Samo je pa res zanimivo, da je pri vseh mazdinih modelih je komentar preglednost nazaj res se ne morejo drugega spomnit za pomanjkljivost, ?e je pa ni kar je res je res
Jao ljudje! A res se niste ugotovil da je SPAN eden vecjih nategovalcev pri nas?
Ja jaz sem to ugotovil ?al malo pozno, pa sem tam kar precej denarja pustil ampak ni? ve?
Symon
Totalno neresno s strani A3M, ja mene si prepri?al tako da pri meni odpade A3M,
bi pa bilo dobro odpreni novo temo kjer bi vodili seznam "firm" in trgovinc katere si ne zaslu?ijo na?ega obiska kaj ?ele na?ega denarja, da ?e mi njih mal
Ja oni so tudi generalni uvoznik in so za to zadol?eni kaj se sicer kasneje dogaja med proizvajalcem in uvoznikom ne vem me pa tudi ne zanima
sdspecy
Ja res je da so me odpikali in izgleda jim je to kar v navadi, sem sicer naredil prvi korak in ko sem pisal sem opazil ?e nekaj ne vem ?e je kdo to ?e opazil, poglejte datum spodaj vglavnem copy- past
Boss & Mikimiska
Ja funkcijo opravljajo oboje feltne ampak ?e da? veliko denarja za to pri?akuje? tudi kvaliteto, kar je pri AEZ verjetno ni in kar je najhuje odnos do stranke, ma imajo nas za dobesedno bebce za mol?enje denarja, tam se ti pa mimo vozijo ta isti z ferariji, SLK-aji....
sicer pri veckrakih felten tak problem pogost, ker jih tezje spucas ampak vseen AEZ je ok firma
odnos spana pa svetoven ni kaj
Ja glede pucanja se strinjam da porabi? mnogo ve? ?asa ampak se spla?a seveda ?e so feltne uredu. Zanimivo da se mi je to zgodilo samo pri AEZ. Glede kvalitete AEZ sem bil jaz tudi prepri?an, da so uredu ker je bila tudi cena uredu.
?pan je pa tudi razred zase, gleda te v o?i in ti ser...
Ni glih dober ob?utek, da se ti to zgodi po dveh letih.
?e ti je Ponudil 20? za njih potem tak ve?, da so vredne ni?. Najbr? bi jih prebarvali in prodali kot bi bile zlate.
?e ti reklamacija ne bo uspela pri njih, pa bo najbr? zalegla na forumu. Ena varianta je, da jih da? nanovo barvat, druga?e pa jih imej za zimske gume, za poletje pa nabavi taprave felege - MAZDINE.
lp
No kaj bom ?e naredi ne vem verjetno pa ne bo ostalo na tem, glede Mazdinih felten sej bi jih mel ker vem da je tam sigurno kvaliteta samo mi nobene ne potegnejo, mi niso preve? v?e?
Seveda sem feltne ?el reklamirat v ?PAN d.o.o. na Brezovici in sem jim povedal da barva pod lakom dobesedno razpada oz. sem rekel "da gnije". Sej so bili zelo vljudni, napisali so zapisnik o reklamaciji in so ?e slikali in da bodo to poslali v AEZ ampak vse v stilu
No tole sem pa dobil po po?ti
Seveda sem ?el nazaj ker sem mislil, da so zamenjali slike, da je kaj narobe. Vse sem ?e enkrat povedal celo Reklamantu kateri je ta zapisnik spesnil, kak?no lu??enje, kak?na fizi?na po?kodba, kot sem prej rekel je odnos bil v stilu . Pa sem mu ?e enkrat feltne in to "AEZ" pokazal pa je gledal in gledal pa je za?el veste tukaj so tri barve, ?rna, srebrva, grafitna... Ja ampak lak, lak je nedotaknjen sem mu razlagal pa je bilo spet:jezicek: Je pogovor nanesel da bi te feltne vzeli v ra?un in je njihov "reklamant" rekel, da bi mi jih vzeli za celih 20 evrov
Najbolj me je pri izboru znerviralo takoj?nje kritiziranje 6-tke, so jo takoj napadli, seveda je napad najbolj?a obramba pa izgovor da je imel prevelike feltna in zato neudoben a golfa so bile same feltne... poden
YavarYe X6V6 moje so?alje in pa ?estitke za nov Avto. Vidim tudi da nisi dolgo "pe?" hodil. Si hitro vse po?timal na koncu bo? moral ?vabotom ?e biti zahvalen
Ja mora? vedeti, da tukaj pri nas delajo te teste predvsem "germanofili" in pa po moje ?e kar eni in isti, ?e ne pa vsaj prena?ajo svoje mnenje svojim naslednikom. Ne morem pa verjeti, da kot slabo lastnost vsem Mazdam pripisujejo slab pogled nazaj???
