Skoči na vsebino
Elektronska servisna knjiga
Napisano

Katjaa se pravi je lahko tisti ki jo je v SLO pripeljal vrtel kilometre in avto v ITA ni bil servisiran na poobla??encu. Jest nebi vzel. sploh ?e zato, ker se prodaja toliko pleha da res ?e lahko izbere? to?no tisto kar ?eli?.

Probajte res tole poklicati http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8601069&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD180%20GTA%20Navig...    men je top avto, sploh ?e je vse ok, sam barva mi ni :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektronska servisna knjiga
Napisano

Okoli te ho?ejo prinesti, Mazda ima elektornsko servisno knjigo povezano s celim svetom, tako da verjetno so vrteli kilometre ali pa avto ni bil servisiran na poobla??enem, vseeno pa lahko vzame? VIN ?tevilko in gre? na poobla??en mazda servis, da? za kavico za tako lepo uslugo in ti bodo izpisali servise na A4 listu, klasi?ne servisne knjige pa ne uporabljajo ve?, potem bo? pa videla ?e so bili servisi redno opravljeni in ?e kilometri ?timajo. Kolk jih ka?e avto, magi?nih 125.000-135.000 nekje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 Sport Combi CD180
Napisano

Uff tale je tudi meni padla v o?i na avto netu...taprava oprema (to pomeni vsa mo?na), taprav motor, lep avto....sam ta faking rjava barva...pa kje je to najdu...druga?e pa ?e je vse ok z avtom, preveri? lepo po vin cifri na uradnem servisu, zna biti dober nakup.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hehe....?ibedah je itak malenskot :) sem ga ?e imel...pa tudi ?e ga nebi ker je kr neki ta zadeva :) Je pa cena lu?tna....zelo dobro opremljen avto z lih prav konji...sam ?e je vse ok z makino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hahaha...sam to bi pa moralo biti pa res fajn izven kontrole da bi moral cel avto kemi?no spucat zaradi tega. Mogo?e je pa to potrebno urediti po dolo?eni frekvenci obiskov hahaha.

?i??enje traja cel dan, pripeljal ob 08:00 dobim ga pa ob 18:00. Mi bodo pa tukaj zrihtal http://www.avtostop.si/index.html   , sem ga ?e nekajkrat peljal da ga ro?no spucajo zunaj in notri posesajo + ?ipe pa je bila cena 10 eur.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem Mazda3 Sport 2.0i GTA
Napisano

Sam sem imel to misel v smeri da bi se sedaj odlo?il zamenjati avto, ker sem pa? gta-jke naveli?an...ampak glede na to da je avto totalno neproblemati?en in ga potem prodajati....nima smisla. Ti si imel ?ist drua?no situacijo....ko se pa mudi oz. mora ?lovek avto prodati potem ni druge izbire. Bi pa po delih verjetno nakonc res ve? dobil zanjo,hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko da z njo ni ni? narobe, samo teli avti nimajo cene in tudi povpra?evanja ni....uklopko jo  ?e tretjino pod to ceno prodajal da je ?la, pa tudi z njegovo ni bilo popolnoma ni? narobe. Lahko pa lastnik vsake toliko ?asa malo sproba koliko je zanimanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ta se prodaja ?e dolgo ?asa, vsake toliko se pojavi na avto.netu. Kontaktiraj uporabnika Uklopko ?e svoje rde?e petarde ?e ni prodal.

Druga?e je pa GTA trojka ?ist kul, dobro gre, ni? ne nagaja, samo redni servisi, jest imam svojo ?e 6 let in sem zadovoljen, sicer bi menjal sedaj po tolkem ?asu za kaj mo?nej?ega ampak glede je cena ?e tako padla da jo je ?koda prodati in jo pa? furam ?e naprej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Al pa tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8554180&show=1&avto=Mercedes-Benz%20SL-Razred%20SL%20500%20Avt.%20AMG%20...     .....?e se s tem pripelje? kam bodo mislili da si tajkun :) Odli?en primer kako avto ki je stal ohohoho totalno zgubi na ceni. ?e bi imel se ?as za mej?ken preseravat in nekaj denarja na strani, bi ga lepo imel kot second car in u?ival tako v udobju kot v zvoku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Verjetno res ja....samo za na?e ceste in 4x4 je tud ta ?isto dovolj. Ne vem, ?e primerjam ceno z navadno http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6667673&show=1&avto=Subaru%20Impreza%20WAGON%202.0%20AUTOMATIC%20SAMO%20... sploh ni za razmi?ljat. Sej podobno je po?asi opaziti tudi pri ostlih znamkah, tudi pri mazdah....je moja 2.0 GTA ?e manj vredna kot 1.6 pa tud ?e je bolj zjahana kot moja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.