Xenon kit lahko ful slepi...tak da o tem nebi. Tut sam imam tisti bogih 150? za kvaliteten HID kit, pa ga ne bom nikoli montiral. ?e dodamo ?e zbledela stekla, ki mo?no razpr?ijo to svetlobo...ne bi o tem, ker mam pun q...ac teh tipov s HIDom. Sploh ?e ma nalo?en avto pa mu vse sveti po svoje...
Kar se ti?e gum pa je tut tak. Tudi ?e bi bili standardi, bi ?e vedno obstajale nadstandardne gume, bolj?ega cenovnega razreda, kar pomeni da ne more? izena?it tega. Tak da pride vseeno do bistvenih razlik. Ne bi kaj dosti s tem dosegel.
Yavarje, ti pa ?e bo? jo v dele dal, se pa javi za kako stvarco (kolektor, carpc al pa kei druga)...
Ujej...ne ?e ti! fuuuck prokleti debili na cestah...
Ja avto na prvi pogled ne tak fejst, ko pa za?ne? se?tevat je pa kar dosti delov za zamenjat verjetn. Pa ?e vlka vrjetnost je, da je avto stisnjen, kot si rekel. Tak da isti bo te?ko, kot je bil
mal za orientacijo...tole sem gledo. MPSke ni blo zraven...zmotu sem se
Sicer pa je Ford Focus RS kralj med temi GTji. Celo Subaru Imprezo WRX STI je nascal 1 sek na krogu dolzine cca 1minuto. In to z 60 konji manj in s samo dvokolesnim pogonom (s ?pero).
Ja fantje, je treba imet dobro karoserijo, posebno podvozje (ne pa sam drugih amortizerjev), bremze itd...
Ve?oktanski bencin je tudi odvisen od elektronike in njene nastavitve (v?ig in podobno). Do neke meje je navaden ECU sposoben delati korekture, ampak tudi ne kaj dosti - glede na to da lamba dosti ?asa sploh ne dela.
Aftermarket ECUji itak majo ponavad dve mape ali ve?. Tak da ko natanka? 110 oktanski bencin s stikalom preklopi? mapo brizganja bencina in v?iga. Kot ma to megasquirt
Sam ?e zelo dolgo tankam OMV 100, ?e pa ga ni blizu pa MOL in AGIP. Mislim, da ni neke vlke razlike, samo Petrola se je treba izogibat.
EGR je tisti ventil, na katerega pride cevka (fi cca. 1cm) iz izpu?nega kolektorja - kovinska. Tak ventil je samo eden in ga ni problem najti. Nekateri ga odstranjujejo.
Gre se za idejo, da se dolo?en del izpu?nih plinov vrne v sesalni kolektor in s tem zmanj?a emisije. Odve?na te?a ?e mene vpra?ate
Tole se mi zdi da si na?el motor?ek prostega teka. Nisem pa ziher, ker 4cly ?e dolg nisem videl oz. ?raufal
...bi pa rad opozoril vse, da verjetno avtorji no?ejo ustavri neke hi-tech popolne oddaje, ampak najverjetneje nek avtomobilski cosmopolitan al pa men's health - mal pa?e za o?i, mal mozak na pa?o itd... Tako, da bi morali mogo?e oddajo gledati s tega vidika. Verjemite, da ?e bi hoteli narediti dobro oddajo, bi jo naredili. Sam bi mogo?e predlagal malo ve? heca in dinami?nosti v oddaji.
Druga?e se pa morate tudi zavedati "biznisa" podobnih oddaj, da se testi v?asih tudi pla?ujejo s strani proizvajalcev oz. prodajalcev itd...
Ne gledat vse tak plitko.
Morem pa pohvalit kamero in James Bond type sliko - je kr primerna - katerikoli efekt pa? ?e uporabljate.
avto je pa reeees ohranjen. Mislim, da ?e bi iskal tak?en ali podoben avto eno leto, ga ne bi na?el. Sem imel pa res sre?o, da sem glih uletel. Hec je, da ni prakti?no nobene rje. In pa tudi nobenega denarja, preden ga lahko za?ne? dnevno vozit, ker je vse u?timano.
Mx-3 bom poslikal ter objavil samo na mazda forumu, da se prodaja. Cene neke nimam. ?e bo kdo dal pametno ponudbo, se bo prodala. ?e ne, pa bo iz nje najverjetneje nastal orng projekt. Avto ni tak hudo razbit, ampak ?e ga gre jaz popravljat, bom to delal skupaj s peskanjem podvozja ter novimi pu?ami rok, motorja itd...Tak ko se spodobi za podoben avto.
Avto je za ta letnik ko nov. Ima realnih 220tkm, puno opremo, notranjost kot nova, vsa elektrika DELA - vklju?no s KLIMO pri 200tkm menjani jermeni itd...
