Mislim, da smo podobne te?ake ?e imeli na forumu, pa ni to obrodilo ni? dobrega - jaz ne vem kako je drugod po svetu, od kod pa? prihajajo tak?ni padalci, ampak v Sloveniji imamo demokracijo (vsaj na papirju) in svobodo govora in tiska in lahko (in tudi bom) govorimo in pi?emo kaj mislimo! ?e pa komu ne pa?e, pa naj gre nazaj, ?e je tam bolj?e - zakaj potem silijo v Slovenijo, ?e smo tukaj sami nacionalisti in je toliko nacionalne nestrpnosti?
Pa ne mi na to kaj bluzit, ker ne mislim ve? ?asa z takimi bedarijami izgubljat!
Najbolje da se sploh ne udele?ujemo takih prireditev in se tisti milijoni porabijo za kaj bolj pametnega. Reklame si tako ali tako ne delamo na Evrosongu, kve?jemu slabo si delamo in da ?e bolj po nas hodijo
Sem mislil, da bo zadeva kon?no ?la naprej po lanskoletni zmagi Lordijev ampak na ?alost kuhinja ostaja oz. je iz leta v leto ve?ja.
Takoj se vidijo klani in sicer sovjetski klan, balkanski klan, skandinavski, ki si veselo med sabo potalajo pike. ?lovek res ne ve a se zajebavajo al kaj v stilu, da ima recimo angle?ki drek od pesmi do polovice glasovanja 0 to?k pol pa pride eden pa jim da maksimalnih 12... mislim halo
Kar se pa ti?e na?e pa mislim, da smo letos poslali najbolj?o pesem v vseh letih na?ega udejstvovanja, ?eprav ne maram preve? opernih zadev ampak, ker se je Alenka res potrudila zato ji moram samo ?estitat.
Tukaj se podpi?em!
Samo v razmislek: je kdo opazil komu smo slovenci dali 12, pa 10, pa 8 ,..to?k????? Pa komu mi to v rit lezemo????? V takih situacijah me je pa kar sram, da nosim SLO potni list!!!!!!
Druga?e pa probaj ?e POI (Points of Interest) loader in si nalo?i ?e vne?ene to?ke, kjer so v SLO stacionarni radarji oz. se najve?krat nahajajo policijske radarske kontrole.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, moja trenutna (beri zadnja izra?unana) poraba - 10,4 l ....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani