
No drugo vprasanje je ali so nase zimske sluzbe bile tudi tokrat pripravljene :ne vem: ker za prvi sneg sem poslusal po televiziji da so bili takrat prpravljeni in je bilo vse spluzeno kaj pa zdaj?Pri nas sem prvi plug vidu sele ob 10.30 zivtri pa sem bil zunaj z avtom ze ob 8.00 pa sem naredu cirka 20km !
Lep pozdarav imam mazdo 6 z bose ozvo?enjem samo nimam woofwerja v prtlazniki ker ga je nekdo vn vzel!
Rad bi kupil drugega preko ebay-ja pa sem nasel samo od nissan muranota sej na videz je isti pa se zmirna cena ce se kdo kej spozna na te wooferje bi prosu mal pomo?i! Ali bi ta pasu v mazdo?
Imam Mazdo6 karavan, letnik 2003 in odlo?ila sem se za nakup stre?nih nosilcev. Malo sem gledala od Thule in Fappe in so oboji tm okol 130-150 eurov. na mimovrste.com sem jih na?la od ene druge firme za slabih 90eurov. Tu je link:
Zdaj me pa zanima va?e mnenje ... ali imajo vsi Thule zato, ker so pa? res dobri in drugi niso ok al kako, so te nosilci od Unic-a tud ok al raj ne tvegam?
Na kaj je potrebno biti pri nakupu stre?nih nosilcev pozoren, na nosilnost, material ali kaj drugega?
Hvala ?e vnaprej za mnenje
lp
Alenka
Jaz mam tut karavanko 2004 letnik pa sm se zanimu za nosilce! Sem sel v mazda salon v Zagorju je avtohisa krzisnik pa so bili original za mazdo ki jih izdeluje Thule samo okol 90?! Tko da ko jih bom jaz kupoval bom kar original vzel ker so cenej kakar kiri drugi na neti kukar sm jaz gledu!
*u*k off s takimi. pejt dol ?e so ti tako v?e?. Me zanima ?e bi tako govoril ?e bi ?ivel recimo v Osilnici ali tam kjer ?ivi Joras. Ovce prodane in licemeri ste in ni? drugega. Pla?uj ti namesto njih in za njih, da se bodo po na?ih cestah zastonj vozili mi pa pla?eali kot bedaki. Jaz ne bom in dokler bom v lastni dr?avi obravnavan drugorazredno, vsak tujec, ki pa upa na glas nekaj re?i pa prioritetno, bom to tudi jasno in glasno povedal.
Se eno vprasanje glede zarnic to ki imajo oznake 4000k 8000k ce imam jaz notri zarnice 4000 ali lahko dam notri naprimer 8000 in kaksne so sploh cene taksnih zarnic?
P.s.
Glede teh oznak sem cisto brez znanja tko da ce nisem prov napisal sprejmem kritike!
Krco.... mislim da nima smisla, da skriva? ime avtoservisa.... Glede na to da precej lastnikov servisov tudi prebira za forum, bi bilo smiselno da ga objavi?.... navsezadnje lahko za??iti? ?e nekoga drugega pred odhodom na doti?ni servis....
LP David
Ja se imate prav!
Bil sem v avtohisi Krzisnik ker mi je najblizje! :ne vem:
Ouuu.... ta je pa bosa.... na kateri servis pa si ga odpeljal???
Kaj si ga pustil na servisu al ima? mo?nost sam popravit oziroma zamenjat to cev?
Ker ima? na forumu kar nekaj ljudi ki se spozna na te stvari, in sem prepri?an da lahko pride? preceeeeej bolj poceni skozi....
sre?no
David
Na zalost nimam moznosti so ze narocil cev!:ne vem:
Ja cena je res obupna se osel gre sam enkrat na led!
O avtohisi nebi imensko je pa prov mazda prodajaj in servis!
To se ni vse so mi se povedal da so ene cevi od servota tut bol boge pa take stvari naj bi cim prej naredil tavelik servis imam pa prevozenih 96000km! Pride me pa tam nekje 1200? servis sam to sem jaz kriv ker ko sem avto kupoval nisem nic preverjal kje je bil servisiran baje pa ni bil servisiran na original servisih zato mi teh cevi ne bojo zamenjali v garanciji ceprav jih vsem ki so ze ven iz garancije pa servisirani na original servisih zamenjajo pod garancijo! :ne vem:
Evo danes so mi peljali avto v mazda servis (jaz bil v sluzbi zato so mi ga peljali) na polnjenje in pregled klime in evo ti zlomka jo nafila dela pet minut in poci cev tako so mi povedali na servisi!
In seveda mi narocijo cev ki mi jo je pokazal serviser nahaja se tam pred veternicam in je gumjasta!
Ja tisti motor?ki pri xenonkah so ena ja*ca , meni je crknil eden v garanciji, drugi pa izven, pa sem oba odklopil in nastavil vi?ino na max, tko da je zdaj mir...
Ja in kateri vijak je za nastavitev lahka mal opises kje se nahaja pa kak se to naredi kar z (sraufncigerjem)izvijacem?
Seveda se da nastaviti... na vsaki lu?i ima? nekaj vijakav za nastavljanje vi?ine xenonov, kot osvetlitve in pa nastavljanje dolgih lu?i.
Super sam jaz to se sploh nikol nisem vidu pa bi se prosu ce imam mgoce kdo kako sliko kateri vijaki so to ali pa saj mal bolj podrobno opisu ker mi gre res na jetra da so tko nizki!
Imam problem zdi se mi da snop ksenonskih luci nese zelo kratko ceprav delata motorcka za dvig luci ima kdo kaksen predlog ker imam prvic avto z ksenon zarometi se mi zdi da so prej navadne luci svetile dalje! :ne vem:
Pa se to sem porajtal parkiran pred seteno je osvetlitev na steni desna visje kot leva in to kar ocitno!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Oprosti da se nism javu sem glis sredi selitve seveda sem se zainterisiran za kljuc ce se je seveda!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani