Skoči na vsebino
Mazda 3 2004 Kabel za info/radio display
Napisano

Oj, lahko poves kaj vec kasno mazdo 3 si kupil? Drugace pa je komplet display za potovalni racunalnik vezan preko radia. Daj ka?no slikco gor za la?jo predstavo kaj to?no fali.

Oj, lahko poves kaj vec kasno mazdo 3 si kupil? Drugace pa je komplet display za potovalni racunalnik vezan preko radia. Daj ka?no slikco gor za la?jo predstavo kaj to?no fali.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kje je pa to zraslo ...da je zadnji pogon  toliko slab?i od sprednjega v snegu?  Kamena doba je mimo  zadaj pogon  in ma?ina spredaj pa ostane? v snegu!!!!!  Ljudje s fi?kom ,ali  hro??em se niso prito?evali  nad zadnjim pogonom seveda motor zadaj )   te?a na pogonskih kolesih.....!

zdaj pa je itak pri novih avtih te?a razporejena   ?e ma? zadaj pogon na 50 :50 v grobem ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

?ak zelo sem zmeden.....a potem moram kupit novo vinjeto  al ne !?

hahahahahahahahahah

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

ubistvu je niti ne odlima? iz folije, le tiste ?rte zadaj zbri?e?, odre?e? odrezek  nama?e? z labelo in pok na ?ajbo.....

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes spral nekaj lete?e rjavine z avta. Na?prica? ?istilo po nekaj min.kemija naredi svoje avto zakrvavi he hein spere?. Ponovi? vajo....ob 1x ne gre vse dol ampak po 2.uporabi je pa o?itna razlika. Ko pa ke bil avzo ?ist pa sem nalimal ?e nalepko....ne morem si pomagat. Ha ha

post-363-0-55338300-1541010214_thumb.jpgpost-363-0-97903400-1541010317_thumb.jpgpost-363-0-13195800-1541010403_thumb.jpg

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

napake mazda 6 2012
Napisano

Kje pa to pogledas.....js tud vedu pa aplikacija torq

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

napake mazda 6 2012
Napisano

Sam bi se anajbolj bal edino zapacane mre?ice v karterju.....ker drzga?e je potem generalna motorja draga.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A nebi potem morda raje posegel po enoprostorcu...zaradinlazje mobilnosti potnikov?.sam za info.mazda 5 ima tudi 2.0 in 6 prestav

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ta je lepa sem jo tudi gledal za nakup samo benz no go pri meni ....prevec km.

Je pa lepa in ze napedenana. Vzges in peljes

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Saj ves da prostore najbolje prelufta? ?e naredi? prepih.....?e posebaj ?e se kadi v njem. Ha ha

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Ha ha vozil se je kot dizel.....itaq...lepa je. Le pejdi jo pogledat...samo da ti jo mala ne zapleni

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna Nedelja
Napisano

To pa se kar na vodstvo kluba obrni in seveda promocijski materjal po promocijski ceni

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna Nedelja
Napisano

ha kje pa je   predstavnica mokrih maj?k?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Webasto ne dela
Napisano

aha   :(   no  glede na to da sem imel v mislih bolj kot ne  plug and play :)  potem ni tako simpl.  torej  naj me zebe  pozimi haha 

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Webasto ne dela
Napisano

da si izposodim temo.  

Na prej?ni mazdi 6  2.0  motorjem sem imel serijsko webasto  in glede na moje hribe in zimske temp. je ta napravca meni na dizlu zelo prav pri?la :) da ni zeblo 

Zdaj imam mazdo  ki ima 2.2 motor in seveda  posledica ?paranja ni ve? webasta notri.   Js bi to mel  :) se je morda kdo lotil  tega (govorim o orig.predgretju ) je to izvedljivo  brez kake predelave? se komu kaj sanja ?

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Ko olja ni vec na ?ipki in se na ovinku pri?ge lu?ka za olje je ?ele panika,ta nivo pa je ?isto ok. Druga? pa brez panike na ?ipki med min in max oznako je 0,5 litra in ce je na min.pomeni da ga imas v motorju ?e vedno vsaj 3,2 litra :-P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zra?unaj... vsak ?tevc +5KM

to?no tolk ja   +2   :P  vsaj toliko je na valjih pokazal neko? .

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sam res ker bumbar je te ?tevce tla?il  not....za teh ubogih 170 HP   ....mogo?e je imel preve? ?asa v tistem ?asu :)  me pa zanima ?e ?e   v ve?ernih urah se vidi kaka iskra ki prileti skozi rohr zadej ven :)

Meni top avto ever  ...za 1x kar sem jih imel haha

je pa lepo da ?e vedno dela in da je kupec zadovoljen z avtom.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Ne skrbi, ni panike. Si ?e vedno bolj?i kot klopko....njegova kamera je bila ?e v Rovinju, Zagrebu, o?itno bo obiskala tudi Benetke in Torino  :D  :D  :D

:)  

men ni sme?n sploh ha ha 

tok blizu pa tok narazen fakkk.....sram me je res 

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.