Moram pa pohvalit Stroker-ja ker ?e ne bi napisal tistih iz?rpnih podatkov (zgoraj) kako se to podre mi ne bi uspelo. Tako da tisti ki se bo spu??al v razstavljanje konzole samo stroker-jeva navodila sprintat se v 6-ko usest in HURA- deluje.
ne vem zakaj ampak jat slik ne vidim evo ?e ena za vsak slu?aj
Boss
Bom videl ?e ne bom kar vse razdrl in namestil kot sem ?e prej omenil stikalo za vklop napajanja za garmina kjer bo stikalo na stalni (+) pa ?e tiste dve ledice moram nekam namestiti se pravi ko bom pri?gal stikalo bo gorela zelena ledica edino tista rumena mi ni ?isto jasna predvidevam pa da je povezana z TMC-jem in spreminja barvo iz rde?e in v zeleno?
Evo odkar sem nazadnje pisal se ni nih?e oglasil in jaz sem svoje ideje za?el uresni?evati in sicer garmin mora biti v predalu in ko ga ne rabi? ga pospravi? in zapre? predal.
Standardni nosilec tega ne omogo?a in zato sledi predelava:
Sedaj se pa lahko spusti toliko da se lahko predal na mazdi komot zapre
Pritrjen nosilec ( trenutno samo prilepljen)
V tem polo?aju se predeal tudi lahko zapre (preverjeno)
Tako zgleda ko je name??en garmin
Zgoraj in spodaj dovolj prostora za vklop in izklop in prostor za kabel
To je pa polo?aj za pospravit in za nemoteno zapiranje pokrova
Obenem pa ostane ?e prostora v predalu za razne drobnarije
Stroker
Sem videl kako si zrihtal svojo 6-ko, ?e mal pa ne bo nobene stvari na netu, da bi jo lahko kupil
vsaka ?AST, ampak zaboga mi povej kako se sname predal ven pa upam, da ni potrebno cele armature jemati dol
Nimam kaj ve? povedati, Boss in YavarYe sta celotno zadevo odli?no razlo?ila.
dravni:
- uporabi nosilec, ne je?ka.
- TMC se nikjer ne pla?uje (recimo, da je tako kot RDS).
- ni mi pa ?isto jasna tista s stalnim tokom, a to misli?, da bi imel ?trom tudi brez klju?a? Zakaj?
- predal pa prevrtaj za napeljavo (prej ga vzemi ven - 2 min. dela, ker ima? takoj za njim in pod njim cevi za zra?nike) in jo spelji znotraj armaturke. Tam pa ima? tudi mno?ico kablov kjer napajalnik lahko zraven "obesi?" (stalna napetost je Battery (+) pri radiju, delovanje le s klju?em na ACC je pri v?igalniku za cigarete in pri radiju...). Pa za drug avto mora? potem poleg nosilca kupit ?e napajalnik.
Stroker
Kak?en nosilec na je?ka si mislil?
Ali ve? kako se predal vzame ven?? :ne vem:
Glede napajanja bi pa jaz dal kar stalno napajanje da baterija ne trpi oz. se stalno ne dofilava. Ko je stalni ?trom bo delal vedno na napajalnik uglavnem v stilu prenosnega ra?unalnika.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo je pa res zanimivo, da je pri vseh mazdinih modelih je komentar preglednost nazaj res se ne morejo drugega spomnit za pomanjkljivost, ?e je pa ni kar je res je res
Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani