Skoči na vsebino
EUROSONG 2007
Napisano

Mislim, da smo podobne te?ake ?e imeli na forumu, pa ni to obrodilo ni? dobrega - jaz ne vem kako je drugod po svetu, od kod pa? prihajajo tak?ni padalci, ampak v Sloveniji imamo demokracijo (vsaj na papirju) in svobodo govora in tiska in lahko (in tudi bom) govorimo in pi?emo kaj mislimo! ?e pa komu ne pa?e, pa naj gre nazaj, ?e je tam bolj?e - zakaj potem silijo v Slovenijo, ?e smo tukaj sami nacionalisti in je toliko nacionalne nestrpnosti?

Pa ne mi na to kaj bluzit, ker ne mislim ve? ?asa z takimi bedarijami izgubljat! <_<

Son?ek je.... :P:danzoman:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Najbolje da se sploh ne udele?ujemo takih prireditev in se tisti milijoni porabijo za kaj bolj pametnega. Reklame si tako ali tako ne delamo na Evrosongu, kve?jemu slabo si delamo in da ?e bolj po nas hodijo <_<

Podpis ... se strinjam pune ... :jupiii::jupiii::jupiii:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Sem mislil, da bo zadeva kon?no ?la naprej po lanskoletni zmagi Lordijev ampak na ?alost kuhinja ostaja oz. je iz leta v leto ve?ja. :(

Takoj se vidijo klani in sicer sovjetski klan, balkanski klan, skandinavski, ki si veselo med sabo potalajo pike. ?lovek res ne ve a se zajebavajo al kaj v stilu, da ima recimo angle?ki drek od pesmi do polovice glasovanja 0 to?k pol pa pride eden pa jim da maksimalnih 12... mislim halo

Kar se pa ti?e na?e pa mislim, da smo letos poslali najbolj?o pesem v vseh letih na?ega udejstvovanja, ?eprav ne maram preve? opernih zadev ampak, ker se je Alenka res potrudila zato ji moram samo ?estitat. :jupiii:

Tukaj se podpi?em!

Samo v razmislek: je kdo opazil komu smo slovenci dali 12, pa 10, pa 8 ,..to?k????? Pa komu mi to v rit lezemo????? V takih situacijah me je pa kar sram, da nosim SLO potni list!!!!!! :vskalo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

No, sedaj pa me res zanimajo va?i komentariji na v?eraj?njo ?upo Objavljena slika na Eurosongu...in kak?ni so va?i vtisi (tistih, ki ste gledali seveda)???

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Avtek izgleda za to ceno res odli?no :whatever: Ups, nima klime.... :(

V vsakem primeru je potrebno vozilo vedno "v ?ivo" pogledat in pre?ekirat!!! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa mislim, da se to nekako da - sme imel pred 3. tedni nadomesto 6-ko iz AC ?., pa ni ni? bipala, ?e se nisi pripasal!!??

Druga?e, pa je pri "novi" sedaj malo bolje, ko za?ne piskat komaj pri 20km/h....no, ?e vedno prehitro! B)

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

komar saj si prej pogleda? pot skoz in kje se misli? ustavit na polovici in je problem re?en ;)

Boss mene si z tem opisom ?e skoraj prepri?al za nakup :jupiii::rispekt:

Jap, hvala, tako bom naredil - do Berlina, pol pa naprej!

Kupi, kupi, kupi...meni ni ni? ?al, da sem ga dobil :bravo::hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Druga?e pa probaj ?e POI (Points of Interest) loader in si nalo?i ?e vne?ene to?ke, kjer so v SLO stacionarni radarji oz. se najve?krat nahajajo policijske radarske kontrole.

Na, zdaj sem pa ?e jaz prehiter - POI seznam ima? na strani http://www.garmin.si/download.php?cat_id1=-5, kjer je tudi link do POI loaderja

?e naredil, samo ne vem ?e ?e deluje (in sploh kako deluje) - nalo?eno pa imam... :hohoho:

Za nasvet zaenkrat ... hvala. Bom pa? pot razdelil na 2 dela! :(

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Komar - Bojim se samo, da pa nadgradnja iz verzij 1.xx na 2.0 ne bo zastonj :(

Potem bomo pa Ally poklicali in jih bo tepla ... Objavljena slika

Jaz zares in iskreno pri?akujem, da bo zastonj, ker druga?e sploh ne vem zakaj smo toliko $$$ dali za ta AdriaRute! :whatever:

Ej BOSS, ravnokar se mi je dogodila ena ?udna zadeva z NUVI-jem:

vnesem mu to?ko Nordkap, pa ra?una in ra?una...pride do 85% in napi?e:

"napaka izra?una poti: Na voljo ni dovolj pomnilniha"

Kako pri bogu ni dovolj pomnilnika? Pobrisal sem navodila (pdf) in vse MP3-je, pa ?e 1GB SD kartico sem noter vtakno!

Objavljena slika

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

...in Boss je zopet delo opravil z odliko :bravo::jupiii: .

Bolje napisano,kot v nekaterih "kao" profesionalnih avto-magazinih...

Res pohvalno :rispekt:

Aja,Boss,a ta napravica ne gre v prostor,kjer naj bi bila vgrajena original navigacija?

LP Alex.

Jap bi ?la, z micenimi predelavami nosilca...why bother? Objavljena slika

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

se bo? moral kar privadit na spremembo od prej ali ? :D

Jap, pa saj nekaj takega sem itak pri?akoval - lahko bi bil ?e kak?en liter ali dva ve?, ?e bi aftek bol "letel".... :(

Kak?en predlog (pa ne mi re?t naj ga zamenjam :P ) :whatever:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

no bom se 1x potrudla pa za?ela zapisvat use Objavljena slika

?aronalnik pa ka?e porabo 6,3 al 6,4l,..sj ne vem :ne vem:

Ne se trudit - ?koda ?asa... B)

Ravnokar se vrnil iz Minimundus-a - ?arunalnik :P pa ka?e 9,2l/100km... :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ej v torek sem peljal do Sl. Gradca in nazaj - poraba 6,7l/100km ....ni? jasno!!!! :ne vem: :whatever:?zmeden?

?e bo ?e naprej tako nizka poraba bom moral takoj aftek prodat.... :hohoho::P Ni? bat, v?eraj pri 210km/h poraba 16,8.... :policaj:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.