A mi lahko kdo potrdi izjavo, da pri pretrganem zobatem jermenu, bati in ventili ne udatijo skupaj pri vseh V6 motorjih, ki jih ima mazda (1.8, 2.0, 2.5)???? :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem:
Veliko sre?nih kilometrov. Verjamem da bo? zadovoljen, kajti jst ga mam zle 3. mesece, pa mi ni n? ?al de sm ga kupu. A si kupu ono rde?o iz ljubljane z italjanskimi tablicami?
Tista cevka je za regilacijo pritiska goriva, ki se vbrizgava v motor. Finta pa je ker motor, deluje pod drugimi pogoji ?e je filter zabasan, kot pa ?e je nov.
Kaj misli? da bi mogu tisto cevko nazaj priklju?it na dovod (namre? plasti?ne cevi bom odstranil in namestil cev iz nerjave?ega jekla) ??
zanima me ?e lahko cai montiram od luftmessra naprej ali ?ele od airboxa..
na airboxu je neka cev?ica, ki gre iz airboxa na neki kondenzator( nevem kaj je to, zgleda kot konderzator :ne vem: ), je edina stvar ki se dr?i airboxa razen luftmessra, ne upam je odstrani, saj ma ziher kak namen( itak )..
za vsakokr?no pomo? se vam ?e vnaprej zahvaljujem!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A mi lahko kdo potrdi izjavo, da pri pretrganem zobatem jermenu, bati in ventili ne udatijo skupaj pri vseh V6 motorjih, ki jih ima mazda (1.8, 2.0, 2.5)???? :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem: :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani