Senzorji ?e delajo, sm kr zadovoln,piskanje je dost glasno, da sli?i? ob normalni glasnosti. zaenkrat sm ga dal zravn zadnjega airbaga, sam ga bom prestavu ker ni estetsko, k bo cajt (?e nobega ne mot)lp
Ok, zdej jih nabavim,ko bo ?as za monta?o bom poro?al, pa kako slikco bom gor prpopal...
Jst sm si te senzorje zmontiral na mazdo 6 in zaenkrat delujejo odli?no.Sem jih kupil kar v tujini, dobil po po?ti v 6 dneh.To so elektromagnetni senzorji, nerabi? nobenih lukenj vrtat. se hitro zmontirajo in delajo v vseh pogojih. lp
NA poti sem sem pri 10C na mokri cesti avto lahko vozil kot z letnimi, bil sem zelo presene?en kako te nokian gume dr?ijo ko pra***, trde v iber z letnim profilom in lamelam...
No ali temu botruje dejstvo, da imajo oznako M+S ALL WEATHER PLUS
, offers the best performance in every season. The asymmetrical inside-out tread pattern allows our engineers to design different areas of the tread to focus on the different driving conditions you will encounter throughout the year. So while seasons may change, your choice of all-weather tires remains the same: Nokian WR G2.
The shape and siping of the outer shoulder make the tire easy to handle and stable to drive on all surfaces, even at high speeds, while the inner shoulder ensures superb grip in winter conditions.
Hudo hudo dobra gume sedajle v jesensko-zimskem ?asu, ?akam na sneg za zimski test - ampak vsi vemo da so zimske razmere parkrat na leto, tako da mam nevedo? kaj sem kupil velk zegn.
Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ??
Hvala
Ni? panike, meni se je to ve?krat pri?galo, pol pa ko ugasne? pa ponovno v?ge? pa je vse OK.
Aja preden zakurbla? avto, po?akaj par sekund ve?, ko ma? kontakt, da elektronika v miru pre?ekira sistem..
P.S. Avto na sliki v avtonetu ima pomojem KSENON lu?i.
Nope, manjka pranje ?arometov.... Sicer pa so ksenonke pri teh mazdah kr neki, vidi se ne n? bolj?e,samo bog ne daj da ti crkne, ker mora? menjat komplet, sicer pa je blo ?e dost debate na to temo...
saj vse le ni tko hudo glede ?estice kot se ti zdi, v?asih pa? preve? jamramo..
Mislim da nas je veliko, ki smo zelo zadovoljni z avtom, gotovo pa so tudi dolo?eni problemi, ampak ne taki, da bi obupali...
Pojdi probat eno peljat,pa ti bo takoj jasno, zakaj nas je tolko....
Ja pri 120.000 Km je veliki servis, ki stane celega jur?ka ?, zato jih je takih najve?...Sicer pa bi jaz kupoval od prvega lastnika SLO porekla,vsekakor pa si vzemi ?as, pa si jih oglej ?imve? pa primerjaj, bo? hitro ugotovil razlike...
Jap, so res majstri ni kaj! Saj glavni mehanik je ok, vse ostalo je pa mimo, tko da mene ne vidjo ve?! Po moje je najbolj?, da se obrne? na Zvezo potro?nikov mislim, da ti bodo vse re?li!
A slu?ajno ni tako? S tem da tukaj mo?nej?i ni tisti z ve?jim topom, ampak tisti z ve? ???. Tistim vprid gre sodstvo, davkarija, kupijo si vse od politikov naprej, da ne govorim naprej.
Ve? odgovorov pa podam malo kasneje.
Pa ja, to je bistvo dana?nje dru?be, ?e je lahko Bav?ar, ?rot & Co iz NI? postal multi tralala, zakaj si jaz ne bi prvo??u dr?ave z par litri cvi?ka namesto dizla, pa res ne vem...
Pet stopenjski pa vsaka brzina ma medbrzino se lahko re?e da jih ima kar 10. Pa letos sem ugotovil, da in to samo na klancu navzdol sam zbija brzine navzdol oz. da bremza ma?ina. Jaz ne grem ve? dol z avtomatika
To ti verjamem, je res enkratna zadeva tak menjalnik, samo kolko zdr?i, je vpra?aj.....
Menda ima edino MB tko pogruntane, da brez problemov zdr?ijo 500kKM....
Sej se heca? a ne? Avtomobil je samo gre?ni kozel v tej zgodbi in blazno primeren, da se njihove lastnike cuza na ra?un ekologije in pobiranja davkov glede na izpust CO2.
Dele? CO2, ki ga pridela ?lovek je ?e tako velikostnega reda 2-3% vseh emisij CO2 v naravi, avtomobili pa v vsej tej sliki prispevajo le okoli 10%. In ?e zmanj?amo izpuste CO2 pri avtih za tretjino to pomeni v globalnem smislu manj kot en promil. In tisti, ki danes misli, da bo en promil re?il svet je pa res tr?en v glavo.
Dejte se prosim zavedat, da tole "dilanje" z CO2 je en sam biznis tako kot je napihovanje in delanje panike glede pti?je pa pra?i?je gripe pa SARS pa ne vem ?esa ?e. Prodat je treba in velike ribe morajo zaslu?it, nas male pa ocurit do spodnjih gat.
Tudi tako opevani Al Gore je le v slu?bi profita in lastne samopromocije, tako da please dejmo mal razmi?ljat z lastno glavo in malce se u?it iz zgodovine ter se vpra?at zakaj je bilo v ?asih vikin?kega naseljevanja Grenlandije tam vse zeleno in plodno in so celo v Angliji gojili vinsko trto. A so se res v srednjem veku tud tolk vozili z avti in je industrija tako svinjala ozra?je, da se je tako ogrelo zaradi toplogrednih plinov?
A ne bi bilo vseeno malo bolj logi?no se vpra?at, kaj povzro?a cikli?ni dvig temperatur in da verjetno je tukaj najve?ji faktor na?e preljubo sonce, ki nam daje tako ?ivljenje in energijo kot nam spreminja tudi podnebje. Pa ?e se na glavo postavmo ne bomo uspeli zmanj?ati vplivov sonca pa tudi ne vem zakaj bi jih, ?e je to naravni cikel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hm , ne vem no, jaz kupujem gume samo na -gume direkt -po netu, pa ni nobenih te?av... Ne vem pa , ?e je Ebay cenej..seveda govorim o novih gumah!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani