Oj, lahko poves kaj vec kasno mazdo 3 si kupil? Drugace pa je komplet display za potovalni racunalnik vezan preko radia. Daj ka?no slikco gor za la?jo predstavo kaj to?no fali.
Oj, lahko poves kaj vec kasno mazdo 3 si kupil? Drugace pa je komplet display za potovalni racunalnik vezan preko radia. Daj ka?no slikco gor za la?jo predstavo kaj to?no fali.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Kje je pa to zraslo ...da je zadnji pogon toliko slab?i od sprednjega v snegu? Kamena doba je mimo zadaj pogon in ma?ina spredaj pa ostane? v snegu!!!!! Ljudje s fi?kom ,ali hro??em se niso prito?evali nad zadnjim pogonom seveda motor zadaj ) te?a na pogonskih kolesih.....!
zdaj pa je itak pri novih avtih te?a razporejena ?e ma? zadaj pogon na 50 :50 v grobem
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Danes spral nekaj lete?e rjavine z avta. Na?prica? ?istilo po nekaj min.kemija naredi svoje avto zakrvavi he hein spere?. Ponovi? vajo....ob 1x ne gre vse dol ampak po 2.uporabi je pa o?itna razlika. Ko pa ke bil avzo ?ist pa sem nalimal ?e nalepko....ne morem si pomagat. Ha ha
Na prej?ni mazdi 6 2.0 motorjem sem imel serijsko webasto in glede na moje hribe in zimske temp. je ta napravca meni na dizlu zelo prav pri?la da ni zeblo
Zdaj imam mazdo ki ima 2.2 motor in seveda posledica ?paranja ni ve? webasta notri. Js bi to mel se je morda kdo lotil tega (govorim o orig.predgretju ) je to izvedljivo brez kake predelave? se komu kaj sanja ?
lp
Ko olja ni vec na ?ipki in se na ovinku pri?ge lu?ka za olje je ?ele panika,ta nivo pa je ?isto ok. Druga? pa brez panike na ?ipki med min in max oznako je 0,5 litra in ce je na min.pomeni da ga imas v motorju ?e vedno vsaj 3,2 litra :-P
sam res ker bumbar je te ?tevce tla?il not....za teh ubogih 170 HP ....mogo?e je imel preve? ?asa v tistem ?asu me pa zanima ?e ?e v ve?ernih urah se vidi kaka iskra ki prileti skozi rohr zadej ven
Meni top avto ever ...za 1x kar sem jih imel haha
je pa lepo da ?e vedno dela in da je kupec zadovoljen z avtom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
oo zakon....dobr na?tudiral bravo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani