Skoči na vsebino
Lep?a polovica se je ogrela za Tourana
Napisano

Za ta denar, ta letnik s tem neugodnim motorjem (?e celo samo 3kw ?ez zgornjo mejo) in temi kilometri....ma ni ?ans, pa vpra?anje ?e je tip top avto. ?e ?e potem raje 1.9tdi, kak?nega slovenskega s preverjeno preteklostjo in ?e bi ji bil motor pre?voh lepo ?ip in to je to.

Zadaj po blatniku je malenkost popraskan,zgleda da na parkirplacu in tudi v notranjosti so po plastiki vidni risi in obraba usnja pri menjalniku ter obraba na vratih na dr?alu vrat...

Ali je to kaj narobe zaradi motorja ?e bi ga dal ?ipirat??? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lep?a polovica se je ogrela za Tourana
Napisano

Pomoje preve? kilometrov, 2.0 TDI teh letnikov so res problemati?ni! Pa tut cena je tuki precej visoka za 2005 letnik pa tolk kilometrov

Zakaj pa sploh dizla, in zakaj VW?

Jah dizel zaradi tega ker se tudi sama vozi iz Bleda v Lj.na ?iht in je do sedaj skurila dosti bencina... Ja pravi da ji je ta v?e? pa glede na to kaj ima od opreme so tudi cene kolikor toliko nizke in tudi dosti je teh avtov zaradi rezervnih delov (?rot in razni avtoodpadi) <_<

Ne vem kaj narediti,ampak jaz se svoje mx5 dr?im kot pijanec plota :D:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vandali na delu
Napisano

Ufff tole pa ne zgleda dobr. Kje parkira? da ostali vemo :)

Samo za informacijo. Se take stvari da popraviti ali je bolje novo nabavit in zamenjat komplet? ?e je kasko itak vse zamenja?. Se to kaj ?iva, kaj drugega, pa da ostane prav tako rainproof in podobno?

MX5ke imajo streho iz vinila ali pa iz blaga.

Upam da ?im ceneje skozi pride?, ostalo pa v avto ali pa za roadtrip ;)

LP Bojan

Doma na dvori??u pod nadstre?nico in to kljub temu da zraven sveti javna razsvetljava. Da se popravit in za?it samo h tapetniku jo mora? peljat. Ravno zaradi tega full kasko pla?am zavarovalnico za 10 let star avto saj se mi ve? ali manj izpla?a...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vandali na delu
Napisano

Pomoje bi ti bil hvale?en kar za celotno streho, pa jo mal za?tepa in bo bistveno drga?na kokr njegova trenutna ! :P:bravo:

?e mu bo pasala naj jo za?ije in montira...Sem mu pa tudi ?e pisal...

Ja samo to mora? gledat, da slu?ajno ne kupi? tisto s PVC oken?kom! :danzoman:

Tole zrezano nej pa DraGO vzame, ne je stran metat! :danzoman::P

To pa vem da tisto s plastiko zadaj ne pride v po?tev saj imam ?e od za?etka zadaj steklo...

Ebay je tvoj prijatelj v tak?nih primerih. ?e ima? telefonsko od Eneja pa ?e njega pokli?i od kje in za koliko jo je dobil ker vem, da je ?lo za sme?no majhno ceno.

Kako pa je to z nakupi z ebaya? Ali se lahko naredi da te nategnejo?

Saj sem nekaj videl da se prodaja za 400 funtov prera?unano v ? je to 465? kar je bistveno ceneje...

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vandali na delu
Napisano

pol lahko nese? tapetniku in iz dveh se?ije eno in proda? ?e ne drugega :)

Je razli?en materjal. Na originalni je kakor plastificirana ta druga je bolj kakor iz blaga tako da ne bi pasalo skupaj... :( Imam pa na obeh ?e obe stekli celi ?e bi to kdo potreboval...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vandali na delu
Napisano

Ja samo to mora? gledat, da slu?ajno ne kupi? tisto s PVC oken?kom! :danzoman:

Tole zrezano nej pa DraGO vzame, ne je stran metat! :danzoman::P

Saj ?e Drago nuca celo okno imam jaz doma ?e od prej eno streho ki je bolj zrezana kot ta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vandali na delu
Napisano

Zaenkrat hvala za odgovore,?e bom pa kaj potreboval za pomagat z nakupom iz ebaya bi pa spet potreboval pomo? glede naro?anja saj ?e nikoli nisem naro?al... Bom pa ?e jutri klical Eneja,predno mi uide v Kanado :bravo:

Zaenkrat hvala za odgovore,?e bom pa kaj potreboval za pomagat z nakupom iz ebaya bi pa spet potreboval pomo? glede naro?anja saj ?e nikoli nisem naro?al... Bom pa ?e jutri klical Eneja,predno mi uide v Kanado :bravo:

Je letnik 2001 in ko je bila streha ?e enkrat menjana(prej je bila kakor plastificirana) sedaj je iz blaga kot ga ima recimo bmw ali audi saj je bila takrat ceneje. Zadaj je steklo in je ogrevano in po robu kjer pride steklo na vratih ima rob da ne kaplja voda v kabino...

Hvala za pomo? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vandali na delu
Napisano

No o?itno sem nekomu res trn v riti ali pa v peti in mu grem res na ?ivce saj so mi streho ?e drugi? zrezali,sicer ukradli niso ni?esar kakor recimo na zadnje ko je ?la poleg strehe ?e zadnja hauba in desno ogledalo... :angry::( Dobro da je kasko... :bravo:

Na zavarovalnici je bilo sicer ocenjeno najve? do 2300?,avto pa ocenjen na 3600? ?zmeden??zmeden??zmeden??zmeden? mi je ?lo sicer kar na jok,ampak jaz jo bom pa dobil novo z monta?o za 1700?,upam... <_<

Je kje kaj ceneje??? :(

post-2443-1296067736_thumb.jpg

post-2443-1296067758_thumb.jpg

post-2443-1296067778_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wurth
Napisano

Malo pozno sem se spomnil,ampak vpra?at ni greh... Ali ima kdo za prodat od wurtha nov koledar??? :jupiii:

Od vseh koledarjev kar sem jih videl mi je ta koledar najlep?i za pogledat :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 Vs. Z3
Napisano

Jaz osebno bi kupil tisti prvo z malo ve? konji saj ti nudi ve? dirka?kega u?itka,?eprav se mi zdi da je tudi 140 konjev v?asih premalo :P

Imam jo tudi sam zato ti to povem iz lastnih izku?nj. In ?e da? gor ?e malo ?ir?e gume bo avto nemogo?e spraviti s ceste saj kot so ?e napisali se ceste dr?i kot klop :bravo:

Jaz glasujem za prvo :bravo::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto cuka-2.o v6
Napisano

Si slu?ajno pral motor? :angry: Meni je mazda isto cukala in tudi plini nisi bili prav preve? dobri na tehni?nem pregledu,ampak pospe?ke in vse ostalo je bilo v redu... <_< Potem sem pa spihal in posu?il prostor kjer se sve?ke na?prical z wd40 in je delala kot urca.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup MX-5
Napisano

poglej v predstavitvi ?lanov pod uporabnikom Peri?nik, se lepo vidi, kako izgleda plazma, jaz imam pri sebi enako.

Daj ti meni povej,kje si dobil plazma ?tevce saj ko so enkrat tukaj gor zbirali za skupni nakup plazma ?tevcev za mazdo mx5 sploh ni bilo... Kje se jih da dobit... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

hehe...sem bil prej na pija?i in mi jo je ?e eden ponujal po 60 eur. Nekaj je govoril da jih je kao 40000 na trgu....samo mi je malo velika cifra, to je pol cela serija. Kak?ni pa sta ti dve napaki?? Verjetno so tako ali tako po cifrah ozna?ene in ?e te ustavijo in preverijo si gotov. En kolega mi je povedal da je vinjeto kupil na AMZS kjer je povedal ?e priimek in ime da so ga nekam vpisali...zanimivo.

Kolikor sem jaz opazil so tiste serijske ?tevilke bolj tanj?e napisane kot pa tiste na originalu in na tistem srebrnem krogcu ki je na vinjeti so na originalu lepo napisano dars,na ponaredku so pa beseda dars kar malo nametane <_<:( in tudi za kak?en odtenek so original temnej?e,ampak res samo za mali odtenek :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Evo jaz sem jo mel vceraj v rokah pa nove vinjete se vidu nisem pa me ni prepricala je nisem vzel! :ne vem:

Sem dal danes raj se zravem 20? pa se vozm brez skrbi! :bravo:

Ker kazni so kar velike pomoje se ne splaca za cirka 20? sreco izivat!

Aja men jo je prodaju za 75? eden iz nasga konca! Jih je mel se 8kom!

Kazni so menda 400? in potem mora? kupiti ?e novo je to 495? in ?e ?e pri?teje? za tisto ki si jo kupil na ?rno 70? je to 565? ?zmeden??zmeden? in to za ceste ki si v?asih ne zaslu?ijo ime cesta da kolon ne omenjam :blink::blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kak?ne izku?nje imate s vinjetami ki se prodajajo na ?rno za cca 70?? Sicer imajo 2 napaki ki se vidita ?e jih primerja? z originalom... Jih je ?e kdo kupil?

To so bile menda vinjete namenjene za uni?enje,ampak je pri?lo do o?itnih zlorab in verjamem da bo ta afera v kratkem po tv :(

Meni jih je prijatelj ponujal za 50?,ampak vsak posrednik ki jih dobi vzame malo provizije tako jih potem nekateri kupijo po 70?-80?.... <_<

Bomo videli kaj se bo iz tega skuhalo in ?e bodo darsovi nadzorniki kaj bolj kontrolirali po avtocestah :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.