Imela ga je ?enska v Nazarjih kako leto pa pol, prej pa njen sosed 10 let. In to se avtu res vidi (matr sem se po tleh metal pa celga 3x okol obrnal). Rje prakti?no nobene, pogon komplet nemasten, bremzvodi ko novi - ?e gibljive cevi so ko nove. Res u nulo avtek.
Edin praskice in udrtinice ma - manj?e. Ampak glavno da ni bil ?trihan. Pelje se tut u nulo. Prtisno ga pa ?e nisem da bi sprobo kak to gre. Bremze delujejo u nulo. 110 kW
Ni glih mazda, je pa najbolj ql oldschool japonc. Matr to je TANK od avta, ne pa golf II
Sej ?e bo vse ?lo po planih, potem bo sedaj dobila eibache, totalno obnovljeno podvozje (peskano) z novimi poly pu?ami itd...ter seveda odbija?e, pragove itd...?e...
To je tut men fora. Men je sprva bla totalno nelogi?na nesre?a. Videl sem jo zadnji trenutek, tako da ?e bremzat nisem mogu.
Ko sem jaz speljal na kri?i??u sem ?e neki radio ?toral, ko se je zelena pr?gala. Potem speljem, ko ho?em dat v drugo, evo ti ?ensko pred mano! Bang! Pa me zasu?e skor za 90, ona pa leti na bok. Grozno u pm!
Ampak glede na to, da je preletela z leve, je ?enska mela ful dolgo pot ?ez samo kri?i??e. ?e vzamemo, da sem jaz ob trku vozu okol 30-40, in sem pospe?eval je moja povpre?na hitrost max. 20kmh. Njena pot od za?etka kri?i??a (recimo od njenega semaforja) je pa pribli?no enkrat dalj?a od moje do mesta tr?enja. Glede na to, da je vozla min. 60kmh tudi to dejstvo pove, da ko sem speljal, je ni BILO NIKJER V KRI?I??U! ?e zdale? ne. Totalni kamikazi. In ?enska tut ni mogla rde?e lovit, ampak je pomoje mogla zasanjano pelat in spregledat semafor. Ker se ni zajebala samo za 1 ali 2 sec.
Poleg tega mislim, da ni bila pripasana - avto je letel na bok, pa niti en airbag ni ven sko?u. Ona pa cela potol?ena - mislim, da jo je razmetal, ker ni bila pripasana.
Hec pa je, ker se vidi, kako malo hitrost sem imel - C3 ni ni? razbit in tudi moj avto ni "skup" zmu?kan, ampak ga je ?enska zahaklala z avtom in ga zasukala. Tako so vsi kolesi na svojem mestu, tista dva kraka, sta pa na mestu naprej od amortizerjev "zalomljena" in potem zvita v desno za ene 20-30cm. Tako da avto dejansko ni zmu?kan (?eprav zgleda) ampak je mu?kan od tega ko je cela sprednja vezna zamaknjena za ene 30cm.
Vsaj kapo dol policistom, ki so bili res vredu, ni? ?iv?ni, ni? obsojali itd... Res jim kapo dol. Kot tudi re?evalcem in gasilcem ki so se odzvali mislim da v 3-4 min!
?e bi vsaj malo poznali zakone fizike in radioaktivnosti bi pocrkali od smeha. Dobesedno ?e bolj pa se ?udim odkod tako "pametnemu" folku denar za tak?ne avtomobile. ?lovek naj bi moral biti pameten, da zalu?i dostojen denar, ali ne?
en dober AR pa zvo?nike za za?etek. ?e ti ni dovolj, doda? oja?evalec - sam more? prej kupit dovolj kvalitetne zvo?nike da bodo sprejele oja?. Pa naredi? panele...20cm recimo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Xenon kit lahko ful slepi...tak da o tem nebi. Tut sam imam tisti bogih 150? za kvaliteten HID kit, pa ga ne bom nikoli montiral. ?e dodamo ?e zbledela stekla, ki mo?no razpr?ijo to svetlobo...ne bi o tem, ker mam pun q...ac teh tipov s HIDom. Sploh ?e ma nalo?en avto pa mu vse sveti po svoje...
Kar se ti?e gum pa je tut tak. Tudi ?e bi bili standardi, bi ?e vedno obstajale nadstandardne gume, bolj?ega cenovnega razreda, kar pomeni da ne more? izena?it tega. Tak da pride vseeno do bistvenih razlik. Ne bi kaj dosti s tem dosegel.
Yavarje, ti pa ?e bo? jo v dele dal, se pa javi za kako stvarco (kolektor, carpc al pa kei druga)...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani