Skoči na vsebino
nikoli ve?
Napisano

To je kot bi gledal Lud, zbunjen, normalan... :hohoho:

P.S. jaz bom tud Mazdo prodal, zdej k vem da rabi generalko. Simply clever here we go.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Bencin Italija / Francija v povptecju 1.6 (monako 1.8)

:zvizga: A pazi lpg toliko kot pri nas 0,779 na avtocesti 0,85.........

Ti da misliti v obe smeri.....

Pi*da a se je podra?il? Sem v petek tankal po 0,69? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

js lahko povem da v turi 1100km js z mazdo moj kolega z BMW 525d letnik 2005 sva vozila skupaj vcasih on spredaj vcasih js tko da o zaveterju ne moremo govorit sem imel porabo 7.3l on je imel 8.9 l...

evo se slika nekej km voznje.

Najve?ja hitrost je... pazi Lojz vse vidi :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Bratranec z ?eno in otrokom ?ivi v ?vici ve? kot 20 let. Dela kot mizar za 5000 CHF mese?no, ?ena dobi 3000 CHF (delavka v tekstilni tovarni), najemnino za 3SS ima 1000 CHF. 10 let je vozil Audi A4 (kupil 5 let starega). Lani si je pa kupil BMW 320i automatic (5 let starega).

P.S. Aja ima pa eno hi?ko v Zadru in eno v Prekmurju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

sej ves zakaj...v sloveniji je avto sveta stvar, boljse avte vidis tukaj kot v parizu ?zmeden?

Moj sodelavec se je vrnil s ?vedske po 2 tednih...pravi, da je pri nas vozni park v povpre?ju bolj?i (z nekaj izjemami), ljudje pa skromnej?i...

clovek (moj frend) ima placo kakih 2000 pa bi kupil mazdo 6..cist mim

Nisem prepri?an, ?e ?tekam poanto. A kao razmi?lja o M6 kljub visoki pla?i? Pri nas bi kao takoj meca al baverec padu?

P.S. Jaz bi pri tej pla?i tudi razmi?ljal ali bi si privo??il novo M6 (pod pogojem, da imam re?en stanovanjski problem seveda).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ajvar, teb se spla?a dat notri 100L bombo in se zapeljati do Celovca in ga tankati po 0,65....90km te pride nenazadnje 5?.....pri 100L pa pri?para? 30?.....

Verjeto se bolj spla?a na Verov?kovo... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ampak ?e sem po?ten imam tudi s tem sistemom kar precej sranja, pa RES ni lepo narejen. sem kar razocaran, ceprav je "customer support" super je vse ostalo tako na pol.

nevem koliko sovpada plin/zretje olja, ampak prej ga ni zrl. zdle pozimi ga na roke na plin preklapljam ker ko se sam a.) crkne b.) zacne masino trest tk da me srce boli.

Hm, ne vem bi prej rekel, da je problem v 'majstrih' kot v sistemih. V zadnjih letih se je pojavilo kr nekaj novih LPG vgrajevalcev. Za postat pravi LPG 'majster' je pa potrebno kar nekaj let izku?enj/vgradenj...

privla?no se sli?i, ker ne vrtajo lukenj v sesalni kolektor ampak naj bi ?lo pa istih linijah kot bencin. tudi meni se je, vendar me je cena ?e v ?tartu odvrnila tako da sploh nisem naprej raziskoval.

Tiste luknje niso ni? problemati?nega...?e ni ni?je porabe kot pri 'klasiki' cena ne opravi?uje vgradnje! Plus ponavadi rabijo novitete kr nakaj ?asa, da se odpravijo vse 'porodne' pomanjkljivosti!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

Ebay ?ber Alles...jaz sem tudi svoje kupil iz UK za 360? komplet (280 v akciji +80 po?tnina). So pa 15'.

Za 18' pa ne vem kje si to najdu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz imam venturi LPG sistem ?e skor 2,5 leti. Sestavljen je iz 4 (5) delov: 1-rezervoar s priklju?kom, 2-multiventil, 3-uparjalnik, 4-preklopni modul (5-cevne povezave). Naredil sem 35kkm brez problemov. Do sedaj ?e nisem delal LPG servisa. Izredno zadovoljen.... :danzoman:

Poraba relacija cca 9L, AC cca 10L, mesto cca 11L (pozimi tudi do 12) + 2 do 4 dcl bencina.

Pred vgradnjo je pil pribli?no 1L manj bencina kot zdaj LPG-ja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Adijo mazda :(
Napisano

Uh kak?na ?koda :( sam, da ste vsi OK.

Jaz tud poznam enga dobrega kleparja...je zrihtal ?e take primere...ja pa iz LJ - pa ni drag.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

To je res, rad ima obrate, samo mora? met v glavi po?lihtan in ga stisnt ?ele ko je dovolj segret.

Zato ti ni ?rla olja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

Zakaj meni pri 287 kkm NI ?rla olja ? ?zmeden?

Zato ker si jo pravilno vozil :ne vem:

Drga? te pa ?estak hipnotizira in govori: dej me prtisn, ?e me dej, ?e, do konca :hohoho::hohoho::hohoho:

Zato so ve?inoma preterani....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Opa Si?i, pa ne da si diesla pohvalu - to je pa kr za zapisat nekam :bravo:

Pa sej diesel je kul...sam, ?e ne zajebava...problem je ker so zelo kompleksni in dolo?eni deli izredno dragi...

Jaz imam ?estaka za svojo du?o, volvo navornika pa za na?o dru?ino...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kalori?na vrednost LPG (UNPlina)
Napisano

Moja izku?nja po prevo?enih cca 8k km: kjekoli tankam nimam te?av! M5 1.8

In zaenkrat ?e nisem opazil da bi kaj manj vleku avto! al pa da bi cukal! ?e nikol mi ni!

Pri meni tudi ni razlik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 ( klima)
Napisano

A nih?e ne ve ali gre od katere druge mazde klima na mazdo 626? Naprimer iz mazde 323 bi se dala prestavit na 626?

Hvala!

Pozabi...prezahtevno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H1 ?arnice
Napisano

Piz*a men tud crkujejo 1-2 na leto. Sem mislil, da je to zaradi mo?nej?ega akumulatorja, ki je 70Ah (original mislim 55Ah).

Jaz imam not 100W in svetijo ko ?us (imam le?e). Kupujem pa preko ebay-a po 5? za 4 kose s po?tnino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.