Ciko boy 0 Napisano 21. marec, 2007 Izpis naslova pesmi Napisano 21. marec, 2007 ja to je pa ?ist na izi ko snema? CD za vsako pesem napi?i naslov in izvajalca v nero-tu pol pa bo original CD-ji pa ne vem ?e ?e imajo to ponavadi res samo napi?e track1,track2... VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 18. marec, 2007 Zanimivi oglasi! Napisano 18. marec, 2007 ej tole je pa men full dobr stroj al pa tale tudi sej je sam 500 eur kupi? novo ro?ko za prestave pa je kot nov VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 18. marec, 2007 Zanimivi oglasi! Napisano 18. marec, 2007 men je pa tale megan totalna polomija mislim... od ALFE zadnje lu?i ka je to pol francoz pol italjan pod haubo pa T.A.M-ov motor VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 18. marec, 2007 Top speed Napisano 18. marec, 2007 evo da se ?e jst pohvalim: v?eraj na avtocesti Celje-?empeter 245km/h pa 5 nas je bilo v avtu bom pa ?e enkrat slikice prpopu aja gume so pa 205/65/15 VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 10. marec, 2007 kako je z motorji Napisano 10. marec, 2007 mazda pa olje sta zelo skregana meni tudi nenormalno papca pa saj smo zadnji? na sre?anju v celju govorili nekaj na to temo pa smo ugotovili da samo enemu ne papca samo se ne spomnim komu VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 3. marec, 2007 Zanimivi oglasi! Napisano 3. marec, 2007 men je pa tole ultimativen voz k bi ga mel na 1. mestu the strojna 2. mestu je ?e en the stroj3. mesto moj mojpa ?e bi se dal na?tevat pa se mi ne ljubi aja mislim tole si poglejte ne... kak je enim dolgcajt sucker VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 20. februar, 2007 Policaji me imajo radi? Napisano 20. februar, 2007 jst sem jim pa ?e tolko dnarja pustu da bi si lahka 3 take avte kupu pa enkrat so mi izpit uzel pa na treznenje poslal kr sem preve? gobec suku no ja vsaj prav sem mel VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. februar, 2007 OMW 100-tka Napisano 16. februar, 2007 jst sem tud za OMV- 100 je prej?n lastnik to tankal pa je bil motor bol odziven koker pa men ko tankam 98 zdej mi pa cuka na nizkih obratih VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 AGIP ma dobr benz! Napisano 16. december, 2005 to pa sigurno kr 100 oktanski ima ve?jo eksplozivnost in zato tudi manj pije VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 AGIP ma dobr benz! Napisano 16. december, 2005 jst sm tut za to da je to najbolj?i bencin VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 ta forim je pa res fini Napisano 16. december, 2005 ka da ne!!!!! glih ?tajerci ga najbol pijemo :mi pijemoo: VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ciko boy 0 Napisano 16. december, 2005 AGIP ma dobr benz! Napisano 16. december, 2005 jst vam povem da pri petrolu nikol ve? ne tankam, kr sem mel ful probleme z avtom za mene ma najbol?i bencin MOL al pa OMV sm zadnji? tanku SUPER 100 vam povem da je ?pica a ma ?e kdo enake izku?nje VOZIM MAZDO NE MOTI!!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ja to je pa ?ist na izi
ko snema? CD za vsako pesem napi?i naslov in izvajalca v nero-tu pol pa bo
original CD-ji pa ne vem ?e ?e imajo to ponavadi res samo napi?e track1,track2...
VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani