samo poslu?aj ?e pri dodajanju gasa lepo pridobi obrate in ?e ga nena du?i pri naenkratnemu dodatku gasa potem je vse ok
sicer pa ti rer?em avto gre ko ura meni je slu?il 7 let brez te?av na moturju menjal sem samo sklopko to pa je bila edina ve?ja menjava pri tem avtu (razen potro?nega materijala)
aja ko sem ga prodal je imel 300000 km pa ?e zdaj vedno lafa nekje na primorskem
v akumulatorju je pri?lo do prekinitve medceli?nih vezi se pravi ti je po?ila vez med dvema celicama.A si preveril ?e je akumulator imel dovolj vode ?e ne je tudi to lahko vzrok ker so se plo??e v celici akumulatorja lahko zlepile in so pri?le v stik skozi separator.Na?eloma se pri pri pravilnem vzdr?evanju nebi smelo zgoditi kaj takega v dveh in pol letih vem da meni moj akumulator ?e laufa dobre 4 leta ker to izberem iz datuma kdaj je bil akumulator izdelan.Sicer pa ni hudi? da se v tako veliki seriji izdelanih akumulatorjev nebi na?lo nekaj ki imajo slabo zalite medceli?ne vezi in podobno.Upam da ti bo topla dobro delovala za polnilno napetost pa ti mora altenator v prostem teku ne glede na vklju?ene porabnike zagotavljati polnilno napetost 14 v. Min pa 13.8 ?e je napetost manj?a lahko ima? ?e problem(razen ?e ima? ?kodo) te pa itak nikdar niso polnile dobro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
dars razpustit in razgnat barabe ppohlepne na avtocestah pa sami zastoji polovi?ne zapore ipd...
gremo na?i.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani