Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Bobi, ?elim ti dobro realizacijo - v kakr?nem koli ?e pomenu te besede (upam da tvoja tega foruma ne ?ita)! :P:vesel:

:P ze ve za moje nacrte,pa neke cudne besede letijo iz njenih ust <_<

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Bobi, ceno vsaj na Jur?ka zbij, ?e ne ?e ve?, razen ?e je tale Natalija dobra ma?ka, pol se ?e kej druga?e zmeni! :P:ljubezen:

po telefonu ma lepi glas pa avto je zdaj v moravcah malo vlece ze po prekmursko mislim da bo kar lusna deklina :ljubezen:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
:bravo: spodnji link v6 motorov ko smetja pa integrinih pa nissanovih itd pri nas pa ko se kaj pojavi je zlata roba in draga tam pa to vun mecejo in se mocnejse vgrajujejo :vskalo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Adijo mazda :(
Napisano
:bravo: glavno da ste vsi ok,mala nepazljivost in je sranje,mazdica pa je nazalost totalka ceprav bi marsikateri to popravljal

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

jst imam Tole men so konc hude :bravo:

pomoje res nekaj v tem smislu pa?e na rde?ko F-ko.

:bravo: ja vem kake so meni so ble zakon zato jih mas zaj gor in to skoraj zastonj se zaj mi zal da sem dal felne poleg pac tak je :cheers:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 ( klima)
Napisano
:bravo: ce je vse tak pusceno kot pri f-ki pol ni problem prestavit iz avta v avto,ce mas cas prid do mene da pogledama kak mas motorni prostor naret da vidima ce bi se dalo od moje montirat

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 ( klima)
Napisano

Nih?e ni? ne ve?

<_< pocakaj se malo pripelam to soboto mazdo 626 let.93 domu za dele ampak motor je 2.5 v6 klima dela brezhibno ce bi mogoce kaj pasalo sicer tezko verjetno ampak za pogledat je

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni

Pribli?uje se zima in z njo tudi sneg, ki je kar pogost v na?ih krajih :(

Sedaj imam svojo Mazdico spu??eno z vzmetmi Eibach (-30 mm) (10 cm od tal) :P

Objavljena slika

Prej pa je bila tak?na

Objavljena slika

Zna?el sem se pred dilemo kaj narediti :huh:

Zanima me va?e mnenje ali naj jo dvignem ali pustim tako kot je?

Za mnenja ?e vnaprej hvala.

:D ni panike dokler nimas na avtu kakih spojlerjev gre pozimi brez problema ne glede kolko je avto spuscen

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ma ja dost je 6 let u?ivanja z raketico....Treba nekaj bolj dru?inskega vzet :) ?ena ho?e nekaj velikega :P

:D saj v bistvu je kar druzinski je kar prostoren proti drugim avtom jaz sem ga prodal samo zaradi porabe ker se zaj res vozim nonstop pa vsaki dan na siht in audi tak lepo dela pa se divjam nene vec me zvok ne prisili ni pravi in zato pogresam sestaka in ko bodo finance dopuscale si bom eniga nazaj kupo samo za duso da se bom za vikende vozo pa kako srecanje

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

Ker ne mislim met problemov s policaji sm se dokon?no odlo?u opustit projekt 323C, tut father se je omeh?al in kon?no dovoli domu prpelat drug avto :punk:

:D smo ze dolgo pravli da se ne splaca ker je prevec dela ze s samim avtom kaj sele hmologacijo ki je ti verjetno tak nebi dobo al pa ce bi ogromno placal lpp-ju ali rti-ju za njihov pregled samo to bi bla pol trikratna vrednost tvoje c-jke

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TUV certifikat za spoiler
Napisano

Hja, po liniji zakona vsaka predelava tovarni?kega avta zahteva homologo - a ni tako :ne vem:

:D ja samo tu ne rabis pri tem spojlerju tudi tiste ki ga majo nimajo vpisaniga pri teh zadnjih kuferamskih spojlerjih ne rabis homologacije ta pa ce gre za mazdo 6,3,323 in bilo kero ene majo spojler ene pa ne tovarnisko pa ni nikjer vpisan povem iz prve roke ker kolko sn jaz na homologacije hodo z mojimi avti ni doben na forumu hodo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TUV certifikat za spoiler
Napisano

Pozdravljeni

Ker me ?e nekaj ?asa dr?i da bi dal na 6-ko zadnji spoiler imam sedaj vpra?anje kako je s homologacijo le tega.

Prosil bi vse ki ste montirali spoilerje na svoje mazde, kak?na je bila situacija s homologacijo.

Ko sem malo okoli brskal so imele nekatere MPS-ke, tak?en spoiler ?e serjisko.

:D ne rabis homologacije za ta spojler

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.