Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Mare, mam kolega, ki je leer maher, pa ima neverjetno nizko porabo (zgleda bo neki na tem), vsaj glede na enga druzga z istim avtom, pa tut un ni lih "pritiska?" :P

No ampak zdej kok bolj pa trpijo zavore pa je drugo, medtem ko sklopka in menjalnik pa sta sigurno na bolj?em! :ne vem:

P.S. - Ti bi mogo?e s tak?no vo?njo pr?ou na 11.57 tko da se ti ne spla?a! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 & Toyota Auris
Napisano

Format - mislim,da ?e ti "konja?a" od 1.4 motorjev ustreza, pol pa? primerji 1.4 in 1.6 in ?e te 1.6 ne navdu?i, seveda vzame? 1.4, pri katerem bo po vsej verjetnosti tudi poraba ni?ja. Kolkor vidim si zelo var?en voznik, kar pomeni, da rde?ega polja tvoj avto ni videl nikoli! :danzoman:

Glede trgovca oz. prodajalca, pa se jaz niti ne bi preve? z njim ukvarjal, gre? pa? v sosednji ve?ji kraj, npr. v LJ regiji imamo Toyota Lov?e, pa Toyota Center, pa ?e kaj bi se na?lo, skratka jaz sigurno ne bi tja rinil, kjer nikakor ne odstopajo in pri katerih ni kupec - kralj! :P

Je pa stvar taka, da glede na to, da si vpra?al za mnenje med Mazda?i, si dobil ?e precej objektivno mnenje glede nakupa, ne pa zgolj dviganje v vi?ave lastne znamke, ter teptanje konkuren?ne! :ouje:

P.S. - Boss, se zelo strinjam s tvojim predlogom, a naj pa? vsak vozi kar mu ustreza najbolj! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pr men pa Selika 6,37, tko da ?e zmer ne vem al mam dizla al ne, bom pa kmalu imel Toyotinga "veliko" ve? kot dizla, pa me pol zanima kako bo! :P:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mogo?e bi loh tut u jamralnik kej napisu na to temo! <_<:P

Zadnjih 5 tankov mam porabo od 9.18 pa do 10,46, kar je lep dose?k za 115 KM! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

Boss - jz sam upam da nima? z ZM posla, ker lih u?eri sm enga povo?enga ma?ka zadel na cesti, pa mi je polomu poliestrsko dekoracijo spredi :P , no pa se v tem primeru ma?ka smatra za divjad in mam to zavarovano, pa grem potem pa? uveljavljat ?kodo. Pa mi un cenilc takoj za?ne te?it, da to pa ni original, da to zdej bi mogu met dodatno zavarovan, kot dodatno opremo ?zmeden?:whatever: , pol ko sem klicu polcaje, da oni ne bi smeli odstopit od ogleda, ampak bi mogl celga boga nardit tam na licu mesta itd. Skratka vidm da se bomo ?e fajn "bodli" da bom pr?u do svoje pravico, proklet Maribor, zgleda so res ena goveda tam. :ph34r:

Se pa spomnem, da si enkrat omenju, da so ti ?e v preteklosti zrihtal deljeno krivdo, to ti taisti majstri, mamujimjebm! sramezljiv

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pok in ogenj iz auspuha
Napisano

Stepski volk, pa ne tega delat! <_<:hohoho:

Se povsem strinjam z Bossom, zakaj le ti ?e to nucat! :whatever:

No to je samo moje mnenje, oz. predlog. Men se je tisto pokanje zdel katastrofa, zvok je bil lih tak kot da en z otro?ko pi?tolco strelja! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Joj, pa res, no vrjetn ni ve? v tok ok stanju kot je ?la od mene. :whatever:B)

Iz boka mi ?e nakak ok zgleda s temi feltnami (ne vem pa kaj za enga vraga ma nad bo?nim ?migavcem) :ne vem: , un "tapravi" odbija? so pa vrjetno ?e polomil na prafaktorje, da je zdej kr zimski gor! <_<:(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jz pa mam zadn tank n Mazdi porabo 10,46, kar je odraz da je blo velik AC, kjer se je nekaj nad omejitvijo vozil (cca. ene 160)! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Simon, pol ne rab? BC-ja :P Na kok decimalk pa se loh opredeli? "na u?" :blink::D

Jz mislm, da je zlo te?ko sam po cagarju govorit kok ti je popiu, sam se vedno zmotm usaj za kake dva litra (pr recmo razdobju celga tanka), sicer pa, loh da ma kdo kak vi?ji dar! :ne vem: :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Totajota: 7.15

Mazdovje: 7.29

Sem pa Tojoto u?er tanku, Mezga oz. mulo pa dans, tko da ?e dobr d so finance zlo na nivoju, drga? bi bla ?e kr orng kriza, na dva konca dnar metat! :o:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.