Skoči na vsebino
Mazda 3 Tempomat
Napisano

OJla!

Kolikor vem mazde3 PFL (prefacelift) ne omogocajo tempomata - menda tehnicno ni izvedljivo. Pri Facelift varianti (2006) pa je tempomat mozno imet. Saj ce dobro preberes post iz linka, ki si ga dala, pise da gre za modelno leto 2006. Zate pa tocno ne vem, ampak se mi zdi da imas prefacelift...

Tole sem se pozabil: govorim seveda za evropske modele.

LP,

gregor

Kolko faceliftov pa je ?e imela mazda 3? :ne vem:

Moja mazda ?e ima ?rne lu?ke zadaj, tako da en facelift je ?e dala skozi, vendar pa je ?e letnik 2005.

Pogledala pa sem malo pod pokrov in videla, da ima zajlo od pedala za gas do ma?ine. ?e to kej pomeni.

Pa tudi do stikala na zavori vodita samo dve ?ici.

Tak da to slabo ka?e ane.

Lp

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 Tempomat
Napisano

Zdravo,

Med brskanjem po mazda forumih sem zasledila kako na izi na?in dodati tempomat v mazdo 3.

http://www.mazda3forums.com/index.php?topic=45816.0

Vendar so mi na mazdinem servisu selmar zatrdili da to pri mazda 3 sploh ni mogo?e.

Zdj pa ne vem ?e bi poskusila te tipke in stikalo dobiti od kod drugot, ?e bi to v moji mazdi sploh delovalo.

Kaj mislite vi.

Na tem forumu pi?e da imajo vsi modeli mazde tempomat ra?unalnik ?e not. Sam ?udno se mi zdi da ni mo?no dobit tega kot dodatek.

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto reklame
Napisano

Tole pi?e na njihovi strani:

Za vpis v na?o bazo podatkov je potrebno pla?ati enkratno pristopnino v vi?ini 3.500,00 SIT s katero pokrivamo manipulativne stro?ke in stro?ke iskanja podjetij, ki naro?ajo reklame, hkrati pa odvra?amo neresne prijave in tako zagotavljamo, da se v bazi nahajajo samo tista vozila, katera so dejansko na razpolago podjetjem.

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto reklame
Napisano

Razmi?ljala sem o tem da bi mela za par mesecev reklamo polimano po avto pa bi mi neko podjetje pla?alo za to. Ko se v?lani?, da te imajo v bazi podatkov mora? pla?ati 3.500 sit. Zdej me pa zanima ?e kdo kaj ve o tem, a je to kak nateg? A lahko napi?em za katero internetno stran se gre?

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lita plati??a
Napisano

Zanima me kako je z litimi plati??i pozimi? A jih zimska brozga kaj uni?i?

Se morem pohvalit, da sem kupla za zimske gume nova lita plati??a!!!

In zdej me je kolega prestra?u, da to ni bla pametna odlo?itev, da jih sol lahko raz?re.

Zanima me va?e mnenje kako je s tem.

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dve leti zastonj!
Napisano

kaj pa sploh pomeni za nekoga ravno nov avto.v ?em razlika razen v ceni ?e je avto pol leta star, ali pa let

Men je full fajn ob?utek, da imam nov avto, ne pa enga k sploh nevem kaj se je dogajal z njim.

:jupiii:

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Registerske tablice
Napisano

Hja nisem mogla porihtat prej, ?e ?e nisem mela dokumentov pol bi mogla it iz lj v ce pa nazaj v lj po avto, lahko bi vzela tud preizku?njo sam me pride ceneje, ?e grem zdej menjat tablice. Pa sej v bistvu mi je vseeno, sam strah me je vandalizma.

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reklama
Napisano

Na tv-ju jo vedno zgre?im. Na iskalnikih sem jo ?e iskala pa je nisem na?la zato sem mislila, da ima kdo bolj nata?en link. Zanima se pa zelo za mazdo3, moji znanci vejo da mi je v?e? in so vsi vidli reklamo sam jaz ?e ne.

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reklama
Napisano

Nisem ?e videla reklame na tv za mazdo pa me zanima, ?e kdo ve a se jo da videt kje na internetu.

love.gif

2160_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.