js lahko povem da v turi 1100km js z mazdo moj kolega z BMW 525d letnik 2005 sva vozila skupaj vcasih on spredaj vcasih js tko da o zaveterju ne moremo govorit sem imel porabo 7.3l on je imel 8.9 l...
Bratranec z ?eno in otrokom ?ivi v ?vici ve? kot 20 let. Dela kot mizar za 5000 CHF mese?no, ?ena dobi 3000 CHF (delavka v tekstilni tovarni), najemnino za 3SS ima 1000 CHF. 10 let je vozil Audi A4 (kupil 5 let starega). Lani si je pa kupil BMW 320i automatic (5 let starega).
P.S. Aja ima pa eno hi?ko v Zadru in eno v Prekmurju.
Ajvar, teb se spla?a dat notri 100L bombo in se zapeljati do Celovca in ga tankati po 0,65....90km te pride nenazadnje 5?.....pri 100L pa pri?para? 30?.....
ampak ?e sem po?ten imam tudi s tem sistemom kar precej sranja, pa RES ni lepo narejen. sem kar razocaran, ceprav je "customer support" super je vse ostalo tako na pol.
nevem koliko sovpada plin/zretje olja, ampak prej ga ni zrl. zdle pozimi ga na roke na plin preklapljam ker ko se sam a.) crkne b.) zacne masino trest tk da me srce boli.
Hm, ne vem bi prej rekel, da je problem v 'majstrih' kot v sistemih. V zadnjih letih se je pojavilo kr nekaj novih LPG vgrajevalcev. Za postat pravi LPG 'majster' je pa potrebno kar nekaj let izku?enj/vgradenj...
privla?no se sli?i, ker ne vrtajo lukenj v sesalni kolektor ampak naj bi ?lo pa istih linijah kot bencin. tudi meni se je, vendar me je cena ?e v ?tartu odvrnila tako da sploh nisem naprej raziskoval.
Tiste luknje niso ni? problemati?nega...?e ni ni?je porabe kot pri 'klasiki' cena ne opravi?uje vgradnje! Plus ponavadi rabijo novitete kr nakaj ?asa, da se odpravijo vse 'porodne' pomanjkljivosti!
Jaz imam venturi LPG sistem ?e skor 2,5 leti. Sestavljen je iz 4 (5) delov: 1-rezervoar s priklju?kom, 2-multiventil, 3-uparjalnik, 4-preklopni modul (5-cevne povezave). Naredil sem 35kkm brez problemov. Do sedaj ?e nisem delal LPG servisa. Izredno zadovoljen....
Poraba relacija cca 9L, AC cca 10L, mesto cca 11L (pozimi tudi do 12) + 2 do 4 dcl bencina.
Pred vgradnjo je pil pribli?no 1L manj bencina kot zdaj LPG-ja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je kot bi gledal Lud, zbunjen, normalan...
P.S. jaz bom tud Mazdo prodal, zdej k vem da rabi generalko. Simply clever here we go.
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani