Skoči na vsebino

12 eur za predra?un, ta je pa dobra.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Res no pa to ne more? verjet... Pa naprej ga gledam neki omenja 25 eur pa da bo dal polovi?no 12 eur. In ga debelo pogledam a zdaj naj vam pla?am za predra?un??? Pa pravi ja... Se mi je kar stemnilo pred o?mi... Kaj takega ?e v ?ivljenju nisem videl... Noro res!!

Poslano z mojega SM-G925F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko sem ?el letos z Mazdo Cx3 na testno vo?njo sva z ?eno avto prevzela v Mazdi-BTC in sva se peljala sama.

Pri Avto Mo?niku ko sva peljala Mazdo 3 pa je bila gospa iz prodaje zraven in non stop razlagala kaj in kako...

?e huj?a star je bila slede?a. Sem ?el na Acosmos na Celov?ko pod predra?un za par zadev za Mazdo 6. Dobim v 2-3eh minutah in lep dan...

Pri Avto Mo?niku je ?efe rabil 15 minut za pripravo predra?una popusta ni hotel dati in na koncu ?elel ra?unat za predra?un 12?. Ko sem mu rekel da ne mislim pla?evati za predra?un in naj ga kar ima (mu povem kako je bilo na Cosmosu), me gleda in re?e:"vzam pa pejt!"

Res dober odnos... ?e prej sem se jih raje izognil ja zdaj me pa ne vidijo ve?. Marjan Mo?nik bi se pa lahko nau?il odnosa s strankami!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

Zelo sem razo?aran nad Pirelli P7 cinturatto.Sedaj jih imam 3. leto gor. So zelo razpokale in kjub ?e drugemu centriranju mi ?e vedno tresejo kot hudi?.

Gumista je ugotovil, da sta dve jaj?asti. :angry: Ne priporo?am nakupa.

Oj jaz imam isti model ravno tako 3. leto in nimam nobenih te?av z njimi vsaj ne, da bi opazil tresle do sedaj niso... Tako, da je malo ?udno tole...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Mogo?e malo mimo, pa vseeno. ?e ne zate, pa za koga drugega:

Sodelavec je dobil domov sliko in dopis, da je pred desetimi meseci prekora?il hitrost, dobil kazen in kazenske to?ke (ne vem natan?no, koliko je prekora?il, koliko kazni in koliko to?k). In ko je pogledal sliko, je opazil, da se voznika sploh ne vidi. Nato je napisal prito?bo, da ta dan vozila ni vozil, ker je bil... ... ... niti ne vem ve? kaj ali kje, kakorkoli, imel je neko re? (vstopnico, ra?un, niti ne vem ve? kaj) in je trdil, da ta dan in to uro ni on vozil vozila in naj redarji doka?ejo, kdo je dejanski prekr?kar. Njihov odgovor je bil, da mora posredovat podatke o vozniku, kar pa je zavrnil, ker da je to protiustavno, ker v dru?ini neti prepir in da se je po ustavi treba izogibat sporom in konfliktom in tako naprej. In da zoper svoje dru?inske ?lane ne bo pri?al, ker je to nasprotje interesov in tako naprej. ?lovek zna dobro pisati in malo obra?ati stvari v svoj prid. Poleg tega jih je "nazmerjal", zakaj niso vozila takoj ustavili in ugotovili identiteto kr?itelja, ki bi, glede na prekr?ek, mogo?e lahko bil vinjen in zato nevaren. In jih vpra?al, kako bi bilo v primeru, da bi mu vozilo ukradli. Namesto, da bi mu takoj pomagali, bi dobil fotografijo storilca ?ele ?ez deset mesecev in ?e kazen za pla?at. In tako naprej. In mo?akar je uspel, ni dobil kazenskih to?k in ni pla?al kazni. V?asih je dobro, ?e se z varnostjo cestnega prometa ukvarja kdo, ki ne pozna dobro vseh zakonov in predpisov, se pravi kak priu?eni delavec...

Na zadnji stavek pa imam repliko...stvar je jasna, ?e ni razvidnega obraza in ?e ima? dokazilo, si bil v tem ?asu recimo v slu?bi se po zakonu ni potrebno izjasnevati zoper ostalih ?lanov, ki uporabljajo tvoj avto...in to je to....tako, da sta oba poznala zakon ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup pnevmatik na ebayu
Napisano

Js jih ponavadi kupim pri mojem lokalnem dilerju za gume, da nau pomote, samo mam zmeri spe?l prais. :hudicek: , tle ?e vedno deluje sistem ti meni js tebi - roka roko umije,...

Roki pa obraz :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Jaz ciljam na Bridgestone ER 300. La?i? jih ma po 75? kos (205/55/16). A te P7 Pirelli so v redu gume?

Ja lani so bile najbolje ocenjene P7 cinturato cena je pa ista jaz sem dal isto 75?/kos. Ti pa kolikor ve? jaz bi vzel na tvojem mestu Pirelli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

@ brezy

Jaz se ravno odlo?am med P7 "z opasa?em" in Bridgestone ecopia 150. Kako ti kej delujejo Pirelli? Zmeraj so ble v redu.

Ja vozil sem se par dni po mestu tako, da ?e nimam pravega feed backa. So pa tihe vsaj po glasnih zimakih (UG 7+). V aprilu se odpravljam na dalj?e poti in jih bom zagotovo stestiral. So pa tudi meni ponujali Bridgestonke ampak sem se ?e pozimi odlo?il za Pirelli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupno naro?ilo zlo?ljivih klju?ev
Napisano

Jernej glede na to da je zainteresiranih ve? ljudi vklju?no z mano ne zanima ali bi lahko naredil ?e eno naro?ilo klju?ev. Lahko bi vsaj preverili koliko kosov bi bilo bilo v igri pa bi potem dorekli ali se spla?a naro?iti. Jaz si ?elim 2. Upam da se ?e kdo javi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje za ra?unalni?arje...
Napisano

Ne,imam monitor in LCD tv.Nekako sem uspel povezati,da deluje tudi na Tv,samo sedaj je pa problem,ker

ne morem na Tv-ju na namizje ra?unalnika.Povezanega imam preko Windows Media playerja na

media sharing in mi prikazuje le mape iz tega playerja. <_<

Kako bi pri?el do drugih vsebin na ra?unaliku? :whatever:

[/qu

z mi?ko se postavi na namizje in pritisni desno tipko, izberi mo?nosti grafike, nato izhod na:

- dual display clone (prikazuje na obeh isto, kar je la?ja mo?nost)

- ra??irjeno namizje (v bistvo podalj?ek zaslona, ?e gre? z mi?ko preko zaslona na kompu pride? na zaslon na tv predvajalnik katerkoli povle?e? na zaslon na tv-ju in tam izbere? opcijo fullscreen in to je to) to pride prav ?e recimo tvoja draga ?eli gledati film ki tebi ni v?e? (kak?na podn komedija :) ) ti lahko mirno brska? po netu ali po?ne? karkoli drugega brez da bi njo oviral pri gledanju filma ali obratno seveda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje za ra?unalni?arje...
Napisano

Poglej ?e ima? vklopljeno "raz?iri namizje na ta monitor", ?e ima? daj klukco ven pa ...

lahko pa da? na dual display in ima? podvojen zaslon kar sela? na enem se vidi tudi na drugem, ?e pa ima? na telefonu funkcijo daljinca preko bt lahko upravlja? kar iz naslonja?a jaz imam sicer poreko vga kabla povezavo prenosnik in lcd tv. malo se poigraj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Popravek no - pri nas konkurenca regulira najvi?jo ceno....to je vse zmenjen barabe pesjanske.

A ste vidli kako so zaceli ubijati gen-i? Nekdo se pojavi s cenejso elektriko, in se je ze zacelo, nabil so mu dobavne cene, zacel so ga spodkopavati, skratka zelo tezko, da bo projekt speljal do konci, ce bo bo delal tako izgubo, da bo joj in bo prisiljen odstopiti...

Kak lobi je tu u 3pm

Jah sej to je mogo?e samo pri nas ker smo ovce pastirji pa delajo z nami kar se jim zljubi. Mi mal zajamramo to je pa tudi vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Sej pri nas je isto. Ceno, ki jo dolo?i vlada je najvi?ja cena ?ez katero trgovci ne smejo it. Ampak ker pri nas ?e niso sli?ali za besedo "konkurenca" je pa? tako, da je cena vedno na full al pa kak cent popusta pri Tu?u in 24/7. :(

V tujini je pa tako, da ponavadi so najdra?je pumpe tiste na AC-jih in bolj k se oddaljuje? od njih je gorivo cenej?e.

Tega pa sploh nisem vedel. To mi je v?e? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V ponedeljek sem bil v Celovcu in sem dopoldan videl ceno dizla za liter po 0,89?, ko sem sem vra?al ob 19.00 iz Celovca je bila povsod cena za liter dizla 0,94? kako to??? Potem sem na?el zadnjo ?rpalko mislim da je bila Esso pa je bila ?e cena 0,89? in sem tankal in je ra?unala 0,89?, Zanimivo in ni? jasno!? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.