da se ga napihne s puhalomin (puhalo ni vklju?eno v ceno)., , ki ga priklju?imo na 12V priklju?ek v avtomobilu
drobni tisk, pa zanima me kdo bo v dezju imel odprto ?ipo ali vrata da to napihne...
Vseeno ?e si ti na cesti ali v slu?bi se prej vsuje do konca preden tio tole odpakira?, kaj ?ele napihne?, da pa bi vsak dan preventivno napihoval, spu??al...hvala lepa
Pa ne pozabimo da takrat piha ko hudi?. kdo to gor dr?i?
Sam pa sem tudi mnenja da ni vredno tvegati bu?k ali celo pretresa za en blesav pleh.
se strinjam..
sicer pa je vpra?anje, kako je potem s spu??anjem zraka iz tega.. ?e je to tako, kot z vsemi napihljivimi zadevami, je pol to beda.. ?e posebej, ?e takrat de?uje, ko mora? to pospravit..
A dajo zraven tud kompresor, drugac duso spustis...:)
Boss ti loh das pa crve za v bazen...
Sicer zgleda ta zadeva u?inkovita ?e ni pretanka, da je to?a ne preluknja, sam ?e ho?e? to dat hiter gor pa res rabi? kak kompresor--- kok pa bi naj to stalo?
ma mene tudi jebe ta to?a, sam kaj naj, ko strehe ni, v ta razna pregrinjala pa mo?no dvomim in ?e nikjer nisem zasledil, da bi bila dejansko u?inkovita.. do tega pa mi ni, da tja vrgel 150? pa potem mel ?e kljub temu razbit avto..
saj, jaz sem svojga dal na cenitev ?e (na sre?o ni tok fejst), sam bom ?e po?akal s popravilom ?e za kak mesec, da ?e ne bo kaka nova runda..
Saj, v Sloveniji se vinjetni sistem ne izzide samo zarad tega, ko se vsi projekti (gradnja/popravila cest) v Sloveniji prepla?ajo za ene 10x... in valda pol ko postavimo take cene, valda da boli EU, ko jim ni jasno, zakaj rabimo tolk denarja...
Men se vinjete dopadejo, edin cestninske ?e je treba odstranit pa bo.. Kot edina alternativa se mi zdi ABC, VSEKAKOR SEM PA PROTI KAKR?NEMU KOLI SATELITSKEMU CESTINJENJU!!!
Jaz pa mislim da v ve?ini primerov jih ni ?ez tovarni?ko dizajnirane alu felge. Tudi prodat jih ni problem, ker original je le original. Tam ni nobenega dvoma o kvaliteti, dimenzijah, ET...
Seveda se tudi med originali najdejo take cvetke, zaradi katerih ti avto lahko postane antipati?en. Ponavadi prodajalci v katalogih prika?ejo, tisto, kar na avtu najbolj sede, z vsemi spojlerji....in tisto je res v?e?no.
Samo kaj, ko so to ponavadi modeli iz vrha cenovne ponudbe in si jih vsi ne morejo ali no?ejo privo??iti, tako da jih je malo na trgu.
Bil v?eraj pri La?i?u v Bre?icah in kupil kar tisto, na kar sem navajen - potenca RE50. Je to edina guma, ki mi do sedaj ni postala jaj?asta ali tresla ob zaviranju. Ker je bilo potrebno nakup potem nazaj grede tudi zaliti (da gume bolje dr?ijo) smo zavili k Majsu in o?tir se je pohvalil, da je pri La?i?u dobil 17 colske gume za samo 50?, da sicer ne ve imena proizvajalca, so pa neke kitajske.
Lp M
koliko km pa lahko naredi? s potenco pribli?no? (govorim o normalni vo?nji brez cviljena ob speljevanju ter zaviranju s pu??anjem ?pur itd.)
Tisti ki veste nem?ko ni panike, za ostale pa: Na teh testih so Pirellijeve gume dosegale zelo razli?ne rezultate -predvsem na mokrem- zato so vzeli te gume malo bolj pod drobnogled, pri ?emer so ugotovili, da so v normalni prodaji kupili gume za prvo vgradnjo za Forda, kar je razvidno iz dodatne ?rke F na sami gumi.. Zato so se na podlagi tega, 1.ker gume niso dajale enakih rezultatvo + 2.zaradi tega, ker to ni dopusno, da se te gume dobijo v normalni prodaji, saj ?e njihovi strokovnjaki tega pri nakupu niso opazili, kako bi naj potem navadni kupci to ugotovili, odlo?ili, da testov ne objavili in od Pirellija zahtevali, da naj ta problem re?ijo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zame je ta test razdalje le nepotrebno tro?enje barve..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani